reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Hej
peperka Oliwier ma niezłą minę, hahaha. Chusta fajna, choć ja jakoś do kółkowych nie mogę się przekonać. Przymierzałam kiedyś u Izy i nie potrafiłam sobie z nią poradzić ;-).
Ja jestem uziemniona, Ignacy w nocy gorączkował, czuję się jakby mnie ktoś żuł i wypluł.
peperka Oliwier ma niezłą minę, hahaha. Chusta fajna, choć ja jakoś do kółkowych nie mogę się przekonać. Przymierzałam kiedyś u Izy i nie potrafiłam sobie z nią poradzić ;-).
Ja jestem uziemniona, Ignacy w nocy gorączkował, czuję się jakby mnie ktoś żuł i wypluł.
sawi
szczęśliwa żona i mama
może zęby idą czy raczej przeziębienie??Ja jestem uziemniona, Ignacy w nocy gorączkował, czuję się jakby mnie ktoś żuł i wypluł.
witam porannie
peperka
Fanka BB :)
oj nie zazdroszcze :/ Oliwier ma tylko katar, a to i tak nic przyjemnego.
W tej chuście maly chyba troche w szoku jest
Kurcze dowiedzialam sie dzisiaj, ze kolezanki coreczka w stanach wypadla z wozka (ma 3 miesiace) i ma pekniecie czaszki lekkie, byli w sklepie i zapomnieli jej pasy zapiac. lekarz powiedzial ze niby nic nie bedzie i to sie zrosnie spokojnie, ale teraz na glowie maja wydzial socjalny i sprawdzaja im wszystkie dokumenty medyczne starszej corki, czy przypadkiem jej nie bili itp. Kurcze ja malego nie przypinalam na poczatku jak byl w spacerowce na plasko, ale u nas chyba porzadniejsze te wozki, a u nich w zwyklej parasolce to w sumie mogla by i wypasc specjalnie sie nie trudzac.
Kurcze dowiedzialam sie dzisiaj, ze kolezanki coreczka w stanach wypadla z wozka (ma 3 miesiace) i ma pekniecie czaszki lekkie, byli w sklepie i zapomnieli jej pasy zapiac. lekarz powiedzial ze niby nic nie bedzie i to sie zrosnie spokojnie, ale teraz na glowie maja wydzial socjalny i sprawdzaja im wszystkie dokumenty medyczne starszej corki, czy przypadkiem jej nie bili itp. Kurcze ja malego nie przypinalam na poczatku jak byl w spacerowce na plasko, ale u nas chyba porzadniejsze te wozki, a u nich w zwyklej parasolce to w sumie mogla by i wypasc specjalnie sie nie trudzac.
sawi
szczęśliwa żona i mama
ja zawsze zapinam,nawet jak Emilka była malutka to w gondoli ją zapinałam bo to różnie bywa,wstarczy że musisałam po schodach wciągać wózek i odrazu mam wyobrażenia że ta gondola sie wypnie i wyleci albo że tak podskoczy wózek ze mała wyleci...takie moje głupie schizy.moja napewno by wypadła z wózka,bo ona potrafi wstać a w foteliku to potrafi sama uwolnić się z pasów.oj nie zazdroszcze :/ Oliwier ma tylko katar, a to i tak nic przyjemnego.
a u mnie w grodzisku jakiś czas temu było głośno o dziewczynie która pobiła synka 5 miesięcznego (taką to na stos) i odrazu zaczęły sie wizyty patronażowe położnych,ja pierwszą miałam (przed tą całą akcją) a po tej akcji to jeszcze 2 razy były....musi się coś złego stać żeby ktoś sie zainteresował,gdyby wcześniej robili takie wizyty to by zobaczyli tego chłopca w siniakach bo podobno już wczesniej musiał być bity!!!!!!!!!!!! biedne dziecko,ale podobno odrazu po ogłoszeniu w tv i gazetach dziecko trafiło do rodziny zasstępczej.ale strasznie był obity....nie mogę o tym mówić bo aż płakac się chce.....
peperka
widzisz w sumie moze to i lepiej ze w stanach od razu interweniuja, ale wiem ze czesto sa przypadki ze zabieraja dzieci rodzicom ktorzy nic zlego nie zrobili, wystarczy ze jakis sasiad ich nie lubi i powie ze widzial jak molestuja dziecko itp
sawi
szczęśliwa żona i mama
ale to nie tak łatwo kogoś oskarżyć o pobicie czy molestowanie,takie dziecko jest badane i sa ludzie specjaliści którzy to oceniają,no wiesz jakby tak było to moja córka teraz ma siniaki o d nauki chodzenia i jakby ktoś chciał to bym na mnie kontrole nasłał ale to widać czy dziecko bite czy nie...widzisz w sumie moze to i lepiej ze w stanach od razu interweniuja, ale wiem ze czesto sa przypadki ze zabieraja dzieci rodzicom ktorzy nic zlego nie zrobili, wystarczy ze jakis sasiad ich nie lubi i powie ze widzial jak molestuja dziecko itp
Liza
Hej.
Jestem tu nowa :-) jakos wczesniej nie udzielalam sie, nie mialam kiedy nawet;-)
pozdrawiam was serdecznie:-)
przyjmiecie mnie do swojego grona?;-)
Jestem tu nowa :-) jakos wczesniej nie udzielalam sie, nie mialam kiedy nawet;-)
pozdrawiam was serdecznie:-)
przyjmiecie mnie do swojego grona?;-)
reklama
peperka
oczywiscie
aa juz znam szczegoly jak to z tym wozkiem bylo - nie wypadla ze zwyklego wozka tylko w foteliku byla w wozku sklepowym i jeszcze druga corka tam siedziala i jak zjezdzala matka z kraweznika to jakos zle zjechala i sie wozek przechylil, a ze starsza cora akurat po tej stronie byla to calkiem polecialy. ale wazne ze mala dobrze sie czuje.
aa juz znam szczegoly jak to z tym wozkiem bylo - nie wypadla ze zwyklego wozka tylko w foteliku byla w wozku sklepowym i jeszcze druga corka tam siedziala i jak zjezdzala matka z kraweznika to jakos zle zjechala i sie wozek przechylil, a ze starsza cora akurat po tej stronie byla to calkiem polecialy. ale wazne ze mala dobrze sie czuje.