reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Iza: ja caly tydzien mam miec "przerwy" w dostawie wody miedzy 8-17, czyli zupelny brak wody jak narazie.

malina: moze jakas spodnice i cos z krotkim rekawe lub bez rekawow (ale nie na ramiaczka). mysle ze spokojnie mozesz miec sandalki na obcasie czy cos w tym stylu. ja tak w wakacje chodzilam na rozmowy. jeszcze zalezy na jakie stanowisko ta rozmowa :)

IzaBK a u mnie jest woda. Wprawdzie mam sajgon, bo sama z chłopakami jestem pierwszy dzień, wczoraj w nocy wróciliśmy ale zapraszam.
Ignac od 6 spał całe pół godziny, Krystian kota w domu dostaje. Normalnie już mam dość a do 16 jeszcze trochę muszę wytrzymać.
Nie wiem jak Ignaśka do łóżeczka przyzwyczaić z powrotem, zaklimatyzował mi się w gościach i w domu jest ble.

MALINA to zalezy gdzie idzieszszukac pracy i z kim bedziesz rozmawiac... inaczej ubierz sie na rozmowe zkobita, a inaczej facetem. tzn, jak z facetem to w taki upal nie ma problemu zalozyc sukienke , czy bluzke bardziejw ycieta bo gorac.. ale jak z kobita to radze co nieco schowac, to czesto kobbietom wlacza sie zazdrosc.,.. a Ty ladna i zgrabna dziewczya jestes!!! p.s. a gdzie idziesz w sprawie pracy??

malina - zleciało nie wiadomo kiedy :), ma to swoje złe strony bo coraz bliżej do powrotu do pracy ....:(,
tak jak mówia dziewczyny - zalezy na jakie stanowisko ... ale mysle, za koszulowa bluzka z krótkim rękawem, spódniczka beda ok !

Co do sandałów to nie każda firma je toleruje --- w mojej byłej pracy nie do pomyślenia było by kobieta miała odsłonięte palce u nóg (firma austriacka)

Jagoda - dzieki :-) o 12 na szczęście włączyli wodę spowrotem, a potem to już wybyłam..
pojutrze wyjeżdżam, ale może w przyszłym tygodniu uda się nam spotkać na spacerku? :-)

malina - a w jakim charakterze szukasz pracy? pochwal się co na rozmowie :-)

ale pamietajcie ze rozmowa o prace to nie sama praca. ja rozumiem ze firma ma swoje wymagania np dotyczace butow, kolorowo itp, ale przeciez ty jeszcze nie pracujesz. ogolnie to ma byc w miare skromnie i elegancko, bez odslaniania sie za bardzo, ale nie musi to byc od razu dlugie spodnie / rajstopy, zakryte buty itd
jak szlam na rozmowe o prace to mialam wzorzysta spodnice, biala bluzke na ramiaczka a na to taka rozpinana bluzeczke z krotkim rekawem by zakryc ramiona, a na nogach sandaly na obcasie - a do pracy pozniej chodzilam zawsze w zakrytych butach, zakryte nogi, stonowane kolory itd

stopi: nie masz co robic tylko na BB siedziec? ;P

reklama
ale pamietajcie ze rozmowa o prace to nie sama praca. ja rozumiem ze firma ma swoje wymagania np dotyczace butow, kolorowo itp, ale przeciez ty jeszcze nie pracujesz. ogolnie to ma byc w miare skromnie i elegancko, bez odslaniania sie za bardzo, ale nie musi to byc od razu dlugie spodnie / rajstopy, zakryte buty itd
jak szlam na rozmowe o prace to mialam wzorzysta spodnice, biala bluzke na ramiaczka a na to taka rozpinana bluzeczke z krotkim rekawem by zakryc ramiona, a na nogach sandaly na obcasie - a do pracy pozniej chodzilam zawsze w zakrytych butach, zakryte nogi, stonowane kolory itd

stopi: nie masz co robic tylko na BB siedziec? ;P

Wiesz co to sporo zależy od szefa (czy też osoby rekrutującej) oraz stanowiska - u mnie szef bardzo przykładał uwagę do ubioru osoby ubiegającej się o pracę.

Do góry