reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ja zamiast oilatum kupowałam Minisi emolium na początku (miała bardzo suchą skórę) i był ekstra. I zdecydowanie tańszy jest.

I w rumianku też kąpałam wszystkie swoje dzieci. O częstym uczuleniu małych dzieci na rumianek dowiedziałam się jak Łukasz miał 3 czy 4 m-ce :-D Na szczęście nas to nie dotyczy.

reklama
Hej,

Patewka stworzyłam grupę zamkniętą i tylko ja mogę przekazać uprawnienia, fakt, że nie jest zbyt popularna i mogłabym ją zamknąć równie dobrze. Może tak zrobię po prostu.

A co do uprawnień tutaj, to nie robię od kilku miesięcy nic, pisałam już do administracji kilkakrotnie, że nie jestem w stanie opiekować się tym wątkiem i nikt mi uprawnień nie zabiera. A ja strasznie nie lubię być nie fair.

Zjechaliśmy w niedzielę, już mam katar :shocked2:. Chłopaki lepiej chyba znieśli powrót ze wsi.

DZIUBASEK ale ja Ci zazdroszcze !!!!! dzidzia w brzusiu ahh tesknie... :-)

MALINA doszly pieluszki.. widzisz ja troche nieobecna bylam na bb , a mialam Ci napisac o piluszkach.. przepraszam :-(

KPI a w ktorym tygodniu zycia Natalce wyskoczylo to uczulenie??

cześć dziewczyny!

długo nie było mnie u Was, ale z Franią wylądowalam w szpitalu ,miala zakażenie dróg moczowych.

wrócilam do pracy na 2 tyg, choroba Frani iii j estem na wych.

stopi - zabiłaś mnie tym pytaniem ... to było chyba około 5 tygodnia, zbiegło sie z upałami i na początku byliśmy przekonani, ze to potówki ...a dlaczego pytasz?

Framama - córcia już zdrowa, mam nadzieje?

cześć!
kpi23 odpukać , tak. ale wiesz teraz co 2 tyg robimy badanie moczu i przy każdej sytuacji gdy Frania będzie podwyższą temp to trzeba robić badanie moczu czy nie powtarza się choroba.
ale wiecie dziewczyny ja mam taki żal do siebie, bo po 2 tyg mojego pobytu w pracy Frania zachorowała. i tak sobie myślę ,że gdybym z nią została to by nam się to nie przydarzyło . :(

moje córeczka to ranny ptaszek więc już nie śpimy i wszystkim mamom mówimy dzień dobry!

Framama: nie sadze bys uniknela zapalenia bedac z mala w domu, to by nic nie zmienilo. Corka Stopi miala infekcje drog moczowych (bezobjawowa wprawdzie) a ona z Leną jest cały czas. Wiec sie nie obwiniaj!

peperka ale wiesz nie wiem co o tym sądzić siedziałam z córeczką w domu ponad 7 miesięcy po czym wróciłam do pracy , Franie oddałam do prywatnego żłobka przy pracy (pracuję ,a właściwie pracowałam na Wilanowie) iiii po 2 tyg wylądowałyśmy w szpitalu na Działdowskiej 10 długich dni, w taki upał,że lało się ,ze mnie. jeszcze w pokoju 4 dzieciaki : 2 z zapaleniem płuc (niemowlaki około miesiąca) ,moja z zakażeniem dróg moczowych iii dziewczynka z wirusem ROTA. nieźle co? ja myślałam ,że śni mi się jakiś koszmar!

reklama
Do góry