reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Hej. Ja juz po biopsji, choc glowa jeszcze trzaska po narkozie.. do tego doszloza duze krwawienie, ale jestem wdomu, bo nie chcialam zostac dluzej w szpitalu,z e wzgledu na Lene. Moj losiek wyjechal wczoraj, wiec Lena nadal u babci i dziadka.
Do poniedziałku musze wrocic do formy, bo mamy samolot .

MARIA co do napiecia to u nas wiekszosc lekazry mowiala ze mala ma napiecie,jest opozniona i wymaga natychmiastowej rehabilitacji.. ordynator szpitala mnie opieprzala,ze jej nie rehabilituje.. Trafilam na starsza neurolog , ktora wysmiala te tezy i kazala malej dac czas ... i miala racje.. mala nie maila napiecia....

I tak jak u Ciebie ZAKLENTA min.czepaili sie,ze mala za wczesnie glowe sztywno trzyma. za wczesnie siada, przekreca sie itd p.s.witaj na watku:-)

Najlepiej skonsultowac to u kilku lekrzy, nie mowiac nic o wczesniejszej diagnozie-0 zeby lekarz sie nie sugerowal..
p.s. ja wymiękłam jak od tej samej dr najpierw usłyszałam,ze mala ma napiecie miesniowe, a pozniej ze ona ma za slabe napiecie (tak jej chyba lepiej pasowalo do niedoczynnosci tarczycy ) :-) :-) :-)

DZIUBASEK pewnie, wiesz, ale tak na wszeli wypadek powiem- koniecznie spytaj sie gina, czy mozesz dalej piersia karmic, jak jestes w poczatkowej ciazy...

Ja na razie odpadam,ze spotkaniami, bo leze, a w poniedzialek jzu mnie nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
Heja,

Mieszkam jeszcze w Warszawie, ale przed porodem przeprowadzam się do Ożarowa Mazowieckiego. Czy są jakieś mamy z tych okolic? Może któraś z was może mi polecić pediatrę czy położną z tamtejszych przychodni??

hej, może ja się we wtorek wybiorę..
na razie zmagam się z kolejnym atakiem migreny, już trzeci dzień mnie piłuje, więc może w końcu odpuści ...
IMG_6927.jpg

Ja na 100% nie obiecuję, w środę zakończenie roku u Krystiana no i przed samym wyjazdem nad morze ale chciałabym dołączyć jak uda mi się wszystko zgrać to się piszę na 10 rano.

IzaBK współczuję, mnie w weekend brało ale w końcu przeszło bokiem. Mnie na ochłodzenie pewnie weźmie, bo na zmiany pogody na ogół dostaję migreny.

Na migrene imbir jest najlepszy:tak:

PEPERKA wozeczek M&P doszedl juz :-) wizualnie wyglada jak maclaren Quest. Zobaczymy jeszcze bedzie sie sprawowac:tak:

Jedziemy dzień później (i jeden dzień dłużej potem zostaniemy) i wizja wtorku w zoo zrobiła się całkiem realna. Tylko sprawdziłam, że mam kontrolę u pediatry na 9.30, nawet jak uda mi się wejść wcześniej (jak zwykle pobiegnę jak tylko odprowadzę Krystiana do przedszkola) to na 10 będzie trudno się wyrobić. Ale myślę, że bym dołączyła najwyżej później.

Cześć Zaklenta, poznałyśmy się w Jeffs'ie:-D
Lolkak hej.
Stopi, biedna Ty. Trzymam kciuki za dobre wyniki.
Iza też biedna.
Dziewczyny, mój Mały się chyba odwadnia.
Nie pamiętam czy to Stopi pisała, że jak sie ciemiączko wklęsłe robi to oznaka odwodnienia? Co robić??? Ten mały Gnom nie chce pić nic poza mlekiem.. Przetestowałam wodę, wodę z soczkiem, koperek, rumianek, z butli, kubeczka, szklanki i niekapka, a ciemiączko ma ewidentnie wklęsłe:zawstydzona/y: A poci się okrutnie.. ???

reklama
stopi: czekam na opinie o wozku :)

u mnie z tych upalow maly nawet wode polubil, niestety porobily sie potowki, ale juz z tym walczymy

za tydzien mam obrone, a jakos nie moge sie skupic na nauce. chyba zapomnialam jak sie uczy zueplnie, bo nic mi do glowy nie wchodzi..

Do góry