reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Ignacy jest jednozębny od jakiś 2 tygodni, teraz to już mu ładnie widać tego ząbka. Ja też słyszałam, że czym później tym lepiej.

Ja z chłopakami wracam dopiero 09.05 a po tym terminie jak Ignaś będzie zdrowy to chętnie się piszę na spotkanie :-).

A tak wogóle to dopiero wróciliśmy z leśnej przechadzki :-), pogoda bardzo przyjemna, nie za gorąco, nie za zimno. Wczoraj było trochę za ciepło po południu Ignaś mi się trochę zgrzał w chuście i tak zastanawiam się co wymyśleć na lato? Nad morze wózka na pewno nie zabierzemy a chusta jest przewiewna owszem ale ja za bardzo grzeję. Na razie nie mam pomysłu, zobaczę może jak się nauczę plecaczka to na plecach będzie chłodniej Igusiowi.

Ostatnia edycja:
Olaf, już nie mogę się doczekać gdy zobaczę tego ząbka:)
Iza, jak tam Gaja? Po pierwszej konsumpcji??
My dzisiaj byliśmy na basenie:-) Było świetnie:) Jeremi był bardzo dzielny.. Co prawda na chwilę stracił humor, gdy go ciut przytopiłam:( Ale zaraz przeszło.. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie próbowali.. (oczywiście nie przytapiania). Jutro będę miała zakwasy!
A w środę o której proponujecie?

Olaf, już nie mogę się doczekać gdy zobaczę tego ząbka:)
Iza, jak tam Gaja? Po pierwszej konsumpcji??
My dzisiaj byliśmy na basenie:-) Było świetnie:) Jeremi był bardzo dzielny.. Co prawda na chwilę stracił humor, gdy go ciut przytopiłam:( Ale zaraz przeszło.. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie próbowali.. (oczywiście nie przytapiania). Jutro będę miała zakwasy!
A w środę o której proponujecie?

malina, a gdzie chodzicie na ten basen ?

kurcze dziewczyny, jesteście bardziej doświadczone... powiedzcie mi czemu mój mały tak strasznie charczy ?? odesłałam mu nosek, jak śpi to normalnie oddycha, ale jak mu wypadnie smoczek i zaczyna się napisać to takie dziwnie nosowe dźwięki wydaje... :eek:

stopi - nie spradza sie niestety :( choc byc moze gdyby wyszly wczesniej, to kolorowych plomb byłoby w buzi jeszcze wiecej.. ;-)

jagoda - mi z plecaczkiem jest gorecej...

malina - jabłuszko pyyszne :-) skrobanym wymiotowala wiec dałam słoiczkowe, i jest ok. na poczatku rozpylacz, a potem juz ze smakiem. uczymy sie amykac w dobrym momencie buzie ;-) zazdroszcze basenu :-D na jakim basenie byliscie?
proponuje godz 11 :-) ale pojutrze ma padac i sie ochłodzic..

kici - Gaja tez takma przy katarze,,

JAGODA szacunek!! Ja to bym bez wozka na wakacje nie ruszyla sie :-) Nie wyobrazamsobie noszenia caly czas Leny w chuscie na spacerach hehe

MALINA no wlansie gdzie na basen chodzicie??? I czy tak indywidualnie, czy na zajecia??

KICI mozliwe,ze wody podczas kapieli do noska sie troche dostalo i tak charczy. U nas tak bylo raz :-)

IZA ee a ja juz mialam nadzieje,z emala bedzie meic mocniejsze zeby, bo ja i losiek mamy slabe

Olafowi wyrosła druga dolna jedynka!!!
Widzę już skutki posiadania ząbków, dziś podczas karmienia je poczułam na własnej skórze, oj widzę, że ciężko będzie...
Dziś Olaf zjadł pierwsze jabłuszko, tzn. 2 łyżeczki z ledwością :))) Krzywił się strasznie przy tym, chyba nie lubi kwaśnego, ale śmiesznie to wyszło! Film oczywiście na pamiątkę nagraliśmy!
---
Wczoraj ok. 15 wróciliśmy do domu i po 19 pojechaliśmy na ognisko do znajomych, Olaf w samochodzie usnął, na miejscu przełożyliśmy go do wózka i spał do 23 :))) zapakowaliśmy śpiącego do samochodu i w domu do łóżeczka, oj wyspało się dziecko, widać świeże powietrze mu służy, spał jak suseł!
---
Co do ZOO to jak w środę kiepska pogoda będzie to w czwartek możemy się spotkać wtedy. Zobaczymy jaka będzie pogoda. Ale ok. 11 mi pasuje.
---
JAgoda, podziwiam, że w ogóle nie zabieracie wózka na wakcje... ja bym chyba jednak bez niego się nie obyła...

reklama
Dziubasek gratki drugiego zeba!!!!! ael olaf sie rozkrecil z tymi zebami :-) Jak mu nie smakuje jabuszko ze sloiczka jednej firmy to sprobuj innej, bo co firma to troche inny smak :-)

Do góry