reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

AsiaKC: tu kolo mnie, na Klaudyny do doktor Niedzieli. bardzo mila lekarka i zawsze mozna zadzwonic jak sie ma pytanie.
ehh dziecko moje od 6 na nogach, myslalam ze o 9 zasnie bo juz oczy mial zamkniete, ale jesc mu sie zachcialo.. za to mi sie oczy zamykaja ;)

reklama
Hej

PEPERKA byla s wArkadii??? ja zaraz bede jechac, wiec moge sprawdzic karuzele. Nie wchodzilam na forum rano :-( Bylam na spacerku, ale na Bemowie - tam jest super park + plac zabaw

DZIUBASEK gratulacje!!!!!!!!! super, ze rehabilitant nie ma zastrzezen. slinaczek- kaftakik z raczkami u nas sie sprawdza super!!! I z niego wszystko spiera sie w sekunde.

MALINA
ja spieram marchewke bez problemu piorac dluzje w 40C lub w 60c (jak od razu wrzuce do pralki). Jak nie schodzi to polewam troche wybielaczem, potem zapieram i dopeirodo pralki. Moja na poczatku nie tolerowala sliniaka, wiec ubranka byly non stop brudne. Teraz sliniak wrocil do lask uffff p.s gratki postepow!!!!!!!!

stopi: maz mowi zeby moze tej karuzeli nie kupowac poki co i nie przyzwyczajac malego ze wszedzie ma to samo. zobaczymy :) za to kupilam fajna mate Lamaze MATA DOMEK ''Play and Grow'' WIELOFUNKCYJNA (997359043) - Aukcje internetowe Allegro z tej firmy swietne sa zabawki :)

niestety dzis od 5 prawie na nogach, z niewielkim podsypianiem (poki smoczek nie wypadal) wiec zaraz sie koncze pakowac i jedziemy. stopi ty na jakos dluzej teraz jedziesz? ja wracam w czwartek, ale w piatek musze byc na uczelni. jesli bedziesz to moze w sobote spacer?

Peperka ja powiem szczerze,z enie wiem kiedy na te Mazury jade.. Los teraz wraca z Francji do Mragowa, a jutro ma byc w Warszawie. Potem musi jechac znow do Niemiec na 1 dzien. Dopieor jak wroci z Niemiec mozemy ruszac na Mazury. Tak, wic nie wiem kiedy wyruszymy :-( Jka wrocisz odezwij sie do mnie . Jak bede w wawie to spacerek. Lamaze ma sliczne zabawki :-) Mata fajniutka!!!

to ja się będę zgłaszała na takie spotkania jak mały mi podrośnie... :-) ale fajnie, że organizujecie takie spotkania

reklama
Gratki dla Olafka!!! No to już ma chłop czym gryźć i czym błyskać w uśmiechu ;-)

Kici - czekamy aż dołaczysz :-)

Do góry