reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

moniskabe my też długo z odparzeniem walczyliśmy i nic nie działało! a wystarczyło zmienić pieluchy na inną firmę bo pampersy tak odparzały pupkę! Zanim do tego doszłam stsosowałam sudocream i w ciągu dnia wietrzyłam pupkę i robiła nasiadówki z krochmalu, podobno są to dobre sposoby! JAk nic nie będzie pomagało to spróbuj zmienic pieluchy, u nas po zmianie efekt było widać po 2-3 dniach.
Dziewczyny to z was gibkie dziewczyny muszą być :))) lekkoatletyka, treningi - proszę proszę :))) Sportowy duch to jest to!
Spotaknie super! Czekam na powtórkę :)

reklama
Dziewczyny widzialam foty ze spotkania , chyba fajnie bylo co??? Mam nadzieje,ze ja na nastepne bede mogla isc !!

MONISKA Be moze tak jak psize IZA to zwykly tradzik niemowlecy!!!

MALINA jade na paracetamolach, ale juz 10 dzien i wiem ,ze za duzo ich lykam, ale nie daje rady bez... Juz znalazlam bilet na sobote do Polski. Teraz tylko jeszcze musze go kupic. mma nadzieje,ze moja stomatolog bedzie przyjmowacw sobote, bo nie chce znow isc na jakis dyzur , zebyktos mi znow zeba rozpapral..

Witajcie warszawskie mamy...postanowiłam poprosić Was o pomoc. Otóz wybieram się za tydzień na Święta do Wawki, do rodziny męża i chciałabym zobaczyć wózki..szukam spacerówki dla synka. Gdzie w Stolicy jest sklep z największym możliwym wyborem wózków? Generalnie chodzi mi o miejsce gdzie bedę mogła przetestować Cybexa Callisto i zarazem Peg perego Si...bo u nas w tej nasze metropolii niestety nie ma tych modeli
Jesteście w stanie podać mi nazwy sklepów i ulice na których się one znajdują? Mój mąż jest rodowitym Warszawiakiem jednak w tego typu asortymencie nie ma rozeznania więc będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info. Może być na PW co by nie zaśmiecać Wam tematu. Z góry dziękuję i pozdrawiam ze słonecznego dziś Gdańska

Dziewczyny ratujcie. Co na odparzenie dupki?

Alantan plus wypróbuj, tani jest i w aptece bez recepty dostaniesz :tak: U nas pomaga (rzadko bo rzadko ale Julci zdarzają sie odparzenia), na niego daję normalną warstwę sudokremu.

U nas wysypka alergiczna po moim jedzeniu była na buzi, krostki zdecydowanie inne od potówek ale szybko przechodziły. Trądzik też miałyśmy i niczym nie traktowany sam zanikł, tyle ze trochę to trwało. Dłużej niż alergiczne krostki.

Wiecie - moj m. do dzisiaj sie, ze mnie nabija ze trenowałam kiedys rzut oszczepem (liceum) :-p
Do tego na samoobronę chodziłam, próbowałam aikodo ...Z tego został mi sentyment do sztuk walki i Szymka na taewondo zapisałam :-D

Witajcie warszawskie mamy...postanowiłam poprosić Was o pomoc. Otóz wybieram się za tydzień na Święta do Wawki, do rodziny męża i chciałabym zobaczyć wózki..szukam spacerówki dla synka. Gdzie w Stolicy jest sklep z największym możliwym wyborem wózków? Generalnie chodzi mi o miejsce gdzie bedę mogła przetestować Cybexa Callisto i zarazem Peg perego Si...bo u nas w tej nasze metropolii niestety nie ma tych modeli
Jesteście w stanie podać mi nazwy sklepów i ulice na których się one znajdują? Mój mąż jest rodowitym Warszawiakiem jednak w tego typu asortymencie nie ma rozeznania więc będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek info. Może być na PW co by nie zaśmiecać Wam tematu. Z góry dziękuję i pozdrawiam ze słonecznego dziś Gdańska

Duży wybór masz w sklepie: Świat dziecka - tylko ceny są dośc wysokie Świat Dziecka - adresy po prawej stronie

Zajrzałam żeby Wam powiedzieć że bardzo się ciesze że Was poznałam (poznaliśmy :-) )
Fajnie dopasować osoby do literek z forum :-D
Czekam na następne, a w szczególności na wyprawę do zoo :tak:

Na odparzoną pupkę przy Łukaszu pediatra zapisywała nam robioną maść - składała się z wazeliny, alantoliny i kwasu borowego... była genialna i jeszcze tania do tego - za dwa wielkie pudełka zapłaciłam 10 zł - zapomniałam poprosić teraz ją o receptę i żałuję bardzo.

reklama
dziekuje dziewczyny.
teraz mamy bepanthen. zobaczymy co on zdziala.
a jak nie damy sobie rady to niedlugo bede szla do pediatry z wynikami badan na zoltaczke to zobaczymy co ona wtedy powie.
Uzywam na zmiane pampersow i huggisow. zobaczymy. Juz sama nie wiem co robic.

wydaje mi sie, ze to nie mogo byc uczulenie, bo wprowadzilam pomidora jakos okolo tydzien temu, a te krosteczki juz mial wtedy. Zapytam pediatre przy okazji.

Fajnie, ze sie spotkalyscie. Szkoda, ze ja mam tak daleko..

Iza moglabys mi dac namiary na tego ortopede dzieciecego ?

Do góry