reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Stopi, Czechow, a gdzie trenowałyście? Ja na Gwardii. Może kiedyś konkurowałyśmy;-)
Widzę, że jakby nas ktoś napadł w ZOO na przykład, to zawsze się możemy bronić (Judo, strzelectwo), a jakby co to szybko uciekać:)
Hej Patewka, dawno Cię nie bylo. Teraz czekamy na Jagodę:)
Mamy jakiś wstępny termin na wyprawę do Zoo??
Confi, ja nie pomogę. Mój wózek "macałam" w Mothercare.
Iza, wrzucałaś gdzieś zdjęcia ze spotkania?

reklama
Stopi, Czechow, a gdzie trenowałyście? Ja na Gwardii. Może kiedyś konkurowałyśmy;-)
Widzę, że jakby nas ktoś napadł w ZOO na przykład, to zawsze się możemy bronić (Judo, strzelectwo), a jakby co to szybko uciekać:)

Na AWF na bielanach :-)

Mam pytanko - co jest z Jagodą?

moniska - nazywa sie Kłoszewski, przyjmuje w przychodi na drzymały, tel do rejestracji: 7286380 :)
malina - jeszcze sa w aparacie, ale tylko kilka fotek :( te anislu duzo fajniejsze.. wrzuce i dam linka, jak monsz mi je z aparatu wyjmie..

Jagoda zaraz zda egzamin i do nas wróci :)

Ja wczoraj zaliczylam dlugi wypad do stolicy PAlmy z mami Niemkami - zonami zawodnikow, i ich dziecmi. Obawialam sie spotkania, bo 10h po angielsku to w moim wypadku duze przelamanie sie. Bylo super!!!!! malej kupilam pierwsze wiaderko, lopatke i grabki. A i pierwsze butki do chodzenia PUMA. Wogole tu w Palmie sa boskie sklepy z rzeczami dla dzieci. Cudo!! szkoda,ze u nas nie ma takich firm.

hah ja na AWF w AZS tak jak Czechow!! :-) :-) Moze sie znamy???

A ja na AWFie studiowałam dla odmiany :-D
Ale to już było w XXI wieku ;-)

A w ogóle witam się i znikam zaraz.

moniska - nazywa sie Kłoszewski, przyjmuje w przychodi na drzymały, tel do rejestracji: 7286380 :)
malina - jeszcze sa w aparacie, ale tylko kilka fotek :( te anislu duzo fajniejsze.. wrzuce i dam linka, jak monsz mi je z aparatu wyjmie..

Jagoda zaraz zda egzamin i do nas wróci :)

dziekuje :-)
jutro zadzwonie, bo dzisiaj juz po 16.

Dziewczyny dupka uratowana. Bepanthen pomogl. Moglam od razu tego sprobowac, pieknie mi sutki wyleczyl w szpitalu. Uff.. od razu mi lepiej :-)

o prosze jakie lekkoatletki :-D

reklama
Wlasnie wrocilam z 9h spaceru - caly czas szlysmy z nowa niemiecka kolezana i wozkami. Tylko dwa razy postuj (2x15min)na jedzonko dla dzieci i dla nas . jejku jej 3msc corcia jest taka slodka i tak jak Lena szczuplutka (4,5kg teraz ma). ja juz naprawde zapomnailam jak 3msc dzieciaczki wygladaja szok!!!!!!! Moja mala przy jej kruszynie to wielka baba, a pzeciez tez szczupaczek heheh

CZECHOW ja trenowalam w podstawowce (6-8klasa) i liceum, pozniej polioczy jakie to lata.... w 2000r robilam mature. A chodzilas moze do szkoly sportowej na Zuga???

IZA dzieki ,ze pytasz. Boli, ale juz mniej. Moge brac mniejsza ilosc paracetamoli uff. Nie mniej kupuje bilet na sobote do Warszawy . Musze tego zeba zrobic, a nie leciec na przeciwbolach. Juz kupowalam bilet rano, tlyko mojego chlopa kara nie przeszla... czyzby byl juz pusty ?? :-) :-)

Do góry