dziubasek08
Fanka BB :)
moniskabe gratuluję
))) Fajnie, że masz dobre wspomnienia z porodu i okresu okołoporodowego
)) to ważne!
Jak na 37 tydz. to wcale nie mały Pawełek był!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe dzieki za rade. Jak mialam nawal 2 dni temu to maz zakupil dwie duze glowki. Oby nie byly potrzebne. Najwyzej sie golabki zrobiMoniSkaBe, z Pawełka kawał chłopa! Jeremi przenoszony był chudszy.. W 41.tc miał 2950.
A brodawek współczuję:-( Dla mnie to był koszmar przez pierwszy miesiąc mniej więcej. I uwaga na zastoje! Kapustę miej pod ręką w każdym razie![]()
z usg w 31 tyg wychodzilo , ze juz wazyl 2100moniskabe gratuluję))) Fajnie, że masz dobre wspomnienia z porodu i okresu okołoporodowego
)) to ważne!
Hi hi;-) Ja tam się czuję mile połechtanat
Możemy założyć specjalny wątek "pozdrowienia i wyrazy pamięci", albo coś takiego...
WIerzę, że po tym, co napisałam nie wytworzy się niemiłą atmosfera, i nie zostanę zlinczowana, bo akuret ten watek cenię sobie najwyżej spośród tych, na którrych na bb bywam, ... - u Jagody wszystko dobrze, tylko sobie przerwe od bb zrobiła![]()
Rodzilam na Inflanckiej. Porod i wszystko z nim zwiazane wspominam bardzo dobrze. Gorzej z opieka na patologi, na ktorej lezalam kilka godzin....
Teraz jest juz dobrze, bo w miare mi sie brodawki podleczyly, ale w szpitalu i w pierwszych dniach w domu to byla masakra