reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Gaja dostanie jabłuszko 1 maja :) czyli po skońćzonym 6 miesiącu... u mnei sie nie zmieni nic, starszaki też tak mieli :)

reklama
Gajka się przekręca z pleców na brzuszek :))) już tylko na podłodze można ją zostawić, a i tak chwila i już jej na dywanie nie ma, hihi

Iza gratuluję :))) Gaja to zdolna dziewczynka :))) Olaf nie przekręca się jeszcze, ale i tak od jakiegoś czasu obsługuję go na podłodze, i chyba mu się podoba!
To widzę, że jutro na pewno się nie spotkamy :) Zostaje nam wtorek, to co Arkadia? :))))) Na Łazienki chyba za kiepska pogoda będzie.

Dziewczyny no potwierdzajcie ten wtorek bo znowu bez autka zostane, ostatecznie metrem mogłabym sie dowlec ale to dla mnie prawie 1h w kazda strone dodatkowo :(

Patewka uznaj że wtorek potwierdzony i szykuj się :)))) Metrem do Dworca Gdańskiego będziesz jechała 20 minut :))) Już to przetrenowałam!
Pewnie spotkamy się około 11-11.30, prawda Iza, Malina?

ja nei wiem, przed chwilą się dowiedziałąm, że w tym tygodniu będę miała pogrzeb w rodzinie.

Ostatnia edycja:
Pogoda sliczna, sloneczna - pięknego Dnia kobiet wam zyczę Kobitki :-D sloneczka w sercu a na stole pieknego bukietu.

Jutro na 11 postaram sie w Arkadii byc. Tylko gdzie spotkanie? bo ja mam telefon wylacznie do Izy, a ona jak pisze ze moze nie dojechac...

hej dziewczyny :-)
pamietacie mnie? pisalam czasami jak bylam jeszcze w ciazy.

teraz moge oficjalnie nazwac siebie Mamą.
Pawelek ma juz 6 dni.

Milo mi bedzie, jezeli bede mogla z Wami pisac na tym watku :-)

pozdrawiam mamusie i ich kruszynki :-)

reklama
Do góry