reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
malina - ja nie wiem ile Gaja je, bo ona się podłącza do cyca i nic nie widać ile przepływa do Gai... ale często je i zjada zwykle jednego cyca. Jak ściągam to max 110 z jednego.

Hej, malina Olaf je co 2,5 godz. mniej więcej i tez ostatnio wierci sie i kręci i tez się bałam, ze coś za mało je, jednak waga pokazała co innego. To jeśli Tobie nie pasuje wtorek to może dziewczyny w poniedziałek sie spotakmy, chyba, że innym nie pasuje. Co do godziny to pewnie około południowych, po porannych korkach :)
Patewka, fajnie, że się odezwałaś :)
A tu filmik jak Olafcio się chichra [video=youtube;Lp5mCJJ0Q3Y]http://www.youtube.com/watch?v=Lp5mCJJ0Q3Y[/video]

my już przechodzimy na pokarmy stałe:) wczoraj i przed wczoraj były jabłuszka, a dziś jabłka z marchewką. Wsuwa,aż się jej uszy trzęsą- chyba będzie smakoszem:)

powtórzę się, ale Olafek jest duuuuży :))) cudny!! a jakie porozumienie z tatusiem :)

mi poniedziałek pasuje.. wtorek też, to ja się odstosuje..

wyglada na to, że Gaja njapóźniej zacznie jeść nie-cycy :\

Przy cycu kręci się niesamowicie. Possie odwróci się, poguga i znowu do cyca. Z butli też jakoś mniej zjada..
Co do wtorku, to jeżeli spotkacie się ok 11 to dla mnie będzie oki. Wyjdę po prostu ok 13.30. Oczywiście zależy gdzie się spotkamy..
Kurczę, niestety mój internet nie ma siły uciągnąć filmiku z Olafkiem:zawstydzona/y:

Czesc Kobitki.
Witam sie juz z Warszawy... Wczoraj mielismy samolot z Majorki do Niemiec , potem od razu w samochod i do Warszawy.... Mala mi nie chce juz w foteliku jezdzic, musze kupic jej wiekszy... a tak ladnie kiedys przesypaiala trasy nawet i 14h :-( ogole ma jakiegos full powera, ale to chyba przez te hormony co bierze...

Dziewczyny jak macie jakies artykuly, linki gdzie sa dane statystyczne ile jest powiklan po chorobach to pls. podeslijcie mi. Musze doczytac jak czesto one wystepuja.
Ja bede musiala zastanowic sie nad zaszczepieniem mala na tezec, bo juz zaliczyla zabawe w piasku na plazy i bedzie ich coraz wiecej...

reklama
Mnie i poniedziałek i wtorek pasuje :))) Także ja też sie dostosuję, to gdzie się spotykamy? :)
Malina, zauważyłam, że Olaf mniej się kręci i odwraca jak je jak jest pełna cisza i nic go nie rozkojarza, wtedy je ładnie i zaczyna się kręcić dopiero jak już jest najedzony, ale sam nie umie przestać tylko troche poptarzy, trochę pociumka i znowu patrzy więc ja wtedy zabieram mu jedzonko :)))
Iza, a do kiedy Gaja na samej piersi będzie? Ja planuję wprowadzać nowe rzeczy dopiero jakoś w 6 m-cu, chyba, że coś się zmieni do tego czasu.

Do góry