reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

no ja twojego posta przeczytalam, mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza? :)

Iza:) Złośliwość jest niewątpliwie oznaką inteligencji hihiih:):)
To ja już wiem, że mam w domu małego skorpiona!!! Wczoraj da koncert w samochodzie. Dobre 30 minut wył a jak tylko do domu weszliśmy i zaczęliśmy się Jeremim zajmować to piękny uśmiech wyskoczył mu na pyszczku.. Teraz też kwęka i się wije a jak tylko zaczynam d niego mówić i interesować się to uśmiech od ucha do ucha:)
Dziubasek, ja chętnie:) Na wspólną:) Samotnie właśnie obecnie piję:)
Stopi, my jesteśmy strzelcy. Ja niestety nie mogę pochwalić się osiągami na forum międzynarodowym więc męża "chwalę". Ale ostatnio kilka razy Go pokonałam:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziubasek i co by to dało, tylko byś siedzieć poszła ;-).

no ja się nie umawiam, byłam dziś na kolejnej kontroli z Ignacym i niestety zeszło na oskrzela i włączamy antybiotyk.
Kurcze Krystian ma prawie 5 lat i nigdy nie chorował na zapalenie oskrzeli.
Wogóle dotąd to tylko 2 razy brał antybiotyk.

A Igi to prawdziwa ostoja spokoju wszystkim dookoła uśmiechy rozdaje, normalnie los na loterii wygrałam, jak sobie przypomnę starszego to myślę, że to nagroda, że wtedy przez okno nie wyskoczyłam ;-).

Ostatnia edycja:
Taak, Natalunia cięta na obowiązkowe szczepienia bardzo. Przysłała mi sporo materiałów na ten temat. Włos się jeży podczas czytania. Sanepid? To chyba dość szybko?
Jagoda, teraz "tylko" grzywną straszą za brak szczepień. Zdaje się, że 5000 zł.
Dziubasek, nie wiem jak u mnie z piątkiem. Jutro jesteśmy z Jeremim cały dzień poza domem, zależy jak to zniesie powsinoga mała.

cześć bbeczki! wieki mnie nie było i nic nie wiem co u Was się dzieje.
Ach tak jakoś ostatnio jak zagladam na bb to głównie na marcówki, poza tym pochłaniają mnie moje dwa łobuziaki i intensywne przygotowania ;)

A wczoraj urodziła MoniSkaBe :) Pawełka :D

Miała ten termin co ja!

Ściskam Was mocno i mam nadzieję że niedługo uda mi się "wczytać" co u Was.
Buziaki dla Was i dzieciaczków!

w piątek muszę do pracy niestety:-( a może przyszły tydzień?

Jagoda - na mojej skarg nie kieruję na tę cholerną pocztę, tylko do działu jakości do wawy...

Asia KC - oj, gorący okres u Ciebie :-D trzymam kciuki!

ja dziś się zgłosiłąm w przedszkolu do występu-niespodzianki :-) mam zadeklamować "pana Hilarego". WYmyśliłam sobie, że zrobię szalony show, z bieganiem, krzykami, przebierankami i rekwizytami :-D mam dwa tygodnie żeby to przygotować,,, chcę żeby Ela była ze mnie dumna :-D
a poza tym zrobiłam 15 km w chuście... w trakcie zaliczyłąm dwie śnieżyce, i usg bioderek :tak: z jednym nadal malutki problem, ale nie jest najgorzej

ależ jestem zmęczona, już nie mam siły na to forum o szczepieniach.. miłej nocy kochane

IzaBK powodzenia, przed dziećmi się fajnie występuje, ja we wtorek na zajęciach otwartych prowadziłam konkurs dla dzieci :-).
Ale to nie był mój debiut w przedszkolu.

Asia trzymam kciuki :)))
Malina Iza szkoda, że nie możecie. W takim razie który dzień w przyszłym tygodniu Wam odpowiada? Wtorek?
Malina jak będziesz w okolicach Arkadii to nie zapomnij się przypomnieć, możemy się tam spotkać :)))) Mam dla ciebie woreczki :)
Iza widzę żyłkę aktorstwa :))) Z chęcią i ja zobaczyłabym Twój występ hehe, no chociaż zdjęcia później poprosimy :) Ty z tym spacerowaniem w chuście to numer 1 jesteś :))) Mam nadzieję, że ta śnieżyca za bardzo w Was nie uderzyła :)

ja sie do tej pory malo udzielałam w szkole/przedszkolu bo karierę robiłam ... zobaczymy jak bedzie, mąż ma nagrać.. jak przejdzie przez ostra cenzurę, to wrzuce na youtube :))
śniezyca nas oszczedzala, bo w chuscie byłysmy, z wózeczkiem nie byloby tak latwo ;)) zaraz zreszta wrzucam chuste i idziemy sie NIE ZASZCZEPIĆ... ciekawe jak ze mna bedzie pediatra rozmawiac i co z tego wyniknie...

wtorek mi sie podoba :)

reklama
Do góry