reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza BK cześć ty też masz piękne imię:-)
czytam, czytam i jej masz 3 dzieciaków . Kobietko podziwiam Cię!
ja ma 1 i sił mi brak.:no:

reklama
hej! i jak się film udał? dało sie coś obejrzeć, czy dzieciaczki nie dały?:) jakby co, to my się piszemy na przyszłą środę

hej framama :)))
Spotkanie było, jak to Iza ujęła, w okrojonym gronie....Byliśmy we czwórkę z Olafem i Gają :))) cóż pierwsze randki są stresujące!!! hehe
My z Olafciem z Pragi na Ursynów autobusem i metrem - cóż to był za wyczyn :))) zdecydowanie wolę samochodem, ale i bez niego sobie poradzę :)
Film, komedia romatyczna, w porządku :))) Nie wszystkie wątki ogarnęłam ale sporo obejrzałam :) WAżne że to było kino i klimat był, fajne doświadczenie :)
ŻAŁUJCIE!!! że się wycofałyście!!!! bo fajnie było!!!
A Gaja jest przesłodka :) Ma piękne oczy, bujną czuprynę i jest bardzo grzeczna - zresztą jak jej mama :)

dziubasek jakie randki, ktoś mi tu synową z pod nosa próbuje sprzątnąć :evil:;-).

Fajnie, że się wypad udał. Ja bardzo żałuję, że się rozłożyłam akurat na ten tydzień.

Wogóle to prawie żyję :confused2:.
Tylko martwię się o Ignasia, dziś przepłakał większość dnia jak to nie on i jakiś taki nie swój był, cały czas na rączkach. I boję się, że to pierwsza oznaka, że złapał bakcyla ode mnie :-(.

:-D hihihi tesciowe się biją ;-)
Jagoda - dobrze ze masz chuste, zawsz to łatwiej na raczkach nosić :tak:

ja za tydzien nie bede mogla, bo mamy usg bioderek na 14.10, czyli podczas projekcji :-(

Jagoda - dobrze ze masz chuste, zawsz to łatwiej na raczkach nosić :tak:

co prawda, to prawda
tyle, że ja ledwo żyjąca to średnia pociecha :sorry:

za to prawie się przyzwyczaiłam do wiązania tkanej chusty, na dziś mi wyschła po praniu i od razu się wzięłam za naukę,
pierwsze wrażenie miałam: potwornie szeroka :szok:
ale jakoś powoli zaczynam ją ogarniać
tylko rzeczywiście więcej trzeba się napracować żeby ją odpowiednio naciągnąć i zawiązywanie to też wymaga większej siły niż przy elastycznej.
Ale wprawiam się.

Cześć Dziewczynki
witam po dość długiej przerwie ale jakoś był natłok zajęć, że tylko zaglądałam do Was i podczytywałam :zawstydzona/y:
U nas wszystko spoko moja Zuzia idzie na masę hihhi i waży już 6500 wiec ładnie a startowała z 2700.
Fajnie, że udało się spotkanko mam nadziej, że następne uda mi się dotrzeć aczkolwiek ostatnio był niespodziewany spot w parku Bródnowskim z Dorotą ale to była niespodzianka hihih może wybierzecie się kiedyś w nasze rejony tzn Bródno/Targówek.
Pozdrawiam Was cieplutko

Cześć Dziewczynki
witam po dość długiej przerwie ale jakoś był natłok zajęć, że tylko zaglądałam do Was i podczytywałam :zawstydzona/y:
U nas wszystko spoko moja Zuzia idzie na masę hihhi i waży już 6500 wiec ładnie a startowała z 2700.
Fajnie, że udało się spotkanko mam nadziej, że następne uda mi się dotrzeć aczkolwiek ostatnio był niespodziewany spot w parku Bródnowskim z Dorotą ale to była niespodzianka hihih może wybierzecie się kiedyś w nasze rejony tzn Bródno/Targówek.
Pozdrawiam Was cieplutko
w parku jak w parku a , dziś slepota Cie przy kasie w sklepie nie zauważyłam :-D:-Dno no zapraszamy do parku bródnowskiego:-D

reklama
Asia rem - jak bedzie cieplo, to moze i do parku brodnowskiego się umowimy :tak:
jagoda - fajnie, że sie zaprzyjaźniasz z chustą :-)a o co chodzi z tym onkologiem?

Do góry