reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
A my po kontroli u rehabilitanta jesteśmy i wzmożone napięcie mięśniowe wyćwiczyliśmy :)))) i już nas nie dotyczy :) Olaf ładnie się rozwija :)
Pozycja nr 6 Zawitowskiego zdała egzamin!

A my po kontroli u rehabilitanta jesteśmy i wzmożone napięcie mięśniowe wyćwiczyliśmy :)))) i już nas nie dotyczy :) Olaf ładnie się rozwija :)

GRATULACJE!!! :-) :-)

IZABK dziekuje za info.. kurcze faktycznie moze byc ciezko sledzic uwaznie film ... ale co tam.. najwyzej pozniej jesczez raz sie obejrzy film samemu :-)

super! no ja Ci mogłam juz wczoraj powiedzieć, że się łądnie rozwija, nie musiałabyś iść do rehabilitanta :-D ale nie spytałas ;-)
a jaka to jest pozycja?

dzień dobry

mnie to już nikt nie widzi ...... :rofl2:
kurcze,gdzie to słoneczko,myslalam ze dzisaj bedzie łądnie a tu tak ponuro buuuuuuuuuuuu
chociaz z drugiej strony dzis jade do nysy wiec taka pogoda jest oki :)

Hej

IzaBK po prostu trzeba kontrolować tego naczyniaka i tyle, powinien się sam wchłonąć. U onkologa bo naczyniaczki to niezłośliwe nowotwory, te jamiste co ma Igi wchłaniają się do 7 roku. I trzeba na niego uważać, żeby nie pękł, smarować linomagiem muszę.
Miejsce mało korzystne do pielęgnacji bo na bioderku, gdzie się pieluszkę zapina.

Ignaś coś z brzuszkiem ma, wczoraj w CZD zrobił kupkę z krewką i robili mu badania. Wykluczyli najgorsze i kazali dziś do pediatry w rejonie się zgłosić. Dziśv kupy bez krwi ale brzydkie, zielone i śluzowate. na popołudnie mamy numerek.

Hej

IzaBK po prostu trzeba kontrolować tego naczyniaka i tyle, powinien się sam wchłonąć. U onkologa bo naczyniaczki to niezłośliwe nowotwory, te jamiste co ma Igi wchłaniają się do 7 roku. I trzeba na niego uważać, żeby nie pękł, smarować linomagiem muszę.
Miejsce mało korzystne do pielęgnacji bo na bioderku, gdzie się pieluszkę zapina.

Ignaś coś z brzuszkiem ma, wczoraj w CZD zrobił kupkę z krewką i robili mu badania. Wykluczyli najgorsze i kazali dziś do pediatry w rejonie się zgłosić. Dziśv kupy bez krwi ale brzydkie, zielone i śluzowate. na popołudnie mamy numerek.

naczyniak brzmi niegroźnie, a słowa nowotwór ciągle nie oswoiłam :-(
moje starsze dzieci miały naczyniaki płaskie na karku, ale już nie mają...
a z tą kupą, to mały wiedział, gdzie zrobić - no szczęście w nieszczęściu, że od razu przebadali, to odeszlo Ci denerwowanie się w oczekiwaniu na wynik!!
a jak Twój katar? no i co z zębem? wszystko naraz ...

reklama
Z młgy i szarówki piekny dzien się zrobił :-D. Mialam nosa z domu nie wychylac ale jednak trzeba ... ruszyc te moje 4 litery;-). Sloneczka zlapac...
Wprawdzie wiosny jeszcze nie czuc, ale siedziec w domku w taka pogode to grzech.

Naczyniaki czesta przypadlosc :-(, a kontrole konieczne. Ostatnio jedna z kwietniowych mam miala to-to operowane u dziecka - ponoc gleboko siedzialo.
J@goda ale masz jazdy .... :-( Moze to tylko starchy na lachy i badania wyjada dobre:tak: Trzymam kciuki.

Do góry