reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

...spotkanie czwarte sie odbyło:-p grono niewielkie, ale scisłe moznaby rzec ;-) .

No tak. Pieknie. Nie zagladalam rano na forum i przegapilam ten Ursynów - przeciez na dobra sprawe na piechote moglam do was dojść :tak:
Nic to, jak mowi(ł) moj ginekolog, bedziemy sie martwic potem :-p
Nastepne spotkanie prosze z wyprzedzeniem sporym i doszczegolowione :rofl2:

Piekłam dzisiaj (po klotni porannej z m.) szwedzkie ciasto kawowe - ma ktoras ochote? Zapraszam :-)

I - dobranoc.

reklama
Witaj Framama:-)
Dziubasek, Iza, dziś rano jak weszłam na BB nie było jeszcze żadnych wiadomości dot. spotkania, więc stwierdziłam, że pewnie nici z niego i powolutku się budziłam.. A później było za późno.. Ale sołtysa za to poznałam:-)
Opiszcie jak wyglądał seans?? Czy można normalnie z wózkiem wejść? Gdzie maluszki siedzą/leżą??

ale ruch sie zrobil :-) fajnie

ja niestety musze z duzym wyprzedzeniem wiedziec o spacerkach co by sie wyrobic :-( ale obiecuje,ze niedlugo jak bedziecie planowac to chetnie podskocze. tak bede ustawiac wszystko

fajnie,ze seans sie udal. ja w kinie bylam ostatni raz w polowie ciazy ze starszym synkiem i od tamtej pory nie. buu

Patewka- ja na ciasto zawsze. a moze przepis?

Jagoda- juz sobie wyobrazam jak majstrujesz wokol siebie z ta chusta :-) a gdzie ten naczyniaczek tak z ciekawosci? bo moj brat mial nad uchem.

Iza- a tak pomyslalam,ze jak mam reklamowac to moglabym siebie a nie jakies kursy. troche sie bawie w robienie bizuterii od kilku latek :-D i nabralam wreszcie odwagi pokazywac je szerszemu gronu wiecej na koralikibeaty - strona domowa w Fotosik.pl niestety nie mam jeszcze profesjonalnej stronki ale tu sa zdjecia zebrane (czyt jakosci roznej-kiedys beda tylko te ladniejsze zdjecia). na nowym adresie jest kilka nowych ze swarovskim ale ogolnie to musze posiedziec i pododawac zdjec. a swarovskiego sprzedaje w naprawde korzystnej cenie :-)wiec jak ktos chetny to zapraszam ...

dobrej nocki zycze i do jutra

Witaj Framama:-)
Dziubasek, Iza, dziś rano jak weszłam na BB nie było jeszcze żadnych wiadomości dot. spotkania, więc stwierdziłam, że pewnie nici z niego i powolutku się budziłam.. A później było za późno.. Ale sołtysa za to poznałam:-)
Opiszcie jak wyglądał seans?? Czy można normalnie z wózkiem wejść? Gdzie maluszki siedzą/leżą??
no właśnie dziś rano nie było info! ale stwierdziłam, że na pewno gdzieś się spotkamy i zaczęłam się szykować :)))) no bo tyle się umawiałyśmy i sondy nawet były więc pomyślałam, że ktoś na pewno się zjawi :cool: :tak:
Wózek zostawiłam w przechowalni dostałam fotlik dla Olafcia. Foteli się kładzie na siedzeniu obok siebie. Światło jest przyciemnione, pod ekranem rozstawione są przewijaki z pieluchami i chusteczkami pampers za free i mniej więcej tak to wygląda. Można siedzieć, można spacerować z dziciątkiem, można wszystko...
Nie napisałam Wam, że jak tylko weszłyśmy do kina i rozgościłyśmy się w foteach to obie z Izą zaczęłysmy karmić :))) a za chwilę Olafcio mega śmierdzącą kupę zrobił :))) nie mógł się powstrzymać :))) po seansie musiałam drugi raz go przebierać :-D

Jagoda - hmm.. doczytałam o tym naczyniaku.. pewnie to tylko dmuchanie na zimne:tak:
malina - więc wózek się zostawia w przechowalni, a w zamian się dostaje leżaczek/nosidełko. W sali jest trochę jasno, sa przewijaki i pieluszki i maty do zabawy... film leci, a tu ci dzieci płaczą chórem jak na noworodkowym, bąki jakieś za uchem idą, kupska... interesujące przeżycie :-D jak wygląda sołtys?

Iza a byly jakies starsze maluchy np raczkujace? I jak one? Bo co, mam niby po kinie za Jula na czworakach miedzy krzeslami ganiac? :-p:-D
Bolszyk przepis masz na moim blogu :tak: Bizuteria fajna - sztucznej za wiele nie nosze ale zawsze lubie poogladac ;-)
Dziubasek bylas lepsza niz ja
Malina ten sołtys chociaz młody przystojny i elokwentny :-p?
A to dziewczyna sie podlizuje- prosze prosze :rofl2::-D

Mnie len totalny ogarnal bo Jula ładnie 2 h od 10 spi

witam sie i ja

No widze ze naprodukowalyscie kilkam stron.... nadazyc za wami :tak:

super ze pogoda sie poprawia,niech to białe(a raczej szare) cholesrstwo juz topnieje i bedzie wiosna heheheh

ja zaraz musze od urzedu pracy sie podpisać..... łoooooooooo matko nie chce mi sie:):rofl2:

Ostatnia edycja:
co prawda, to prawda
tyle, że ja ledwo żyjąca to średnia pociecha :sorry:

za to prawie się przyzwyczaiłam do wiązania tkanej chusty, na dziś mi wyschła po praniu i od razu się wzięłam za naukę,
pierwsze wrażenie miałam: potwornie szeroka :szok:
ale jakoś powoli zaczynam ją ogarniać
tylko rzeczywiście więcej trzeba się napracować żeby ją odpowiednio naciągnąć i zawiązywanie to też wymaga większej siły niż przy elastycznej.
Ale wprawiam się.
Witam :-) tak zachaczam bo widzę że z wawy i to chustowe mamuśki , pozdrawiam więc mocno. Początkuję motanie dopiero ale się nie poddaję;-)

Dziewczyny piszcie jak bylo w kinie!!!! :-)

I ja to samo pytanie co Patewka - co z dziecmi co raczkuja??? Da rade z nimi tez isc do kina??

BOLSZYK tata Leny jets zeglarzem i do tej pory wyjazdy byly non stop, bo ostro trenowal. Od kilku miesiecy jednak musiala przeniesc sie do Niemiec.. wzgledy finansowe.Pracuje dla federacji Niemieckiej i jest glownym koordynatorem i trenerem przygotowan olimpijskich kadry niemieckiej zeglarzy. Tak, wiec caly czas wyjezdza na zgrupowania, a my jak sie da to z nim :tak::tak:

reklama
patewka - bardzo smakowicie na Twoim blogu.. szkoda ze nie moglam komentarza dodac

patewka, stopi - w kinie były dzieciaczki w róznym wieku, prewaga była leżących, ale były tez dreptajace. no i rodzice z nimi dreptali :-D z takim mobilnym dzieckiem to pewnie jeszze trudniej orientowac sie, o co chodzi w filmie :cool:
enka - motaj motaj, cwiczenie czyni mistrzem :-D ja sie przymierzam do plecaczka :confused2: takie moje wyzwanie :sorry:

Do góry