reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

No własnie nie wiem czym jadę :(
Daniel ma spotkanie i nie wie czy zdąży wrócić żebym samochodem podjechała, własnie sprawdzam czy są niskopodłogowe tramwaje do dworca gdańskiego :)
Kurde mało czasu.... ja jeszce sniadania nie jadłam!
Dotora jak będę jechać tramwajem to zadzwonię do Ciebie, tak przed 11. Wtedy powinnam wiedziec :)
Ja tez sie chyba nie wyrobie bo i nakramic musze malego przed wyjsciem , ubrac , zejsc z pietra , dojechac na gdanski ach...pozostaje mi pacer po parku chyba dzis , jak cos to zapraszam :-)

reklama
No dziewczyny, to ja muszę za pół godz. wyjść. To jadę na Ursynów, tak?
---
Dorota, jak będzie ładna pogoda to podjadę do Ciebie do parku pochodzić któregoś dnia:)

dobra, ursynów.. ja teżnie wiem co grają, ale tak biegam po domu, ze nie mam kiedy sprawdzić..
tylko my dwie bedziemy w takimrazie? :szok: hmmm...

takie bedzie:
O filmie:
Kobieta na emeryturze (Shirley MacLaine), odkrywa, że jej mąż ma długotrwały romans. Jej córka, która jest oficerem w wojsku (Julia Roberts), wyjeżdża z Iraku do Los Angeles. Mężczyzna (Bradley Cooper) lecący z nią tym samym lotem, jest gejem, którego kochankiem jest piłkarz. Właściciel kwiaciarni (Ashton Kutcher) oświadcza się swojej dziewczynie (Jessica Alba). Jednak po oświadczynach zdaje sobie sprawę, że jest zakochany w swojej bliskiej przyjaciółce (Jennifer Garner), która odkrywa, że jej chłopak jest żonaty. Asystentka pracująca w największej agencji talentów w mieście (Anne Hathaway), umawiającą się z asystentem biura pocztowego. Publicystka (Jessica Biel), która ma pecha w miłości i nie ma randki na Walentynki. Życia tych ludzi z Los Angeles przecinają się w dzień świętego Walentego.

Szkoda że wcześniej nie było ustalone, to i na Ursynów bym się zabrała...a tak to nie ma szans ...nie zdążę:sorry:

Iza- ja nie jestem najlepsza w puszczaniu tych linkow bo u mnie na kompie otwiera sie z jakas podstrona i chcialam konkretnie do niej dac odeslanie a tu po potwierdzeniu odpowiedzi robi sie adres glowny strony :confused2:i nie wiem czemu. ha ha jak namowie was kilka i spotkamy sie na szkoleniu to sie upomne,ze powinnam miec jakies fory za to,ze sciagnelam im klientow :-D kurcze ale faktycznie tak przejrzalam wstecz,ze sporo tych linkow puscilam. obiecuje juz nie bede. chyba,ze jakis inny fajny kursik znajde. tylko wtedy jeden raz link (bez odnosnikow)

pogoda faktycznie beznadziejna. podobno w przyszlym tyg ma byc lepiej.

jagoda- zatoki to naprawde kiepska sprawa, znajoma miala wlasnie czyszczone.nikomu nie zycze :-( to dobrze,ze kontrolujecie. lepiej chuchac na zimne

zaraz jeszcze doczytam

stopi -a skad wy w takich rozjazdach jestescie?

jestem ciekawa jak wam spacerek wyjdzie. my zaraz tez brykamy ale tu u nas blisko bo potem mam spotkanie wiec musze byc szybko w domku

pozdrawiam i zycze milego dnia. wpadne wieczorkiem poczytac jak bylo

witajcie dziewczyny!

mam na imię Iza. jestem mamą Frani. mieszkamy pod Wawa w Dębem Wielkiem. A kiedyś w Wilanowie. Strasznie nam się nudzi w domu!
Przyjmiecie nas do swojego grona?:-)

reklama
czesc framama, masz bardzo łdnie na imie!!

spotkanie czwarte sie odbyło:-p grono niewielkie, ale scisłe moznaby rzec ;-) Olafek jest slicnym wesołym i baardzo duuzym chlopcem :-D nie pogadalysmy za duzo z Justyną, no bo film był preciez ;-) niedokłdnie obejrzałam, na szczescie nie jestem miłosniczka komedii romantycznych..

Do góry