reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Coś nam się ekipa sypie.:)
Ja mogę więc czekam na decyzje co robimy.
Jagoda, z zatokami nie ma żartów.. Chociaż ja zawsze leczyłam w domu, bo wizja punkcji i ściągania ropy ciut mnie przeraża:szok: Generalnie dobrze, że Ci z zatok schodzi. W razie czego pomóż sobie solą:) Czyli sól wrzuć do skarpetki, podgrzej w piekarniku lub na patelni i przykładaj. Mi po takiej kuracji zatoki dały spokój na kilka lat.
Przypominam, że termin spotkania się zbliża:-D Czekamy na decyzję:)

reklama
Czesc

Ja z checia wybralabym sie do kina z Lena, ale my wracamy do Polski ok 8marca.. Tak wiec na marcowe kino ja sie pisze:tak::tak:

Fajnie,ze temat fotografowania na tapecie. Ja w koncu na Gwiazdke doczekalam sie cyfrowej lustrzanki i wpadlam w manie pstrykania malej zdjec :-D Szkoda tylko ze dobre obiektywy troche kosztuja... bo juz mnei korci kupic inny obiektyw.:-D:-D

heheh chyba macie racje z ta Karowa, bo mojej kolezanki syn tez tam urodzony i niesluszna diagnoza napiecia

bolszyk - a ty co tak tego linka wrzucasz i wrzucasz? jestes postacią reklamową? :cool:

no ja jednak wolałabym do kina, bo w łazienkach nie nakamię łatwo jakby co.... a i słonca ma nie byc, i ryzyko deszczu spore... ostatecznie moge ustapic i na ursynów podjechac metrem :sorry:

bolszyk - a ty co tak tego linka wrzucasz i wrzucasz? jestes postacią reklamową? :cool:

no ja jednak wolałabym do kina, bo w łazienkach nie nakamię łatwo jakby co.... a i słonca ma nie byc, i ryzyko deszczu spore... ostatecznie moge ustapic i na ursynów podjechac metrem :sorry:
Iza, przyznaj się, że do Łazienek lepiej z wózkiem by było;-) A Ty chustę chcesz nam pokazać;-)
Bolszyk, faktycznie, może masz procent od ilości namówionych na kurs mam:-D
Właściwie kto się ostał?? Iza, Dziubasek, Ja.. Imagination może.. Kto jeszcze?? Bo jak mamy się jutro o 12 spotkać to najwyższy czas decyzję podjąć.. Ja teraz już spać idę, tylko Karmi dopiję, brrr. Rano zajrzę. Dobranocka

Iza, przyznaj się, że do Łazienek lepiej z wózkiem by było;-) A Ty chustę chcesz nam pokazać;-)
Bolszyk, faktycznie, może masz procent od ilości namówionych na kurs mam:-D
Właściwie kto się ostał?? Iza, Dziubasek, Ja.. Imagination może.. Kto jeszcze?? Bo jak mamy się jutro o 12 spotkać to najwyższy czas decyzję podjąć.. Ja teraz już spać idę, tylko Karmi dopiję, brrr. Rano zajrzę. Dobranocka

:) wózek tez chetnie pokaze, wiesz przeciez :-D:-D na spacerówe sie za chwile przerzucam...
Łazienki moze jak zielenieć zacznie, w słoneczku i ciepełku?

a więc kropi deszczyk:-(... przynajmniej u mnie, w łazienkach yć może też. ZT czy Urs? kto będzie w ogóle? ja, malina, dziubasek... czy ktoś jesczze się nie wyłamał? ;-)

Hej,

Witam miłe Panie serdecznie.Przepraszam ze sie wtrace, ale chciałam Was zapytać o jakieś fajne miejsce dla dzieciaczków, jakiś fikoland itp. w okolicy Sadyba Best Moll.Czy jest tam cos takiego fajnego? :-)
jest na samej górze fikoland, dla mnie trochę ciemny, Krystian sam się bał ale dużo fajnych sprzętów ma i można z dzieckiem chodzić.

Jagoda - jak to do onkologa? w jakiej sprawie?

A nic wielkiego, Ignaś ma naczyniaczka, tego typu naczyniaczek w większości przypadków się sam wchłania do 7 roku życia. Ale pediatra powiedziała, że powinien być pod kontrolą specjalisty to umówiliśmy się na wizytę.

Jagoda, z zatokami nie ma żartów.. Chociaż ja zawsze leczyłam w domu, bo wizja punkcji i ściągania ropy ciut mnie przeraża:szok: Generalnie dobrze, że Ci z zatok schodzi. W razie czego pomóż sobie solą:) Czyli sól wrzuć do skarpetki, podgrzej w piekarniku lub na patelni i przykładaj. Mi po takiej kuracji zatoki dały spokój na kilka lat.

Ja przykładam gorące siemię lniane, ma podobne właściwości. Ja o zatokach wiem już prawie wszystko :sorry:, zresztą jestem już po operacji, wycinania czegoś w nosie i tworetycznie powinno być ok. Bo cierpiałam na przewlekłe zapalenie zatok, ponad pół roku cały czas chorowałam zanim dostałam się na zabieg.
Teraz jest o niebo lepiej ale od czasu do czasu jednak jeszcze coś tam się zatka i mam problemy.

Ja wczoraj odjechałam zupełmie tak mnie te zatoki zaczęły męczyć, ale wygrzanie + rozgrzanie + dużo picia trochę pomogły, udało mi się lekko rozrzedzić tę wydzielinę i dziś mam katar. Jeszcze nie jest super rzadki ale już chociaż nie taki zielony.
Najważniejsze to oczyścić zatoki, jak zejdzie to powinno mi przejść.

Ostatnia edycja:
a więc kropi deszczyk:-(... przynajmniej u mnie, w łazienkach yć może też. ZT czy Urs? kto będzie w ogóle? ja, malina, dziubasek... czy ktoś jesczze się nie wyłamał? ;-)
to to może rzeczywiście Łazienki moga nie wypalić bo niebo zachmurzone....
Zatem kino i oczywiście kawa po kinie :))) może być?
Mnie z kinem teraz wszystko jedno bo z samochodem mam problemy a dojazd komunikacją i tu i tu jest podobny :) to będzie mój debiut w przejażdżce wózkiem komunikacją miejską :)))
Ustalmy gdzie!
Ursynów?
a wiecie na co w ogóle idziemy? he?

Wczoraj nie ustalone nic, kurde nie wiem czy sie wyrobię..
Dziubasek a Ty metrem jedziesz??to moze razem sie umowimy co???ja podjade na Gdanski:-)

reklama
Wczoraj nie ustalone nic, kurde nie wiem czy sie wyrobię..
Dziubasek a Ty metrem jedziesz??to moze razem sie umowimy co???ja podjade na Gdanski:-)
No własnie nie wiem czym jadę :(
Daniel ma spotkanie i nie wie czy zdąży wrócić żebym samochodem podjechała, własnie sprawdzam czy są niskopodłogowe tramwaje do dworca gdańskiego :)
Kurde mało czasu.... ja jeszce sniadania nie jadłam!
Dotora jak będę jechać tramwajem to zadzwonię do Ciebie, tak przed 11. Wtedy powinnam wiedziec :)

Do góry