reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Kpi, hello i tu:-)
Dziewczyny, a może zmienimy plany i wybierzemy się jutro do Łazienek?? Pogoda piękna, prawie wiosenna. Jagoda nie może jutro, więc mogłybyśmy kino na następny tydzień odłożyć.. Tak patrzę za okno i aż się chce na dwór (a Jeremek śpi..). Ciepłe majtki zakładamy, herbata w termos i do przodu:)
Iza, wiesz mój mąż wyzwaniem dla mnie jest od 10 lat i tak sobie myślę, że wyszłam za niego żeby mi za łatwo nie było:eek::-p I za nudno;-)
Stopi, najgorzej jest w trakcie wizyty u lekarza i tuż po. Wtedy główka pracuje, ale jak emocje opadają dochodzi do głosu rozsądek.. Nasz pediatra powiedział, że od kilku lat wzmożone napięcie i asymetrię stwierdza się u masy maluchów, a już u dzieci urodzonych na Karowej, to na 10, asymetrię stwierdza się u 11:-)

reklama
malina coś w tym jest bo Krystian urodzony na Karowej i miał i asymetrię i wzmożone napięcie. A Igi w IMiDz i ani jednego ani drugiego.

A mi zaczyna trochę spływać katar z zatok i taki zilonkawy jest, zastanawiam się czy powinnam udać się do lekarza?

nie straszcie z tym napięciem! Moja też z Karowej, wizyta u pediatry dopiero za tydzień, a ja już się boję!!! Co do kina, to jestem za przełożeniem na następny tydzień, bo na jutro mam wyznaczoną wizytę u promotora, o której na śmierć zapomniałam... No i dalej obstaję za multikinem na Ursynowie:)

Mnie i spacer w Lazienkach i kino pasuje, obojętne mi to, choć jak widzę pogodę to jestem za spacerem :))) Dziś chodziliśmy 2 godziny po parku, wczoraj podobny czas :))) Tylko spotkajmy się!!!
MAlina ja też po lekarzu zawsze nabuzowana jestem! Na szczeście, tak jak piszesz, emocje opadają i człowiek z rozsądkiem podchodzi do sprawy...
Mz te w cywratek mamy kontrole u rehabilitanta :)
Jagoda, no bardzo szkoda, że nie przyjedziesz....Zdrowiej szybko!
Dziewczyny, czy któraś wybiera się na ten kurs fotografii??? Bo ja się mocno zastanawiam nad nim.

Witam miłe Panie serdecznie.Przepraszam ze sie wtrace, ale chciałam Was zapytać o jakieś fajne miejsce dla dzieciaczków, jakiś fikoland itp. w okolicy Sadyba Best Moll.Czy jest tam cos takiego fajnego? :-)

Dziewczyny, to jak jest z tym kinem? Złote tarasy, czy Ursynów? Ja jeszcze nie wiem na 100% czy będę, ale prosze o informacje najlepiej na PM co do godziny i miejsca spotkania i ewentualnie ile taka impreza będzie trwala i kosztowala, bo wole się przygotować jesli bym miała iść. Czekam na wiadomość, bo muszę z moim M pogadać...

hej dziewuszki

jak bedzie w planach spacer w najblizszym czasie to z grubsza jestem dostepna bo chetna to bardzo. jesli tylko bede miala autko to dojade :)

dziubasku - ja mysle o 6tym albo 7mym marca. na 6 wiem,ze kumpela moze wiec pewnie bede starala sie 6tego isc. a widzialas,ze teraz na mamy, ktore w marcu wezma udzial bedzie rozlosowane lego duplo duze zoo :) ? tylko nie zawsze sie to otwiera :( nie wiem czemu ale na gorze o tym FotoMamy.pl - Akademia fotografii dziecięcej dla mam Aleksandry de Soleil a tobie kiedy pasuje?

stopi- dzieki

Jagoda- czemu do onkologa?

Nie bede miec jutro jednak samochodu wiec odpadam zarowno ze spacerkiem jak i kinem :-:)-:)-( Musze takie wypady planowac jednak z duzo wiekszym wyprzedzeniem:wściekła/y:. No nic do nastepnego razu.

reklama
hej dziewuszki

jak bedzie w planach spacer w najblizszym czasie to z grubsza jestem dostepna bo chetna to bardzo. jesli tylko bede miala autko to dojade :)

dziubasku - ja mysle o 6tym albo 7mym marca. na 6 wiem,ze kumpela moze wiec pewnie bede starala sie 6tego isc. a widzialas,ze teraz na mamy, ktore w marcu wezma udzial bedzie rozlosowane lego duplo duze zoo :) ? tylko nie zawsze sie to otwiera :( nie wiem czemu ale na gorze o tym FotoMamy.pl - Akademia fotografii dziecięcej dla mam Aleksandry de Soleil a tobie kiedy pasuje?

stopi- dzieki

Jagoda- czemu do onkologa?

muszę wszystkich lekarzy ogarnąć kiedy mamy wizytę...ale pomyślę o tym 6 marca.

Nie bede miec jutro jednak samochodu wiec odpadam zarowno ze spacerkiem jak i kinem :-:)-:)-( Musze takie wypady planowac jednak z duzo wiekszym wyprzedzeniem:wściekła/y:. No nic do nastepnego razu.
Ja tez nie wiem czy będę miała samochód, ale tak chcę się wyrwać na dłużej w bezpiecznym towarzystwie, że jakoś dojadę :))) jak nie samochodem to autobusem a w najgorszym wypadku taxi :))) Tylko gdzie, co? Kino czy spacer?

Do góry