reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

hej dziewczyny ale ruch sie zrobil.a ja 2dni umieralam w lozku. wyobrazcie sobie,ze dzis mialam miec imprezke urodzinowa i wszystko odwolalam bo zlapalismy (ja i dzieciaki) jakas jelitowke. na zmiane cala trojka wymiotowala. chlopcy maja biegunke jeszcze. do tego bole miesni, glowy.okropnosc. nie mialam sily rekoma ruszyc.chlopcy to samo.najbardziej sie balam,ze sie odwodnia :( i zmuszalam ich do picia (czyt.starszego :p bo malemu cyca podstawialm czesto i tyle)

zaraz podoczytuje co tam pisalyscie
pozdrawiam

reklama
Patewka- my mamy lozeczko turyst. babyono. sprawdzilo sie idealnie na wszelkiego rodzaju wyjazdy. fakt jk pisaly dziewczyny - dna lozeczek sa beznadziejne. ale ja zawsze na wyjazdach bralam dodatkowy gruby koc i podkladalam najpierw jednemu potem drugiemu pod przescieradelko.

ale fajnie z tymi chustami.tyle o nich wiecie. ja mam rapalu bo mialam mozliwosc kupic ja z duzym rabatem ale wiaze tylko to co mam w ksiazeczkach :) maly uwielbia w chuscie chodzic. choc my na spacerki to na sanki najczesciej brykamy wiec problem wozkowy odpada zima. a czekam wiosny i porzadnych spacerow :)

bolszyk wspolczuje - a to pech z urodzinami. U mnie bylo to samo - najpierw dzieciaki biegunkę, a wczoraj ja - wymioty. Na szczescie dzisiaj już ze mna ok.

Patewka -dzieki. no szkoda bo to taka okragla rocznica :p ktorej sie czesto nie przechodzi. a teraz mezyk wyjedzie i imprezka sie odwlecze sporo :(
wspolczuje bo naprawde nawet wrogowi nie zycze tego co mialam. na zmiane chlopcy a ja z nimi :( az sie plakac chcialo z bezsilnosci i ironii losu
zdrowka zycze dla Ciebie i malej

kurcze fajnie z tym kinem.szkoda,ze nie mam jak bo chetnie bym poszla. narazie wybieram sie na porenak z Bobem :p

dziewczyny a spotykacie sie tez poza kinem? np szkolenia na takich rzeczach mozna nie dosc,ze sie poznac to czegos nauczyc.ktoras pisala o filcowaniu. moze to jest sposob? nie dosc,ze nauczymy sie czegos nowego to i lepiej poznamy. ja sama mysle w najblizszym czasie o jakis kursach co by sie dowiedziec nowych rzeczy, rozwinac swoje stare umiejetnosci (np fotografia)

macie jakies takie pomysly? ja jak na cos trafie ciekawego w wawie to bede podawac. niedawno widzialam fajny kursik fotograficzny ale cena byla taka srednia :) wiec wiadomo,ze nie kazdego stac...ale moze cos konkretnie dla mam sie uda znalezc?

pozdrawiam

dzień dobry,a raczej dobry wieczór już

patewka dzieki że chociaz ty mnie zauważyłas....:-D
hehehehhe

ehhhh... jakos nie mam weny na pisanie,bo co mam pisac jak nic kompletnie sie nie dzieje w moim nuuuuuuuuuuuuudnym zyciu,sesja zaliczona,teraz juz sie zaczął nowy semestr,i tak w kółko ...
dobija mnie ten rembertów,zawiewający nudą,ale zapisalam sie na aerobik wiec juz prawie miesiąc chodze ,ale to bardziej z nudów niz z przyjemnosci:)

Bolszyk ale jestem ciapa - zamiast zlozyc ci życzenia urodzinowe - tylko zaluje ze nie masz imprezki :zawstydzona/y: No to - spełnienia marzeń na tą okrągłą rocznicę. Ponoć życie zaczyna sie po 30 własnie ;-)
Kursy ... hmm - fotograficzny już zaliczylam, chciaz ... moze na kurs robienia sushi dalabym sie namówic. A poza tym jestem idealna, to po co mi kursy :-p

Olcia - jak to sie nie dzieje - zaliczona sesja to jest coś! :-DKazda pisze o tym o czym chce, a jak nie wiesz nic w temacie który poruszamy to zapytaj o coś sama:laugh2: Aerobik jest dobrą okazją do rozwiania nudy, a chodzisz z córcią?
Jak twój nastolatek - wybieracie gimnazjum? Bo widzę że jest z tego samego rocznika co moja Misia :-D

Milego wieczoru - lece robic kolacje,

Patewka- dzieki na szczescie dop w poniedzialek :-D uuu to szkoda,ze fotograficzny juz masz zrobiony bo mnie wlasnie kusi. i jakos tez taka fajna forma. jakos zrazaja mnie kursy typu wyklad. i dlatego znalazlam cos takiego
FotoMamy.pl - Akademia fotografii dziecięcej dla mam Aleksandry de Soleil
to jest wlasnie to o czym pisalam a teraz jeszcze obnizyli cene kursu dla mam z 350 na 190. wiec cena super. i mi sie podoba ta ich idea,ze nie dosc,ze w milej atmosferze mam jest kurs, to pozniej nie zostawia mnie samej sobie tylko na forum bedzie mozna sie pytac fotografow i inne mamy co mozna poprawiac w swojej technice,jakie bledy sie jeszcze popelnia lub wrecz przeciwnie jak sie udaje super :-)

i to filcowanie mnie kusi ;-)

Patewka-a ile ty placilas za kurs? bo 190 to chyba naprawde dobra cena? jeszcze udalo mi sie zdobyc haslo na rabaty do nich "tyle radosci" wiec moze tez na inne kursy bylby rabacik jakis :-) bo kusi mnie taki kurs. a ty swoich brzdacow to ja uwielbiam fotografowac.ale chcialabym umiec robic takie zdjecia jak w gazetach i wiem,ze sie uda:tak:

A poza tym jestem idealna, to po co mi kursy :-p

Olcia - jak to sie nie dzieje - zaliczona sesja to jest coś! :-DKazda pisze o tym o czym chce, a jak nie wiesz nic w temacie który poruszamy to zapytaj o coś sama:laugh2: Aerobik jest dobrą okazją do rozwiania nudy, a chodzisz z córcią?
Jak twój nastolatek - wybieracie gimnazjum? Bo widzę że jest z tego samego rocznika co moja Misia :-D

Milego wieczoru - lece robic kolacje,

NO JASNE,IDEALNI NIE POTZREBUJĄ ŻADNYCH KURSÓW hahahahah

a tam ,sesja to sesja .... jak sie przysiądze to sie zaliczy(nie chwaląc się ze średnia 4,2 buhahahahah)
Wiesz nie mamy zbytniego wyboru na rembertowie,ale cos tam młody wybrał,ale jeszcze nie zlożyliśmy papierów:)
to mam rozumieć ze masz nastolatkę w domu ????????????:-)

reklama
Bolszyk - mysle ze oferta jest warta rozwazenia. Ja ukończylam Akademie Fotografii, jeszcze przed urodzeniem Julci. Jezdzilam na plenery, chodzilam na wystawy i spotkania ze znanymi fotografami. Fajna zabawa :-D
Olcia - syganturki , czytaj sygnaturki ;-) Mam trojeczke dzieci :-)

Do góry