reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

IzaBK ja korzystałam z tej instrukcji, tu nie ma słowa, że to wiązanie jest nieodpowiednie dla elastycznych chust i wyraźnie on wiąże sobie na brzuchu tę chustę:
chustomania Kieszonka instrukcja

to ja głosuję za ZT!! :tak:
Jagoda - on tam na brzuch sobie na chwilę tę chustę zakłada, bo potem dociąga ją razem z dzieckiem... Tylko jedno z wiązań pokazanych na chusomianii jest przeznaczone dla elsatyka i nazywa się 'chusta elastyczna - kieszonka.'.
ale rzeczywiście nigdzie nie napisali tam wyraźnie, że inne wiązania dla elastyka nie są przeznaczone.... napiszę na chustoforum o tym, może pokażą, że to gdzieś tam jest ;-) a pentelka dawała jakąś instrukcję do swojej chusty?

reklama
mhm..ta na pierwszym planie to ja niby.. po lewej Ela, po prawej z nosem w inna strone niz wszyscy - mój syn, dalej monsz i mala Gaja.. a ten bez nosa - sąsiad :-D

Ja chuste kupilam nowa na allegro za 30zl. Cena taka, bo byla mala skaza materialu. Oczywiscie ta skaza w niczym nie przeszkadza w uzytkowaniu chusty. Poprostu nie chcialam na poczatku duzo inwestowac w chuste, bo nie wiedzialam czy sprawdzi sie u nas.

reklama
No - mieliscie dobry ubaw bałwankowa rodzinko ;-)

Aha - dzieki dziewczyny za namiary na łóżeczka :-D A kojec czy łózeczko? - chyba mi wszystko jedno - ma byc lekki, poreczny do skladania i trawaly. Poszperam zatem glebiej w opisach i zobacze który z tych waszych mi najbardziej odpowiada.

Dziubasku tez zaglosowalam za Imielinem, bo nie musialabym samochodu sepic ;-)

Olcia- fasolcia witaj na nowo i udzielaj sie kobieto czesto to cie beda pamietac :-D

Do góry