dziubasek08
Fanka BB :)
A co z Izą się dzieje?
Zamotała się w nowej chuście i zniknęła?
))
Zamotała się w nowej chuście i zniknęła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szybko Ci synuś rośnie :-) moja Mariczka dopiero w 68 zaczyna wskakiwaćzaopatrzyłam się w body na 74)) nie wiele za duże są
![]()
A co z Izą się dzieje?
Zamotała się w nowej chuście i zniknęła?))
Ooo, a jak takie zajęcia wyglądają? I gdzie się odbywają?o fitmessie mowa)) ja zamierzam od marca zapisać się do grupy matek z dziecmi
)) i już nie mogę się doczekać aż wzmocnię te moje mięśnie brzucha!!!
Tylko ciekawe jak Olaf zareaguje
![]()
Madziulino jako moderator muszę usunąć tego posta, nie wolno umieszczać tego typu ogłoszeń w wątkach.
Napisz w odpowiednim wątku na forum a na pewno kto będzie mógł to pomoże.
W innych wątkach tego typu posty są traktowane jako spam.
Jak zwał, tak zwał. Wazne, ze jak sie ktos nie zna to cwiczeniami moze tylko zaszkodzic. A ja nie wiedzialam, ze przy moim kregoslupie pewne cwiczenia sa po prostu niewskazane.Patewka, fitness jest pojęciem szerszym niż aerobik![]()
Hej dziewczyny, popisywałam kiedyś w Waszym wątku i chętnie dołącze ponownieMam 3miesięczną Marisię, a mieszkam na Grochowie