reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

A co sądzicie na temat doraźnego zamrożenia mleka w pojemnikach spożywczych do tego przeznaczonych? Najpierw wysterylizowanych oczywiście??

reklama
malina ja mrożę w pojemnikach medeli, warszawski sprzedawca sprzedawał je po 4,50zł jakiś czas temu.
Co do pojemników spożywczych to trzeba by sprawdzić czy są z polypropylenu i czy nie zawierają biseptolu A a po za tym to wysterylizowane powinny być chyba ok.

Hej dziewczyny, popisywałam kiedyś w Waszym wątku i chętnie dołącze ponownie :) Mam 3miesięczną Marisię, a mieszkam na Grochowie

Ja tylko na chwilke - zajrzalam zeby napisac ze do Mam dziecko dodaja fajne piosenki (Kolysanki i ulubione piosenki najmlodszych to tytul plyty, bo sa 2 do wyboru).
Plyta zawiera takie klasyczne wykonania, ktore ja jeszcze pamietam :-) np. Panie Janie albo Sroczka kaszke warzyla.

Lagajka witaj ponownie. Sliczna ta twoja Marysia :-)

Dzięki Jagoda, pytanie czy na pojemnikach będzie taki dokładny opis tworzywa. Ale sprawdzę.
Lagajaka, witaj:-) Twoja córcia o całe 2 dni starsza od Jeremiego:)

dzień dobry!

Czy ktos mnie tu jeszcze pamieta?????????????
Melduje ze sesja zaliczona ze srednia 4,0 hehehehe

wYBACZCIE ŻE Nie bede czytac co naprodukowałyście,ale 2 tyg nie zagladalam wiec sie tego uzbierało

A co tam u was??
U mnie Emilka chora,Kamil tez cos pokaszluje ja zreszta tez,ale to wina mojej głupoty tylko,bo po ostatnim aerobiku spocona jak pies nie mialam czapki i tak polazłam do domu z ta gołą głową:)

Madziulino jako moderator muszę usunąć tego posta, nie wolno umieszczać tego typu ogłoszeń w wątkach.
Napisz w odpowiednim wątku na forum a na pewno kto będzie mógł to pomoże.
W innych wątkach tego typu posty są traktowane jako spam.

Ostatnia edycja:
reklama
o fitmessie mowa :))) ja zamierzam od marca zapisać się do grupy matek z dziecmi :))) i już nie mogę się doczekać aż wzmocnię te moje mięśnie brzucha!!!
Tylko ciekawe jak Olaf zareaguje :)
Dziś z Olafciem byliśmy w GM - fajne przeceny były w 5-10-15, zaopatrzyłam się w body na 74 :))) nie wiele za duże są :(

Do góry