reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

cały czas sie słyszy ze na Polach Mokotowskich cos sie dzieje złego, nawet w dzien. moze jak bym z kimś szła to bym sie nie bała bo mam brdzo blisko.
Oj dziewczyny nie przejmujcie sie mna, bo ja bojący dudek jestem. Wole do Parku Ujazdowskiego. Jest tam wiele mam z dziećmi. i fajne huśtawki.
zazwyczaj sama chodze na spacery.

reklama
Ten słynny plac zabaw jest w Parku Żeromskiego, to tuż przy Pl. Wilsona, czyli świetny dojazd metrem. :)
Później wrzucę kilka fotek z placu.

tak
ten placyk przy pl.Wilsona jest poprostu super. jak jeszcze nie byłam w ciąży to mówiłam że będę tam jeździć z maluszkiem.
codziennie tamtędy do pracki jeżdżę.

Dziewczyny, czy znacie moze w Wawie jakies fajne sklepy - komisy, w ktorych mozna kupic rzeczy (lozeczka, wozki, ciuszki) dla malenstw?? Gdzie robicie tego typu zakupy? Szczerze przyznam, ze przerazaja mnie ceny w sklepach typu MotherCare czy Smyk... Pls doradzcie.

Witam!
Jestem mamusią z forum białostoczanek i sierpniówek.
Moze macie kogos kto chciał by wynająć 3 pokojowe mieszkanie w Warszawie, w nowym budownictwie na strzezonym osiedlu? Mamy takowe i wlasnie sie zwolniło.... :(czynsz trzeba placić a budujemy domek i kase ciagnie az kieszen rozrywa.... :(
mieszkanko jest na ul. Wyspowej, na targówku - duze trzy pokoje, osiedle ogrodzone, ze straznikiem przy bramie, piekne place zabaw dla maluszkow. Mamy zrobione zdjęcia. Moge przesłac na maila. Mieszkanko mozna tez obejżec, klucze sa w 2 agencjach obrotu nieruchomosciami. Mieszkanko oczywiscie czysciuteńkie, jak nowe. Pozdrawiam i przepraszam ze tak wpadłam do Was z interesem, ale jestesmy w klopocie.
Zdrówka i Wspanialych Świat dla Was i Waszych maleństw!

Priscilla - dość tanie sklepy (ale nie komisy) to Mama i Ja w Babicach pod Warszawą, oraz Calineczka na Grochowskiej, za rondem Wiatraczna. Komisów nie znam. Za używanymi ciuszkami można się rozejrzeć po prostu w używańcach. Ja dużo rzeczy kupowałam na Allegro (ciuszki nie, ale nowe ręczniki, kocyki, itp.). Na Allegro kupiłam nową kołyskę za 150 zl.
A czego Ci trzeba konkretnie? Ciuszki przekazałam koleżankom, ale mam na zbyciu wanienkę, a właściwie dwie, mogę oddać za darmo, bo synek kąpie się już w dużej.
Mam też do sprzedania fotelik samochodowy Maxi Cosy Cabrio. Jeszcze się nie zastanawiałam nad ceną, bo mały wciąż w nim jeździ, tyle że ma już bardzo ciasno i musimy się przeprowadzić. Jakbyś była zainteresowana daj znać, mogę Ci wysłać zdjęcia i dane techniczne.

Margot - potrzebuje wszystkiego!! :) Jeszcze nic nie kupilam dla swojego malenstwa, wiec jestem zainteresowana zarowno ciuszkami, wanienkami, lozeczkami itp. Najgorsze jest to, ze nigdy nie zwracalam uwagi na sklepy z artykulami dzieciecymi i teraz oprocz butikow w centrach handl. nic innego nie przychodzi do glowki gdzie moge sie we wszystko zaopatrzyc :D Slyszalam wlasnie, ze sa na terenie Wawy takie sklepiki-komisy w ktorych mozna za doslowne grosze kupic fajne rzeczy, z reguly nieuzywane albo bardzo malo zniszczone. Tylko nie mam pojecia gdziie tego szukac :/ O Allegro nawet nie pomyslalam - juz tam zagladam :)

reklama
Priscilla, napisałam Ci prywatną wiadomośc , jeśli byłabyś zainteresowana to mogę przesłac fotki.
Słyszałam od koleżanki, że ona kupiła wózek i łóżeczko w komisie na al. Krakowskiej, podobno mają duży wybór...

Do góry