reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

wow! To skoro za 100 cię odkopali to żeby już ten śnieg nie spadł z powrotem.... :)
Ja przyzwyczaiłam się chyba do takich sum! ortopeda 150 zł, poradnia dzisiejsza 120 zł, badania 150 zł, nic mnie już nie zaskoczy!

reklama
My przy pierwszym też wszystko prywatnie a teraz już nie ma mowy, dzwonimy do skutku :-p, prawdę mówiąc to ja nie widzę różnicy między prywatnymi a państwowymi wizytami u specjalistów :sorry2:.

ja widzę róźnicę - w czasie oczekiwania na wizytę :-(
śnieg znów pada :-:)-( aż strach wyjeżdżać z domu :baffled:

my jeździmy do ortopedy na szlenkierów i tam nie ma kolejki - przynajmniej nie było jak byliśmy ostatnio
u neurloga była, mimo, że na konkretną godzinę mieliśmy

pada, pada
nie jest zimno i wszędzie śnieg rozjechany - przedzierałam się przez ulice jak zaprowadzałam Krystiana i trochę mi wózek zapadało

Ignacy właśnie gada do swoich łapek :-D.

Kupiłam po drodze maść majerankową, mam nadzieję, że malusi będzie lepiej oddychać mógł.

hej dziewczyny !!!!
jakos brak mi weny na pisanie,wiec was tak podczytuje
mam troche osobistych spraw i jakos nie moge sie ogarnąc,a jeszcze sesja za pasem a ja nawet nie mam ochoty zagladac do notatek:baffled:

reklama
Cześć dziewczyny,

ale fajnie się rozgadałyście :-D a jeszcze niedawno to forum świeciło pustkami...

Serdecznie witam nowe mamusie i zazdroszczę spotkanka :-)

Nie mam czasu popisać bo nadal dwójkę mam w domu. Daria niby zdrowa ale nadal bardzo kaszle :baffled:. Wariactwo jakieś.

Do góry