reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Hej,
Ja też bym chętnie do jakiegoś CH się wybrała, muszę uzupełnić garderobę Krystianowi, bo w tej chwili ma 115cm wzrostu i jak go znam to przy następnym skoku wzrostowym (który może być w okolicy urodzin) wyrośnie mi z wszystkich ciuchów 116. I za butkami trzeba będzie się rozejrzeć.
Ignasia trochę w niedzielę w tesco zaopatrzyłam :-). Niestety w Piastowie to są głównie w promocji zawsze ubrania na maluszki i na starsze dziewczynki. Na chłopca rozmiar 6-7 lat była dosłownie 1 bluzeczka w promocji a tak już nowa kolekcja.
dlatego ja jeżdżę do Ożarowa. Ode mnie to niewiele dalej a wybór duuużo większy wszystkiego.

jak kupimy Gai matę edukacyjną, to może odda nam stół :-D
sama sobie kup matę a jej stól zostaw! Najwyraźniej jej sie podoba

reklama
dlatego ja jeżdżę do Ożarowa. Ode mnie to niewiele dalej a wybór duuużo większy wszystkiego.

sama sobie kup matę a jej stól zostaw! Najwyraźniej jej sie podoba

nie robią takich małych kijów :-D ani takich dużych mat :-D

a co jest w ożarowie????

jagoda - ok, nie zamieszcze :sorry2: ale ty niepokorna jesteś - napisałas, że Ci mąż nie pozwala swoich zdjęć wklejać, a Ty wkleiłaś ...
ja nie widze zagrożenia - nie chwalę się publicznie stanem mojego majątku, ani danymi osobowymi, a twarz - no cóż - gdyby ktoś chciał wydrukować moje dzieci w gazecie, to ja wyrażam zgodę od ręki, bo lubię się nimi chwalić, więc nie mam problemu, jak obcy oglądają moje zdjęcia:-) a jeśli są to byłe narzeczone mojego męża, to tym lepiej, bo pewnie im szkoda, że takie łądne dzieci mu wychodzą, a nie z nimi :cool2:

Ostatnia edycja:
W Ożarowie jest wielgaśne Tesco, co najmniej 2 razy takie jak w Piastowie.Właściwie to adres jest już Warszawa ul. Połczyńska ale to właściwie zaraz za giełdą w Broniszach

IzaBK no trochę jestem niepokorna, ale staram się nie przesadzić, na nk to staram się go z profilu nie umieszczać, bo przegląda.
Na bb musiałby na moje konto wejść, żeby zobaczyć co wklejam :-). Ale on ogólnie słabo interesuje się forum.
A odkąd zaczął się udzielać na forum samochodowym to przynajmniej się nie czepia, że głupoty wypisuję zamiast się czymś pożytecznym zająć.

kilolek -aaa, nigdy nie myślałam o tym tesco, że w ozarowie jest :-D jak mieszkałam na Ursusie z malutkim Michałkiem tam jeżdziliśmy 2 razy w tygodniu :szok: nie wiem, jak tak mogliśmy, teraz w marketach pojawiam się raz na miesiąc, a wtedy to takie rodzinne wypady były... dziwne:sorry2:
jagoda - z profilu? tiaaa.. :cool2::-D

ostatnio córcia czytała komiks, i przychpdzi do mnie i pyta - co to znaczy "tiaaa"? a ja miałam problem żeby jej wytłumaczyć :baffled::-D

IzaBK ja i tak tylko w zamkniętych profilach wklejam zdjęcia i tutaj i na nk :-). Te na nk akurat widział, pomarudził i powiedział, że ok. Kiedyś wkleiłam nas pod choinką i musiałam wykasować, bo nie przeszło autoryzacji.

Krystian właśnie narysował mnie i m. jak szliśmy do ślubu, ostatnio mnie naciągnął na oglądanie kasety.
Ciasto na szarlotkę się chłodzi.
Starszy tak się robieniem ciasta zaaferował, że obudził młodszego. A teraz młodszy marudzi.

Iza - raz na miesiac zakpy w hipermarkecie:szok: Kurcze ... no ja po pierwsze nie dałabym rady na raz zapakowac zakupy do wozka, jak pomysle o ilosciach ...te papiery toaletowe, reczniki kuchene, papmpersy, zupki-srupki i tony owoców na soki recznie robione... a poza tym ja lubie do Tesco pojechac jak jeszcze ludzi nie ma, tak przed 7 i sobie na spokojnie połazic i poogladac :-)
J@goda no nie badz zołza:-p i tak publicznie o tej szarlotce nie pisz :-D Az mnie skreca na mysl o zapachu rozchodzącym sie po domu, jabłek nie mam to sama ciasta nie zrobie, a sklepową szarlotką ostatnio sie zatrułam wiec 2-gi raz nie kupie.

reklama
Patewka ja ostatnio musiałam przerobić chyba ponad 10kg jabłek, bo się zaczynały psuć i mam pół lodówki słoików z uprażonymi jabłkami, przyjeżdżaj podzielę się :-).
Dobra chłopaki nie są w stanie egzystować w spokoju jak ja siedzę na kompie, jeden wyje a drugi siedzi mi na kolanach,
uciekam

Do góry