reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
olcia ja mam tyle samo co Iza, bo mieszkam 2 bloki dalej :-p.

Iza tak zastanawiam się czy to do końca katar, bo jemu często od ulewania nos zatyka i prawdę mówiąc cały czas patrzę czy to już prawdziwy katar czy od ulewania, a wczoraj bardzo ulewał.
Ale jak mu się pogorszy to nigdzie się nie wybieram.
Ja też drugi raz nie idę na dwór, dziekuję, już mi wystarczy przeprawa do przedszkola.
Ale dziś żałowałam, że nie mam chusty, wsadziłabym go pod kurtkę i byśmy poszli. Zalicytowałam u tej samej sprzedawczyni oliwkową, ciekawe czy mi się uda wygrać aukcję, koniec dopiero we wtorek. Bardziej mi się błękitna podobała, ale pomyślałam, że będzie bardzo brud na niej znać :-p:cool2:.
A długo czekałaś na przesyłkę? Bo zastanawiam się czy do dnia babci dojdzie :confused:, bym mogła spokojnie iść fotki cykać jakbym miała wolne ręce :cool2:.

Mąż oczywiście sceptycznie nastawiony, stwierdził, że chyba żartuję, że będę pod kurtką nosić Ignacego i że on się na pewno nie da oplątać w tej chuście :dry:.
I na pewno wyrzucę tylko niepotrzebnie pieniądze.
Czasami czarnowidztwo mojego m. mnie przeraża :baffled:.

Olcia ja wczoraj przejeżdżałam przez Rembertów do Zielonki, wprawdzie przez tą główną ale powiem Ci, że ona o niebo lepiej wyglądała, niż główne uliczki w Pruszku. Aż byłam w szoku, bo myśleliśmy, że przez ten las to będziemy się przedzierać, a tam całkiem ładnie odśnieżone.

A moje dziecko mnie rozwaliło wczoraj:
mama wujek mieszka w Zielonce, bo tam jest dużo trawy ?
...
u nas też jest dużo trawy, to my też mieszkamy w Zielonce?

Ostatnia edycja:
jagoda hehehe to ładne macie widoczki za oknem
hehehehehe u mnie w sumie tez nie lepiej ze sniegiem,walsnie patrze przez okno i auta ktore nie wyjechały maja całe koła zakryte sniegiem hahahaha(to juz wiem dlaczego nie wyjechały:)

no na aon'ie biało jak nie wiem co,zapomnij ze drogi odsniezone chciaz główne podobno tak:) za brama zapewne juz czarne hahaha

Ale dziś żałowałam, że nie mam chusty, wsadziłabym go pod kurtkę i byśmy poszli. Zalicytowałam u tej samej sprzedawczyni oliwkową, ciekawe czy mi się uda wygrać aukcję, koniec dopiero we wtorek. Bardziej mi się błękitna podobała, ale pomyślałam, że będzie bardzo brud na niej znać :-p:cool2:.
A długo czekałaś na przesyłkę? Bo zastanawiam się czy do dnia babci dojdzie :confused:, bym mogła spokojnie iść fotki cykać jakbym miała wolne ręce :cool2:.

chusta przychodzi szybko - u mnie to było 3 dni robocze:tak:
a brud będzie znać na każdej, bo sa gladkie :shocked2: a brud u małych dzieciaczków to głównie plamy a nie "przyszarzenie" :-D
no i ja wczoraj chciałąm z chustą wyjśc, ale sie okazało, że nie mam takej wielkiej kurtki, żeby się zapiąć razem z dzieckiem... :-(

my też jeździmy czasem do zielonki, amy tam znajomych. I moje dzieci też strasznie dopytują o tę nazwę :-D

Izabk ja myślałam o kurtce męża :-), ale mu jeszcze tego nie powiedziałam. Najpierw przyzwyczaję Igusia do chusty. A podobają mi się te polary 2 osobowe, wyglądają jak kangurki, jak Igi zaskoczy z chustą to kupię sobie taki polar na wiosnę :-).

zielonka,ząbki hehehehe niezłe te nazwy

a co do chusty,to ja nie mialam i teraz żałuje ale u nas w nysie nikogo nie widzialam z chustą i nawet nie mial mi kto pokazac jak to działa
A widzę że w stolicyy to nawet kluby mam chustowych są,no cóż zrobić teraz emilka juz za duza na chuste hehehehe wiec ewentualnie moge sobie jakies lalki ponosic juz:-D

mama emilki witaj!!!

widzę że nasze córki noszą to samo imię heheheh
podobno niedobre dziewczyny są co noszą to imie,mam 3 kolezanki o tym imieniu i niestety muszę się z godzic z tą teoria hahahha:-D

Izabk ja myślałam o kurtce męża :-), ale mu jeszcze tego nie powiedziałam. Najpierw przyzwyczaję Igusia do chusty. A podobają mi się te polary 2 osobowe, wyglądają jak kangurki, jak Igi zaskoczy z chustą to kupię sobie taki polar na wiosnę :-).

hmm.. mój mąż sporo szczuplejszy ode mnie.... waży tyle ile ja w końcówce ciąży chociaż wyższy o ponad 20 cm... :zawstydzona/y: na wiosne to już żaden problem, ja chciałabym coś na teraz :tak:
mamaemilki cześć :-)

reklama
Do góry