olcia79
mama Kamila i Emilki
iza ale masz sniegu łłłłłłłłłłłło matko
kurcze ale macie fajnie z tym spotkaniem:-(
kurcze ale macie fajnie z tym spotkaniem:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dziś żałowałam, że nie mam chusty, wsadziłabym go pod kurtkę i byśmy poszli. Zalicytowałam u tej samej sprzedawczyni oliwkową, ciekawe czy mi się uda wygrać aukcję, koniec dopiero we wtorek. Bardziej mi się błękitna podobała, ale pomyślałam, że będzie bardzo brud na niej znać.
A długo czekałaś na przesyłkę? Bo zastanawiam się czy do dnia babci dojdzie, bym mogła spokojnie iść fotki cykać jakbym miała wolne ręce
.
Izabk ja myślałam o kurtce męża :-), ale mu jeszcze tego nie powiedziałam. Najpierw przyzwyczaję Igusia do chusty. A podobają mi się te polary 2 osobowe, wyglądają jak kangurki, jak Igi zaskoczy z chustą to kupię sobie taki polar na wiosnę :-).