malina1979
;)
Jagoda, zazdroszczę.. Jeremi ma dni, kiedy nie usypia wcale..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gucci "Envy" :-):-)no, święta minęły... u mnie dom pełen ludzi przez cały ten czas. Co dostałyście pod choinkę? :-)
ja przede wszystkim dostałam kamerkę cyfrową
Śliczną, małą, zgrabną, wiśniową![]()
fajnie :-) chyba byłyście grzeczneGucci "Envy" :-):-)
troszkę się mikołaj pomylił, bo moje ukochane to "envy me" ale nie szkodzi![]()
podołałam :-) jestem przyjemnie zmęczona bo się wszystko udało.. gorzej jak człowiek się napracuje, a efektu nie ma... najtrudniej było po = 9 prań musiałąm nastawić ze względu na bielizne pościelowąMój osobisty Mikołaj jak zwykle zapomniał o mnie:-zawstydzona/y::-( Ale mu się przypomniałam i wydębiłam kaskę na upatrzone trampki
Może je ciut przecenili??
Mikołaj rodzinny też pieniążki przyniósł, więc jutro idę zaszaleć na wyprzedażach:-)
Tym bardziej, że weszłam w spodnie sprzed ciąży! Hurra!
Asia, fajny prezentJuż wiem, że jak się ma dziecko/dzieci, kamera to świetna sprawa
Jeremiego jak już się kamery dorobię, będę filmować non stop
Te jego miny i gugania..
Iza, jak podołałaś przygotowaniom świątecznym?? Pewnie zmęczona jesteś??
U nas w końcu zlot zrobił się w 1. dzień świąt.. Ale odbyło się "standing party" w związku z nieobecnością stołu.
A Ty co dostałaś??
Mikołaj podarowal mi same ksiażki (5), czyżby jakiś glosny napadł na empik ?;-)
A poniewaz 24 mam tez imieninki to dostalam - tak, znowu ksiązkeale fajną - o robieniu sushi i ukochane prefumy
Mam japonsko-koreanski sklep pod nosem, to wybiore sie dzisiaj na zakupy i moze sylwester przy wlasnorecznie zrobionym sushi bedziemy swietowac.