reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Mój osobisty Mikołaj jak zwykle zapomniał o mnie:-:)zawstydzona/y::-( Ale mu się przypomniałam i wydębiłam kaskę na upatrzone trampki:) Może je ciut przecenili??
Mikołaj rodzinny też pieniążki przyniósł, więc jutro idę zaszaleć na wyprzedażach:-)
Tym bardziej, że weszłam w spodnie sprzed ciąży! Hurra!
Asia, fajny prezent:tak: Już wiem, że jak się ma dziecko/dzieci, kamera to świetna sprawa:) Jeremiego jak już się kamery dorobię, będę filmować non stop:) Te jego miny i gugania..
Iza, jak podołałaś przygotowaniom świątecznym?? Pewnie zmęczona jesteś??
U nas w końcu zlot zrobił się w 1. dzień świąt.. Ale odbyło się "standing party" w związku z nieobecnością stołu.
A Ty co dostałaś??

Mój osobisty Mikołaj jak zwykle zapomniał o mnie:-:)zawstydzona/y::-( Ale mu się przypomniałam i wydębiłam kaskę na upatrzone trampki:) Może je ciut przecenili??
Mikołaj rodzinny też pieniążki przyniósł, więc jutro idę zaszaleć na wyprzedażach:-)
Tym bardziej, że weszłam w spodnie sprzed ciąży! Hurra!
Asia, fajny prezent:tak: Już wiem, że jak się ma dziecko/dzieci, kamera to świetna sprawa:) Jeremiego jak już się kamery dorobię, będę filmować non stop:) Te jego miny i gugania..
Iza, jak podołałaś przygotowaniom świątecznym?? Pewnie zmęczona jesteś??
U nas w końcu zlot zrobił się w 1. dzień świąt.. Ale odbyło się "standing party" w związku z nieobecnością stołu.
A Ty co dostałaś??
podołałam :-) jestem przyjemnie zmęczona bo się wszystko udało.. gorzej jak człowiek się napracuje, a efektu nie ma... najtrudniej było po = 9 prań musiałąm nastawić ze względu na bielizne pościelową :tak:
ja dostałam prefumy które pomogłam wczesniej mężowi kupić i przewodnik po Hiszpanii, który nie wiem kiedy zostanie użyty, ale na pewno nie w nadchodzącym roku ... a wejście w spodnie to chyba Twoj najlepszy prezent :-D
no - kamera super sprawa, ja mam opcję filmowania w aparacie - z filmików ruszającego się brzucha można by było zmontować pełnometrażówkę :-D
a o wyprxedażach zupełnie zapomniałam... Malina - na co opróćz trampek polujesz?

Mikołaj podarowal mi same ksiażki (5), czyżby jakiś glosny napadł na empik ?;-)
A poniewaz 24 mam tez imieninki to dostalam - tak, znowu ksiązke :-p ale fajną - o robieniu sushi i ukochane prefumy :-D
Mam japonsko-koreanski sklep pod nosem, to wybiore sie dzisiaj na zakupy i moze sylwester przy wlasnorecznie zrobionym sushi bedziemy swietowac.

Swięta mineły bardzo milo, spokojnie, a podczas popołudniowej drzemki Julci gralismy ze starszymi w Osadnikow z Catany. To nasz ulubiona rodzinna gra, chociaz mam tez pare fajnych 2-osobowych, logicznych gier. Uwielbiam grac w nie z Misią - mimo że mnie ogrywa.:-D

Mikołaj podarowal mi same ksiażki (5), czyżby jakiś glosny napadł na empik ?;-)
A poniewaz 24 mam tez imieninki to dostalam - tak, znowu ksiązke :-p ale fajną - o robieniu sushi i ukochane prefumy :-D
Mam japonsko-koreanski sklep pod nosem, to wybiore sie dzisiaj na zakupy i moze sylwester przy wlasnorecznie zrobionym sushi bedziemy swietowac.

o! ja też kilka razy robiłam sushi :-D w tym roku w wigilię odpuściłam, ale w ubiegłym roku zrobiłąm i każdy musiał spróbowac, no bo w wigilię trzeba przecież spróbować KAŻDEJ potrawy :-D dl ateściowej łątwe to nie było :tak:

a z jakich rybek robisz?

reklama
Do góry