reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Gdzie te zakupy olcia robilas? Bo jak ja polazlam do Galeri M. to tłumy nieprzebrane szturmowaly chyba wszystkie możliwe sklepy....

Dziewczyny nie wiecie czemu okna mogą parowac? Prania wiecej niz dotychczas nie robie a one zaparowane nawet w dzien :-( Wytarcie nic nie daje bo za kilka minut mam to samo....

patewka robilam zakupy na targówku,spozywke z carrfurze

a ja widze ze mi tez okna paruja ale na zewnętrzxnym parapecie mam kupe sniegu a w domu cieplo i tomoze dlategoz(no kurcze nic mądrzejszego mi do głowy nie przychodzi)

WOGOLE TO WITAM WAS KOCHANE
Nie zaglądałam do was z prostego powodu ....brak czasu
Uwijamy sie z resztka remontu i przygotowaniami do swiat i tak jakos nie mam kiedy zasiasc do kompa
Dzis poszlam na zakupy,śnieg sypał,zimno a żeby było weselej to jheszcze bankomat wciągnął mi karte,no tylko sie wkur............ :crazy::wściekła/y::crazy::wściekła/y::crazy:

reklama
Cześć dziewczyny, wybaczcie, ze sie nie udzielam, ale zupełnie na nic nie mam czasu.:-( Teraz akurat jem drugie śniadanie i pomyślałam, że zajrzę do Was.
Ten brak czasu spowodowany jest rzecz jasna przygotowaniami do Świąt. Masa sprzątania, prasowanie, no i ząbkujący - marudny Tomuś. Tak więc od świtu do zmierzchu zasuwam. No i jeszcze szykowanie na wyjazd do TM, który już w środowy wieczór.
Święta będą bardzo chodzone, ale zapowiadają się miło. I oby się to sprawdziło... Wigilia i u mojego taty i u teściów, Pierwszy Dzień Świąt do mojej mamy, Drugi na obiedzie u taty... A po świętach umówiona jestem z chrzestna Tomusia na ploty
biggrin.gif
A na Sylwester jedziemy do Konina, do brata szwagierki
laugh.gif
Tak wiec do Wawy trafimy po Nowym Roku dopiero...
Postaram się jeszcze zajrzeć w środę, przed wyjazdem...
Przepraszam, ze nikomu nic nie odpisałam
embarrassed.gif
... Buziaki
biggrin.gif

Ja juz miecho na pasztyet zrobilam,wszytsko zmielone,doprawione czeka tylko co by to przelozyc do formy i piec ale nie chce mi sie bo wymyslilam sobie ze ide na solarium..... a co:cool2:
mialam dzis do doopy dzien wiec chwila relaksu mnie sie przyda,do tego wszytskiego bola mnie krzyże tylko ze od stania przy garach,przy desce do prasowania i zbliza sie "upragniona miesiączka":crazy:

hej :)
malina
ja też mam Avent isis i też mnie cholernie sutki bolały, teraz już wiem dlaczego :) musiałam ściągać bo w weekand byłam na uczelni na pierwszych zajeciach po porodzie i było super zregenerowałam się :) i chłopaki dali radę :)))
Iza to chyba przez te mrozy ja też miałam problemy z okani, aż ciekło na podłogę w salonie :( myślałam, że podłogę mi szlak trafi!
na Swięta wyjeżdzamy do rodziny i chrzciny wyprawiamy w lokalu w 1 dzien Swiat wiec jade na gotowe :)
a Olaf zaczał sie smiechac pelna buzia :)))

Hej, wsiąknęłam w gotowanie, pieczenie i pakowanie prezentów, forum doczytałam po łebkach :zawstydzona/y:i na razie tyle. Dom nie ogarnięty, choinki jeszcze nie ma ale nastrój mam dobry.
Gdyby nie udało mi się tutaj już zajrzeć przed czwartkiem - życzę Wam dziewczyny i waszym rodzinom pogodnych, a przede wszystkim spokojnych i wyluzowanych Świąt Bożego Narodzenia. :-D

hej dziewczyny,ja mam chwilke to zagladam ale widze ze cisza:)

Mi się gotuje właśnie kapusta z grzybami
W pierarniku schab ze sliwka i boczek sie piecze
A ja chwilke odpoczywam i zaraz zabieram sie za sprzatanie,musze okna umyc u kamila w pokoju a tak mi sie nie chce..... i tak musze czekac az emilka zasnie

reklama
Do góry