reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ja już też dodałam i liście i ziele :-)

ufff, machnęłam uszka... farszu mi zostało na jeszcze kilkaset sztuk... i nie mam co z nim zrobić :-( Bo robiłam z rozmrażanych grzybów więc nie moge już zamrozić...

Ide robić grzybową paaaaaaa

Hej Dziewczynki,
wpadłam dosłownie na sekundkę, by sie z Wami pozegnać przed wyjazdem do rodziców, i rzecz jasna złożyc życzenia:

By w te Święta na Waszych twarzach gościł jedynie uśmiech,
by serce przepełniała radość i miłość.
By wszelkie waśnie i spory zniknęły raz na zawsze.
By Zabawa Sylwestrowa była huczna i udana,
a nadchodzący 2010 rok przyniósł same wspaniałe dni,
wiele radości i miłości.

A to drobny, aczkolwiek śmieszny upominek ode mnie:

ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

Buziaczki, zmykam.
Do zobaczenia najprawdopodobniej dopiero w 2010 roku
wink2.gif

Hej,

ja ledwo żyję, Ignaś dziś urządził bunt i zasnął na dobre dopiero po kąpieli a tak albo się bawił rączkami (co było do zniesienia) albo marudził, przysypiał na chwilkę dosłownie i za chwilę się wybudzał. Na szczęście od około 19.30 wreszcie śpi :cool2:

a ja jakoś zwalczyłam mega górę prasowania, choć jak wyschnie to co jest na suszarkach to będzie następna mega góra i zrobiłam dwa rodzaje śledzi

a teraz padam na twarz :sorry:

Dlatego w tym roku życzenia ode mnie będą skromne i mało wymyślne, bo mózg to mi już dawno odmówił współpracy.

Życzę wam wszystkim żebyście odpoczęły w święta od wszelkich codziennych problemów i wróciły na bb w super po świątecznych humorach :-). A i żeby jutrzejszy dzień był wyjątkowo udany, bo podobno jaka wigilia taki cały przyszły rok :tak::cool2:.

W te piękne święta
niech każdy pamięta
z serca płynące życzenia:
marzeń spełnienia,
iskierek radości
i dużo dużo miłości

______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$

dziewczyny,nie wiem co sie tsalo ale zeżarlo mi mojego ŚWIĄTECZNEGO POSTA Z ŻYCZENIAMI........... wrrrrrrrrrrrrr,dopiero dzisiaj to zauważyłam
a wiec pisze raz jeszcze

Wesołych Świat Bożego Narodzenia,
pomyślności w Nowym Roku
i aby każdy najmniejszy prezent
pod wigilijnym drzewkiem
był jak gwiazdka z nieba!!!!!!!!!

To ja chciałabym Wam złożyć życzenia oryginalnie, bo po świętach:-)
Życzę więc, aby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia. I żebyście były zdrowe i Wasze dzieciaczki też. T ow końcu najważniejsze:-)
Przed świętami nie miałam nawet co marzyć o wizycie na bb..
Jagoda, jednoczę się z Tobą w bólu.. Mój mały gnom potrafi cały dzień nie spać.. Dziś usnął o 23.. Stąd moja obecność.
A teraz idę wykorzystać chwilę spokoju i się przespać:)

reklama
Malina u nas to był jednodniowy wybryk, Ignaś ogólnie to jest wielki śpioch. W gościach odzyskał melodię do spania i np. wczoraj to dosłownie przespał calutki dzień z przerwami na jedzenie tylko.

Do góry