reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziewczyny znacie jakas w miare tania przychodnie w Grodzisku albo Preuszkowie gdzie robia USG na dobrym sprzecie? bo chyba bede musiala sie wybrac prywatnie.
Bo na termin z zapisu musze czekac do 15 stycznia, a musze skontrolowac komory boczne mozgu u mojego Synka.

reklama
dzień doberek ...mam pytanie do was kobitki...
interesuje mnie koszt porodu rodzinnego w Warszawskich szpitalach.....musze się przygotowac na taka ewentualnosc ,ze moze bede musiala rodzic w Warszawie...wiec chcialabym wiedziec....

Ja byłam.. w poprzedne wakacje lecieliśmy na Rodos :-D Ja chcę znowu!!! ja chcę wakacje!!!
ciekawe kiedy z Gają będziemy mogli się nad ciepłe morze wybrać.. ech marzenia... w te wakacje to na pewno jesczze będzie za wcześnie. ale może w kolejne... marzę o Hiszpanii:sorry:
my się jeszcze nei zdycydowalismy i teraz tez sie nie zdecydujemy... :-(trudno, odbijemy sobie później. Za to w tym roku byliśmy nad naszymmorzem i tez było fajnie. Najważniejsze, ze Kubie się podobało :-)

Dziewczyny znacie jakas w miare tania przychodnie w Grodzisku albo Preuszkowie gdzie robia USG na dobrym sprzecie? bo chyba bede musiala sie wybrac prywatnie.
Bo na termin z zapisu musze czekac do 15 stycznia, a musze skontrolowac komory boczne mozgu u mojego Synka.
w Grodzisku w Life-Medie mają najlepszy sprzęt w mieście ale drogo jest. USG 130zł tyle samo wizyta. Ale warto, naprawdę, to nalepszy sprzet na jakim miałam usg. Raz, ze się sama napatrzysz, bo tak dokładnie wszyściutko widać, z enikt ci nic nie musi tłumaczyć, a dwa, że dużo więcej się o stanie zdrowia dzidzi dowiesz, bo bardzo dokładne opisy dają. Polecam dr Kretowicza. Dwa razy już w 12 tc. okreslił mi bezbłednie płeć dziecka

aż i ja się zainteresowałam :-) dobre, dobre

A teraz zmykam sprzatac pomału na święta. Nie wiem czy uda mi się skończyc do świąt :shocked2:chyba, ze wydłużą dobę :sorry:

my się jeszcze nei zdycydowalismy i teraz tez sie nie zdecydujemy... :-(trudno, odbijemy sobie później. Za to w tym roku byliśmy nad naszymmorzem i tez było fajnie. Najważniejsze, ze Kubie się podobało :-)

w Grodzisku w Life-Medie mają najlepszy sprzęt w mieście ale drogo jest. USG 130zł tyle samo wizyta. Ale warto, naprawdę, to nalepszy sprzet na jakim miałam usg. Raz, ze się sama napatrzysz, bo tak dokładnie wszyściutko widać, z enikt ci nic nie musi tłumaczyć, a dwa, że dużo więcej się o stanie zdrowia dzidzi dowiesz, bo bardzo dokładne opisy dają. Polecam dr Kretowicza. Dwa razy już w 12 tc. okreslił mi bezbłednie płeć dziecka
Chodze do Life-Medu na skierowanie, ale raz bylam prywatnie i gosc niebardzo nas potraktował. Prawie wcale malego nie pomierzyl. Zmierzyl tylko glowke, brzuszek i kosc udowa. Zadnego mierzenia "wewnatrz".
Kurde...

Witam,

A mnie dzisiaj czeka wycieczka na lotnisko z dziećmi. Dla mnie koszmar :eek:

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Ja tam bywam co 3 miesiace :-D Jakoś nie wspominam źle?

A co się dzieje, nic nie wiem? Niestety nie pomogę Ci co do usg. Znam dobrego (i drogiego niestety) w Warszawie.

Jaleciałam z dwoma chłopcami pierwszy raz (sama) jak Łukasz miał niecałe 10 miesiecy a Paweł 3 lata i miesiac, do norwegii więc krótko. Drugi raz lecieliśmy (w jedną stronę też sami we 3kę) w grudniu zeszłego roku, czyli Łukal miał 15 mies, a Pawełek 3,5 roku. Wtedy już długo bo do frankfurtu 2 godz z kawałkiem i potem przesiadka i ponad 6 godz do Dubaju.
Polecam, fakt że zmęczona byłam najbardziej ja a dzieci oczywiście nie spały (Paweł spał godzinkę po starcie z frankfurtu a Łukasz zasnął przy lądowaniu w Dubaju :-D) ale w sumie bezproblemowe to było...

A my się dziś spotkałyśmy spacerkowo z imagination :D Fajnie było! Dziei i liczę na powtórkę, tylko niestety nie wiem kiedy :-(

reklama
melduje sie z trasy,jestesmy juz w luiblińcu,jeszcze jakies 120 km nam zostalo

CIESZE SIE ZE SUWACZEK SIE PODOBA:)nie ma to jak byc łorginalnym hehehehheheh

Do góry