reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

My też się przymierzamy do chrztu, ale jakos nie moge sie zebrać z tym wszystkim:eek: Pewnie zdecydujemy się na Wielkanoc :tak: W domu nie zrobię, bo nie zamierzam sie urabiać przy dwójce dzieci :eek: Z helenką poszło łatwo, bo był ślub, razem ze chrztem :rofl2:

reklama
Dzięki dziewczyny ale ja raczej nie będę się pchała do Warszawy z imprezą, wolę już na którąś z okolicznych "wsi" ;-), łatwiejszy dojazd a i lokale naogół takie, że jest gdzie wyjść. Wysłałam zapytanie do Otrębus i na żbików, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Ja mieszkam na końcu Pruszku to do Otrębus rzut beretem.

Zdjęcia super :-).

Kilolku a znasz naleśnikarnię Kociołek? Niedaleko naszego ogólniaka? My tam robilismy chrzciny dla Igorka i byliśmy bardzo zadowoleni :tak:. Było 20 osób, 15 dorosłych i 5 dzieciaków (z Igorkiem licząc). Sami wybieralismy sobie menu (chcieliśmy dwudaniowy obiad (dla dzieciaków kotlety z piersi kurczaka żeby były bardziej zadowolone, ale porcje duże, przystawki (różne np. rożki z szynki, naleśniki z łososiem, jajka faszerowane) - bez talerza wędlin, sałatki (chyba 3) i 2 ciasta) a cenowo było naprawdę ok...bo ja wyliczyłam sobie, że za osobę dorosłą mogę zapłacić około 80 zł za talerzyk, za dzieciaki połowę i z tego wyszło mi pi razy drzwi 1400 zł i taką kwotę podałam właścicielce...no i tak ustaliliśmy ilości, menu że zamknęliśmy się w tej kwocie. Do tego dokupilismy tort lodowy i dowieźliśmy jedno swoje ciasto. Jedzenia było full i bardzo dobre. Tylko lokalu dla nas nie zamknęli bo przy takiej ilości gości im się nie opłaca. Ale nic to nie przeszkadzało bo klientela naprawdę spokojna. Generalnie bardzo polecam :tak:
dzięki, muszę sprawdzić.

Dzięki dziewczyny ale ja raczej nie będę się pchała do Warszawy z imprezą, wolę już na którąś z okolicznych "wsi" ;-), łatwiejszy dojazd a i lokale naogół takie, że jest gdzie wyjść. Wysłałam zapytanie do Otrębus i na żbików, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Ja mieszkam na końcu Pruszku to do Otrębus rzut beretem.

Zdjęcia super :-).
w Żbikowie bardzo fajnie, bo duży ogród i można dzieciaki wypuścić. Sąsiadka ostatnio tam robila ale płaciła 120zł od osoby.

ale sie gwarno zrobiło aż trudno nadrobić
pozdrawiam dziewczyny i jak tylko wygospodaruje więcej czasu to się odezwę

buziaki
a ja jestem Targówek/Bródno

Witam,

A mnie dzisiaj czeka wycieczka na lotnisko z dziećmi. Dla mnie koszmar :eek:

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Byłyście na okęciu z dzieciakami ? Aż mnie wzdryga na sama myśl...

Ja byłam.. w poprzedne wakacje lecieliśmy na Rodos :-D Ja chcę znowu!!! ja chcę wakacje!!!
ciekawe kiedy z Gają będziemy mogli się nad ciepłe morze wybrać.. ech marzenia... w te wakacje to na pewno jesczze będzie za wcześnie. ale może w kolejne... marzę o Hiszpanii:sorry:

czesc dziewczyny!!!
dawno nie zagladalam,ale jakos tak albo brak czasu albo zasiedzialam sie na innym wątku
Dzis jedziemy do nysy bo ja sobota-niedziela studia i kolkwium z filozofijjjji hehehehe
Zakupki świąteczne juz porobione????ja cos tam kupilam bo nas czekaja siweta w stolicy,i musze sama zmagac sie z kuchnia heheheh ..... a zawsze szlismy na gotowe
No nioc zobaczymy co z tego wyjdzie hahahaha
narazioe uciekam sprzastac bo zaniedlugo wybywamy ale bede was podczytywac :)

Olcia a ja wrecz odwrotnie - zapowiedzialam, ze na święta z domu sie nie ruszam, :-p Mimo przygotowan i gotowania wolę być u siebie, nie ma to jak własne łóżko i łóżeczko dla Julci. A tak, to jak dziady jeździmy ;-)- kupa gratów, ciasno i w ogóle. Wiem - swięta to szczególny czas, ale w tym roku zadbam po raz pierwszy o wlasna wygodę :happy:
Prezentów jeszcze nie mam, ale dzieciaki to nie problem - mam w Graalu upatrzone fajne gry - wybiore sie wieczorem jak Jula zasnie na całą noc.

A propo nie wiecie czy Galeria Mokotów nie bedzie któregoś dnia dłuzej czynna? Potrzebuje coś dla drugiej połowy na prezent wybrać, a 1h od uśpienia Julci (zasypia koło 20) to dla mnie mało :sorry:

reklama
patewka jak mieszkalismy w nysie na miejscu byla calka rodzina,wiec zawsze dwie wigilie do zaliczenia były,ja ewentualnie jakies salatki robilam i to wszytsko
W tym roku wigilia w stolicy,wiec miesiow i inne rzeczy juz pokupowane prawie,co do prezentow to mamy tylko dla emilci,ktory zreszta kupilismy wczoraj w realu,odkurzacz pyłek z playskool i jeszcze maskotke z myszka miki trzeba zakupic bo nasze dziecko zakochane w tej myszy
Ale kamilowi nie mamy pojecia co zakupic,chyba dostanie nowy telefon,bo mu ukradli jakis czas temu i ma moj stary,ciezko w kazdym razie kupic cos 12-sto latkowi
Mojemu mężowi to nie mam pojecia co kupic,zastanawiam sie nad golarką elektryczną ale taka z wyższej półki ze tak pwoiem....
A moze wy podpowiecie co mozna facetowi kupic bo norml;anie w kropce jestem

Do góry