reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Trudno nadążyć za Wami:) Tyle postów:)
Monia, jeżeli chodzi o Żelazną to teoretycznie poród rodzinny jest za darmo, ale na sali porodowej kilkuosobowej druga rodząca musi się zgodzić na obecność przyszłego tatusia, a sala jednoosobowa kosztuje 800 zł (dla kobitek, które ukończyły szkołę rodzenia akredytowaną przy szpitalu), lub 1000 dla pozostałych. Są także zniżki dla mamuś rodzących na Żelaznej po raz kolejny.
W tym tempie jeszcze trochę Wam zajmie sfinalizowanie spotkania:) Jeżeli nie uda się do wiosny, to zapraszam na spacer do mnie:) Jest gdzie pochodzić, a jak na wiosce zjawi sie całe nasze forum to ilość mieszkańców wzrośnie o 100%.

reklama
Witam,

ja i tak chodzę codziennie na dwór chyba, żeby poniżej -5 spadła temperatura
tyle, że teraz taki okres przed świąteczny, ja zaczynam to odczuwać w przedszkolu, bo na hurra panie zaczynają stroić, zmieniać makatki itp. a że ja kiedyś obiecałam, że pomogę to akurat na ten tydzień wypadło, panie chcą najpóźniej do środy skończyć ze strojeniem sali, a w tym roku dostały też odgórnie strojenie holu, który u nas w przedszkolu jest bardzo okazały (to taka duża sala w której się wszystkie uroczystości oraz zajęcia sportowo-taneczne odbywają i z której jest wejście do wszystkich sal).

Ja wczoraj spacer odpusciłam :zawstydzona/y: jestem okropny zmarzluch i nie cierpię zimna, chyba ze jezdze na nartach:cool2: bo wtedy nie marznę.
Dziewczyny na wiosnę to moze faktycznie jakiś większy spęd zorganizujemy:tak:, a teraz to w pobliży jakiejs ciepłej Galerii do której mozna wejśc, w razie potrzeby karmienia albo przebrania pampersa co?

hej dziewczyny!!!!

Jestem "warszawianką" od niedawna, a konkretnie od września. Jestem mama Filipka, ma 7 i pół miesiąca. Udzielam się na mamach kwietniowych, więc znam się z PAtewka i Nienius. Pozdrawiam :-):-):-)

Jest bardzo absorbującym brzdącem, więc od razu się tłumaczę, jakbym niedawała dłużęj znać o sobie.;-);-);-) Postaram się jednak w miarę regularnie udzielać.

Mieszkam na Mokotowie, 10 min spacerkiem od Galerii Mokotów....:happy:

więc Patewka, może Galeria Mokotów????

no i poszlo. :-)
zalapalam sie jeszcze na ten rok. na 29.12 do Life-Medu. Za 130 zł.
To bedzie ten Kretowicz?
To zależy, a nie powiedzili ci do kogo? Bo tam jest 3 lekarzy od usg ciąży. Ale 29 to wtorek, wiec pewnie tak. Jesli po południu. Kretowicz przyjmuje we wtorki od 14 albo 14,30, więc pewnie to on.

reklama
Do góry