reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Do MALINY NAPISAŁAM, OTO ODPOWIEDŹ:
" Hej :) U nas ok.. Z karmieniem średnio. Nie umiem go dobrze przystawić i męczę położne...
Na pytanie jak rana?
"Nie wiem :) nie widziałam hi :) jak zobacze to pewnie zmienię zdania. Ale nie dokucza. Skurcze skracają ci szyjkę, taką mam nadzieję...U mnie nie zadziałały..

Malina ogromnie się cieszę i składam ogromniaste GRATULACJE :-D.
W szpitalu wypytuj dokładnie o wszystko i niech cię karmić nauczą :tak::tak::tak:

No i uważaj na siebie, nie przezięb cycków i ogólnie szybko wracaj do formy.
Olaf to było robocze imie?

MALINA Wszystkiego dobrego duzo zdrowka dla was. Gratulacje!!!
A poza tym to witam wszystkie mamuski. Dzis wielki dzien Kuby niedlugo jedziemy na szczepienie i nacinanie dziasel :( Odezwe sie weczorem :*

Jakto na nacinanie dziąseł? Dlaczego?

Malina - dopytuj i żądaj pomocy ile wlezie :tak:

Dziubasek? Jak tam u Ciebie? dziś wizyta na IP?

Witam Kochane juz jestem w domku.
IzaBK Kubus mial miec nacinane dziasla bo nie chcialy mu zeby wyjsc juz mu bardzo spuchly i nie dal buziaczka dotknac i mial byc szczepiony. Nio i niespodzianka jestesmy u lekarza zbadalismy sie juz mamy isc na szczepienie a Pan Doktor mowi ze jeszcze zajrzy do buzi bo mielismy juz nacinac po szczepieniu a tu niespodzianka Kubus ma prawa gorna jedynke :)))) Hurrrraaaaaa :))))))

reklama
Malina gratulacje !!!

Trzymam kciuki za karmienie.

Ja mam ostatnio za mało godzin w dobie. Mąż już lepiej, ale nadal nie może dźwigać no i nasze życie się zaczęło wśród wizyt u lekarzy kręcić.
I nie mam kiedy zaglądać na bb, bo właściwie wszystko na mojej głowie w domu i chłopaki też.
Mam nadzieję, że mężowi szybko przejdzie, bo mnie też już kręgosłup boli.
buziaki.

Do góry