reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziubasek nie pisała bo pojechała sobie na ostatnie wyjście tylko we dwójkę z mężem i było bardzo fajnie :))))
Malina nic nie donosi :(
Napisałam do niej, odpowiedź zamieszczę :))) Sama jestem bardzo ciekawa....

reklama
Izulka23 - tyle małych dzieciaczków, a jeszcze na nocki pracujesz??? :szok: będę wścibska - co robisz zawodowo? I jak to godzisz z opieką nad dzieciaczkami? :-):eek:

Pracuje w sklepie jak narazie. Ale jak dobrze pojdzie to niedlugo moze wlasny interesik otworze :tak: Adzieci albo z tatusiem albo z babcia. Jakos musze dawac rade :cool2:

No, wreszcie wieści od Maliny:
"Hej :) Zrobili mi jednak cesarkę :) synus urodził się o 21.20. Ważył 2950, 55 cm dł. Teraz słodko śpi :) a ja nawet nie umiem mu pieluszki przewinąć...Chudzielec taki :) wszystkie ciuszki za duże :) a karmienie to będzie lekcja życia :)"

Dziubasek nie pisała bo pojechała sobie na ostatnie wyjście tylko we dwójkę z mężem i było bardzo fajnie :))))
aha, ostatnie... czyli dziś na porodówkę już możesz :-D

No, wreszcie wieści od Maliny:
"Hej :) Zrobili mi jednak cesarkę :) synus urodził się o 21.20. Ważył 2950, 55 cm dł. Teraz słodko śpi :) a ja nawet nie umiem mu pieluszki przewinąć...Chudzielec taki :) wszystkie ciuszki za duże :) a karmienie to będzie lekcja życia :)"

Malina - gratulacje!! :-D:-D dasz radę wszystkiemu Mamusiu :-)
ciekawe co z imieniem.. :-p

reklama
Do góry