moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze... wybralabym ten szpital. Ale ja chcialabym miec znieczulenie... a tam podobno nie maja anestezjologa, zreszta to Ty chyba pisalas prawda?
dziekuje za rozjasnienie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.kurcze... wybralabym ten szpital. Ale ja chcialabym miec znieczulenie... a tam podobno nie maja anestezjologa, zreszta to Ty chyba pisalas prawda?
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.
ja tez poprosze :-)Kochana ja mam w Warszawie na Woli bardzo dobrego ortopede. Moge Ci wieczorem namiary wyslac jak z pracy wroce. Przyjmuja na NFZ i prywatnie tez.
myslisz ze usg przezciemiaczkowe i brzuszka tez tam mozna zrobic??Zadzwoń do szpitala, zapisz się na kontrolę A skierowanie dostaniesz przy okazji Albo zapisz małą do chorych dzieci i idź bez dziecka po samo skierowanie
Na Lindleya, robią od razu USG
moze dzis.. bo chyba padac nie bedziekomórkę mam aktualną jakby co ;-)
cleo ja mam w wypisie ze szpitala, że wizyta kontrolna u ortopedy w 6-8 tygodniu życia, my jeszcze nie byliśmy, zapisaliśmy się państwowo na 25.11., tyle, że mąż na początku października zapisał małego na ten termin.
ja też planowałam wstąpić do Rossmana może za pół godzinki się spotkamy ?IzaBK bardzo chętnie dziś o której planujesz? Tyle, że ja chyba będę musiała na chwilę do rossmana wstąpić, nie będzie Ci przeszkadzać?
Nie w Warszawie go zapisaliśmy, w Pruszkowie chyba nie ma państwowego ortopedy.
Siedzę i sprzątam to nasze forum Warszawskie, trochę za dużo wątków o tej samej treści porobiono tutaj, mam nadzieję, że jak skończę to będzie czyściej i bardziej przejrzyście ;-).
Trzymam kciuki za dziubaska.