reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
kurcze... wybralabym ten szpital. Ale ja chcialabym miec znieczulenie... a tam podobno nie maja anestezjologa, zreszta to Ty chyba pisalas prawda?

dziekuje za rozjasnienie :-)
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.

Ostatnia edycja:
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.

kurcze.. wole nie wybierac szpitala, gdyz znajac moje szczescie, jak ja pojade z porodem to okaze sie, ze nie bedzie miejsca dla mnie i bede musiala jechac gdzies indziej. :-D

Shingle, Katia - czesc dziewczyny :-)

Kochana ja mam w Warszawie na Woli bardzo dobrego ortopede. Moge Ci wieczorem namiary wyslac jak z pracy wroce. Przyjmuja na NFZ i prywatnie tez.
ja tez poprosze :-)
Zadzwoń do szpitala, zapisz się na kontrolę :tak: A skierowanie dostaniesz przy okazji :tak: Albo zapisz małą do chorych dzieci i idź bez dziecka po samo skierowanie :tak:
Na Lindleya, robią od razu USG :tak:
myslisz ze usg przezciemiaczkowe i brzuszka tez tam mozna zrobic??
komórkę mam aktualną jakby co ;-)

cleo ja mam w wypisie ze szpitala, że wizyta kontrolna u ortopedy w 6-8 tygodniu życia, my jeszcze nie byliśmy, zapisaliśmy się państwowo na 25.11., tyle, że mąż na początku października zapisał małego na ten termin.
moze dzis.. bo chyba padac nie bedzie :cool2:
w Pruszkowie zapisałaś?

no i news najlepszy - Dziubasek rodzi :-D:-D cewnikiem jej wczoraj pomogli sie troche otworzyc.. dzis ma 4 cm rozwarcia, dostanie (albo juz dostała) oksy i musi sie udac :-D:-D trzymajmy kciuki :-D:-D

IzaBK bardzo chętnie dziś o której planujesz? Tyle, że ja chyba będę musiała na chwilę do rossmana wstąpić, nie będzie Ci przeszkadzać?

Nie w Warszawie go zapisaliśmy, w Pruszkowie chyba nie ma państwowego ortopedy.

Siedzę i sprzątam to nasze forum Warszawskie, trochę za dużo wątków o tej samej treści porobiono tutaj, mam nadzieję, że jak skończę to będzie czyściej i bardziej przejrzyście ;-).

Trzymam kciuki za dziubaska.

IzaBK bardzo chętnie dziś o której planujesz? Tyle, że ja chyba będę musiała na chwilę do rossmana wstąpić, nie będzie Ci przeszkadzać?

Nie w Warszawie go zapisaliśmy, w Pruszkowie chyba nie ma państwowego ortopedy.

Siedzę i sprzątam to nasze forum Warszawskie, trochę za dużo wątków o tej samej treści porobiono tutaj, mam nadzieję, że jak skończę to będzie czyściej i bardziej przejrzyście ;-).

Trzymam kciuki za dziubaska.
ja też planowałam wstąpić do Rossmana :-D może za pół godzinki się spotkamy ?

Widze własnie, że zostałas modem. Super, bo te wszędobylskie ogłoszenia działają na mnie trochę jak płachta na byka, a Ty wprawnie sobie z tym poradzisz:-)

reklama
Do góry