reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Nonono! Ależ uparciuszki :-)
Ja bym na Waszym miejscu chodziła po ścianach już ;-)
Ciekawe czy Malina zaspała czy już np cyca Maluszka? :-D

Malina odpisała :))))
"Hej:) przebili mi pęcherz płodowy pół godziny temu. Jestem już na sali porodowej z mężem. Mam ktg. Czekamy jak się rozwinie sytuacja. Jakby nie można było tak od razu..."

No to trzymamy kciuki dziewczyny!!! Pełna mobilizacja :))))

Hej kobitki jak tam?? Co z ta Malina?? Jest juz smyk na swiecie czy jeszcze uparciuszek nie wyszedl?? Ja w dzis nocka w pracy spalam przez mojego Kubusia cale dwie godziny i nie wiem jak wytrzymam w robocie do 7 rano :(

reklama
Przykro mi...
Malina milczy a ja w domu przed kompem :)))

A co u Ciebie Iza? Milcząca ostatnio jesteś!

a ja gości przyjmuję dużo, to i czasu na bb mniej.. :sorry:

Malina pewnie już po wszystkim :cool2::-D. A Dziubasek nie donosi nic , bo pewnie sama na porodówkę pojechała :-D:-D:-D
Ale nam dziewczyny emocje fundują :rofl2:

Izulka23 - tyle małych dzieciaczków, a jeszcze na nocki pracujesz??? :szok: będę wścibska - co robisz zawodowo? I jak to godzisz z opieką nad dzieciaczkami? :-):eek:

Ja dziś wreszcie byłam na pełnometrażowym spacerze :-) całą kłócącą się rodzinką (kłótnia o to, kto będzie pchał wózek, hiehie). Było cudnie!!! Jutro życzę sobie sloneczka!!

Ostatnia edycja:
Do góry