reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ursynowa

Cześć dziewczyny, 2,5 ms temu zostałam mamą i chętnie spotkam się na wspólnych spacerkach i innymi mamusiami. Bez problemu dojadę metrem na miejsce spotkania. Dajcie znać.

reklama
cześć :)
Jestem młodą mamą, mam prawie 20 lat i synka prawie 2 letniego. Mieszkam na kabatach :)
Chętnie poznam inną młodą mamę, chętną po wspólnych spacerów i wypadów na basen z dzieciaczkami, a może czasem same na jakieś imprezy ;) :)
Pozdrawiam

Czy wiecie, że na ursynowie działał klub mam ,który był pierwszą taką organizacją skupiającą rzesze matek z dziecmi. NIestety przestał działać. Ja jednak zainteresowałam się tematem i po odwiedzeniu innych klubów mam w Warszawie zdecydowałam, że to wspaniała rzecz i warta realizacji. Sama jestem matką rocznej dziewczynki.Pomyślałam więc, że fajnie byłoby spotykać się z rodzicami i ich dziećmi. Porozmawiać z innymi mamami na temat macierzyństwa a w tym czasie nasze pociechy mogłyby się zaprzyjaźnić. Myślę tu także o warsztatach dla mam .Spotkaniach z psychologiem a także o wielu wykładach m.in. na temat żywienia dzieciaczków.
Pdjęłam już pewne działania i skontaktowałam się z założycielką klubu mam na ursynowie, która jest chętna komuś to przekazać.
Dlatego zachęcam osoby zainteresowane o kontakt ze mną i wspólne
podjęcie działań.

Witam świeżo upieczone mamy :) Piszę w nietypowej sprawie - mianowicie poszukuje kilkudniowych maluchów z Ursynowa lub bliskich okolic do artystycznych zdjęć w tym stylu: newborn phtography - Szukaj w Google. Sesja jest darmowa - chodzi o rozbudowanie portfolio. Szczegóły oraz moje dotychczasowe zdjęcia prześlę na maila. Zapraszam zainteresowane panie do kontaktu, najlepiej te z was które są jeszcze w ciąży żebyśmy mogły wszystko obgadać i dokładnie zaplanować :) michalska.info@gmail.com

reklama
Cześć dziewczyny, ja za 3 tygodnie tez bede Ursynowską mamą - przeprowadzamy się z mężem z Łodzi w te właśnie dzielnicę. Wprawdzie szukam pracy, ale również chętnie poznam jakąs mamę z Ursynowa, żeby wyskoczyć do parku wiecorkiem lub w weekend z dzieciaczkami. Fajnie, gdyby się ten wątek ożywił. Moja Amelka ma 3 latka i jest bardzo towarzyska - uwielbia bawić się z młodszymi dziećmi :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Do góry