reklama
oleniolek
Fanka BB :)
Moje córeczki mają 2,5 miesiąca
Znajdą się mamy bliźniąt na Ursynowie?
Znajdą się mamy bliźniąt na Ursynowie?
Znajoma szuka jednej mamy, której dziecko ma alergię na białko mleka krowiego na warsztat żywieniowy.
Wejście za darmo otrzymasz materiały + Dietetyk wykonana analizę jakościową jadłospisu dziecka.
Miejsce spotkania Mamamia cafe o 17 w ten piątek
Zainteresowaną mamę proszę o jak najszybszy kontakt na adres: justyna@przepisy-dla-dzieci.pl
Szczegóły warsztatu Przepisy-dla-dzieci.pl - Warsztaty
Wejście za darmo otrzymasz materiały + Dietetyk wykonana analizę jakościową jadłospisu dziecka.
Miejsce spotkania Mamamia cafe o 17 w ten piątek
Zainteresowaną mamę proszę o jak najszybszy kontakt na adres: justyna@przepisy-dla-dzieci.pl
Szczegóły warsztatu Przepisy-dla-dzieci.pl - Warsztaty
halsowa_panna
Zaangażowana w BB
cześć
Jestem młodą mamą, mam prawie 20 lat i synka prawie 2 letniego. Mieszkam na kabatach
Chętnie poznam inną młodą mamę, chętną po wspólnych spacerów i wypadów na basen z dzieciaczkami, a może czasem same na jakieś imprezy
Pozdrawiam
Jestem młodą mamą, mam prawie 20 lat i synka prawie 2 letniego. Mieszkam na kabatach
Chętnie poznam inną młodą mamę, chętną po wspólnych spacerów i wypadów na basen z dzieciaczkami, a może czasem same na jakieś imprezy
Pozdrawiam
A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Ale tu ciszaaaaaaaaaaaa.
Czy wiecie, że na ursynowie działał klub mam ,który był pierwszą taką organizacją skupiającą rzesze matek z dziecmi. NIestety przestał działać. Ja jednak zainteresowałam się tematem i po odwiedzeniu innych klubów mam w Warszawie zdecydowałam, że to wspaniała rzecz i warta realizacji. Sama jestem matką rocznej dziewczynki.Pomyślałam więc, że fajnie byłoby spotykać się z rodzicami i ich dziećmi. Porozmawiać z innymi mamami na temat macierzyństwa a w tym czasie nasze pociechy mogłyby się zaprzyjaźnić. Myślę tu także o warsztatach dla mam .Spotkaniach z psychologiem a także o wielu wykładach m.in. na temat żywienia dzieciaczków.
Pdjęłam już pewne działania i skontaktowałam się z założycielką klubu mam na ursynowie, która jest chętna komuś to przekazać.
Dlatego zachęcam osoby zainteresowane o kontakt ze mną i wspólne
podjęcie działań.
Pdjęłam już pewne działania i skontaktowałam się z założycielką klubu mam na ursynowie, która jest chętna komuś to przekazać.
Dlatego zachęcam osoby zainteresowane o kontakt ze mną i wspólne
podjęcie działań.
oleniolek
na forum ciszzzzzzza jak makiem zasiał...
a tyle młodych mamuś widać na spacerach...
ursynowskie mamy może jakiś wspólny spacer?
a tyle młodych mamuś widać na spacerach...
ursynowskie mamy może jakiś wspólny spacer?
Hej!Jestem zainteresowana tą inicjatywą. Taki klub jest niezbędny na UrsynowieProszę prześlij mi namiary do siebie, mój email joania@wp.pl
Witam świeżo upieczone mamy Piszę w nietypowej sprawie - mianowicie poszukuje kilkudniowych maluchów z Ursynowa lub bliskich okolic do artystycznych zdjęć w tym stylu: newborn phtography - Szukaj w Google. Sesja jest darmowa - chodzi o rozbudowanie portfolio. Szczegóły oraz moje dotychczasowe zdjęcia prześlę na maila. Zapraszam zainteresowane panie do kontaktu, najlepiej te z was które są jeszcze w ciąży żebyśmy mogły wszystko obgadać i dokładnie zaplanować michalska.info@gmail.com
reklama
Ewafoto
Cześć dziewczyny, ja za 3 tygodnie tez bede Ursynowską mamą - przeprowadzamy się z mężem z Łodzi w te właśnie dzielnicę. Wprawdzie szukam pracy, ale również chętnie poznam jakąs mamę z Ursynowa, żeby wyskoczyć do parku wiecorkiem lub w weekend z dzieciaczkami. Fajnie, gdyby się ten wątek ożywił. Moja Amelka ma 3 latka i jest bardzo towarzyska - uwielbia bawić się z młodszymi dziećmi
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Podziel się: