reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursynowa

Kasia ja chodze dodr. Roztropowicz i jestem bardzo bardzo zadowolona. Zawsze jak sie cos dzieje przyjmie mimo ze nia ma zapisu. Prowadziła mojego pierwszego synka i dzieki niej wyszedł z trudnej sytuacji w pore reaguje . Z drugim synkiem poszłam do Damiana bo nie było terminu a chciałam zeby był zasczepiony w 6 tyg. i go zaszczepili ale dziecko miało powikłania i do dzis jej pod kontrolą neurologa i niestety musiał przechodzic kazde szczepienie oddzielnie i z odstepami. Wiec przestałam eksperymentowac i trzymam sie luxmedu. Nie tylko ona jest fajna i dobra inne tez.

reklama
Hej Kasia dzięki za odpowiedz i życzę szybkiego powrotu do zdrowia a do tematu spaceru wrócimy w nowym roku bo teraz już się zaczął świąteczny chaos. A w ogole dziewczyny jak u Was przygotowania, ja w tym roku odpuszczam sobie i jeździmy do jednych i drugich rodziców. Z dzidzią byłoby trudno coś organizować.
A jak tam Oleniolek Twoje warsztaty?
Pzdr

cześć Dziewczyny, wyobraźcie sobie że byłam dziś na spacerku w lesie kabackim - było cudnie lekki mrozik słoneczko między drzewami a dookoła śnieżne czapy i na szczęście ubite drogi (oczywiście te główne). Dzidzi też chyba dobrze to zrobiło bo tak szybko mi wieczorem usnęła jak nigdy, a więc zachęcam :)

w weekend może się wybiorę o ile zdrowie pozwoli bo narazie mąż w łóżku ja tez zaczynam cos łapac a młoda to jak zwykle glut do pasa.. ale byc moze na saneczkach się wybiore :) .. czesu las kabacki odwiedzamy latem na rowerach a zima to jakoś nie bardzo, czas to zmienić :)

Radosnych świat bozego narodzenia.niech sie spełnią swiateczne zyczenia łatwe i trudne do spełnienia , duze i małe, mowione głosno i wcale. Niech sie spełnia krok po kroku w nowym roku . Agnieszka z rodzinka

.. tuz przy metrze róg Ken i Belgradzkiej jadąc do cetrum po prawej stronie jest taka duża apteka na samym brzegu samoobsługowa Superfarm chyba i z lewej strony tej apteki w tym samym budynku jest kawiarnia-lodziarnia Kubus czy jakos tak .. nie wiem czy nie namieszałam :-)

O ten opis najlepiej mi podpowiedzial o czym mowa. Dzieki emillink@ :-)

hej,
kilka dni temu zostałam mamą Stasia i teraz stoję przed wyborem jakiejś przychodni pediatrycznej na Ursynowie (mieszkam na Kabatach, ale wkrótce przeprowadzę się na Imielin), czy możecie coś polecić? będę baaardzo wdzięczna
Kasia jesli jeszcze sie nie zdecydowalas na przychodnie to moge polecic przchodnie przy ul.NaUboczu5. My jestesmy zapisani do pani Rzepeckiej. Starsze dzieci leczy od dawna. Do MR przy Belgradzkiej naleze ja, ale tam jakas straszna rotacja lekarzy. Swojego rodzinnego zmienialam z przymsu juz x-razy

A tak poza tym - Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Najlepiej jak bylby bez chorob i przyniosl duuzo wypoczynku :-D

Witajcie w nowym roku, mam nadzieje że święta fajnie minęły a wystrzały petard nie przestraszyły Waszych szkrabów. Mam pytanko macie może jakiś pomysł na prezent z okazji dnia babci i dziadka od niemowlaka? To w sumie już niedługo. Pozdrawiam Mamy i ponawiam zapytanie o wspólny spacerek po naszym pięknym zimowym Ursynowie:)

prezent dla babci i dziadka od niemowlaka to ja proponuje odcisk nóżki i dłoni w gipsie w ramce lub kalendarz na ten rok ze zdjęciami malucha :)

reklama
Super pomysł, już zamówiłam zestaw do odlewu. Dziadkowie będą zachwyceni. Dzięki za podpowiedź

Do góry