reklama
hej, ja jestem z Ursynowa i mam nadzieje ze watek nie zamarl. Moj maz wyjechal i zostalam sama z nasza glodomorra, przez brak kontaktu z doroslymi wkrotce zaczne mowic do listonosza a gugug, czy ktos chodzi na spacery w okolicy tzw. Alei Kasztanowej w okolicach Al. KEN/Bażantarni?
AnnaJ007
Fanka BB :)
Jak będę w Wawie to będę chodziła))
Ewafoto
Ja też jestem z Ursynowa, ale pracuję więc nie ma czasu na spacery na razie. Poza tym pogoda!!!
Jak już zrobi się ciepło i jakaś Ursynowska mama będzie miala ochote na wspólny spacer w okolicy Ken 90-105
to ja jak najbardziej!!! Tuż przy moim bloku jest wspanialy plac zabaw o motywie przewodnim z dinozaurami - już sie nie moge doczekać jak sie zrobi cieplej troche. Odbieram corke z przedszkola przed piątą i jestem chetna na wspólne spacery w okolicach godz 5 lub później.
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Jak już zrobi się ciepło i jakaś Ursynowska mama będzie miala ochote na wspólny spacer w okolicy Ken 90-105
to ja jak najbardziej!!! Tuż przy moim bloku jest wspanialy plac zabaw o motywie przewodnim z dinozaurami - już sie nie moge doczekać jak sie zrobi cieplej troche. Odbieram corke z przedszkola przed piątą i jestem chetna na wspólne spacery w okolicach godz 5 lub później.
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Ewafoto
Annie 83 - jak tylko sie cieplej troche zrobi to jestem chétna na wspolne spacery - pod warunkiem ze urzadza Cié spacer w okolicach godz 17 lub pozniej. Mieszkam metro Ursynow, wiec niedaleko. Od kwietnia jestem jak najbardziej chetna!!! Jak cos to przypominaj sie na watku
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
oleniolek
Ja też jestem mamą z Ursynowa. Moje córeczki mają roczek (hihihi śmiesznie to jeszcze dla mnie brzmi bo pierwsze urodziny miały wczoraj). Bardzo chętnie wybiorę się na wspólny spacer i kawę przy okazji. Mieszkam Natolinie ale i do metra Imielin, metra Ursynów i do Alei Kasztanowej mogę dojść
Witajcie.Jesli mieszkacie kolo metra natolin i macie czas o 10 rano we wtorek to zapraszam Was do klubu mam na ursynowie.Miesci sie on w Natolinskim osrodku kultury.We wtorek odbeda sie zajecia ogolnorozwojowe dla dzieci od 6 m-cy do 3 lat.Zajecia sa bezplatne.Takze zapraszam serdecznie.Wiecej info: klub-mam.pl
Ewafoto
Oleniolek - ja w kwietniu chetnie wybiore sie na wspolny spacer, teraz w marcu jeszcze nie bardzo mam czas. Jezeli urzádza Cie godz ok 17 lub po (odbieram dziecko w przedszkola przed 17, okolice metra ursynow - Imielin, jakis placyk zabaw badz mini park - to ja bardzo chetnie
P.S. - dajesz sobie rade z dwojka rocznych dziewczynek na spacerze? Jak tak to podziwiam. Moja jak miala rok to spacer byl meczacy, bo nie chciala w wozku jechac tylko zeby jaza reke prowadzic caly czas
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
P.S. - dajesz sobie rade z dwojka rocznych dziewczynek na spacerze? Jak tak to podziwiam. Moja jak miala rok to spacer byl meczacy, bo nie chciala w wozku jechac tylko zeby jaza reke prowadzic caly czas
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
reklama
oleniolek
Ewa no to na spotkanie czekamy do kwietnia
Moje córeczki jeszcze nie chodzą. Na spacerach od urodzenia zawsze spały i tak jest do tej pory. Teraz są w fazie dużych zmian. Zobaczymy co z tego wyniknie i jak będzie w kwietniu
P.S. A tak w ogóle to będę chciała zamówić sesję u Ciebie
Moje córeczki jeszcze nie chodzą. Na spacerach od urodzenia zawsze spały i tak jest do tej pory. Teraz są w fazie dużych zmian. Zobaczymy co z tego wyniknie i jak będzie w kwietniu
P.S. A tak w ogóle to będę chciała zamówić sesję u Ciebie
Podziel się: