reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursynowa

reklama
hej, mam nadzieje, że jeszcze ktoś tu zagląda. Chciałam zapytać czy może któraś z mam zna jakiś prywatny żłobek do którego można zapisać dziecko tak aby chodziło tam raz czy dwa razy w tygodniu na jakieś dwie godziny.

Ja własnie też się zastanawiałam czy jest tu gdzies taki złobek.
Tak, żeby własnie zamiast na spacer można było zostawić Dziecko tam na jakies 2 godzinki albo nawet zostać tam z Dzieckiem.
Czy jest gdzieś taka możliwość i jaki koszt takiego interesu??

Dziewczyny szukam jakies odpowiedzialnej osoby do opieki nad dwoma chłopcami w godzinach.od 7.30 do 15. Mozecie kogos polecic a moze jakas wasza znajoma chce dorobic

Hej, ja chodziłam tam do pani dr. Małgorzata Gołkowska. Z tego co wyczytałam w internecie to jest to lekarz pracujący również w Centrum Zdrowia Dziecka. Niestety, ale nie umiem odpowiedzieć czy jest dobrym lekarzem, ale po jednej wizycie mam pozytywne odczucia. Ze względu na to, ze Pani dr. rzadko bywa w klinice musiałam znaleźć innego lekarza. Nie wiem jakie teraz ma godziny pracy. Ale polecam!!! Ja teraz chodzę z dziewczynkami do Centrum Zdrowia Kobiet, bardzo blisko BabyClinik i jestem zachwycona. Pozdrawiam

Witam mamusie
Niedawno sprowadzilam sie na do wawki na ursynów i troszke doskwiera mi samotnośc. Mam 9 miesiecznego synka i chetnie pospaceruje i poplotkuje z jakas mamusia z wozkiem :)

reklama
Kolumnea i Liiisek szukacie towarzystwa na spacerki, może sie spotkamy. moja córcia zaczęła 9miesiąc i chętnie pozna inne maluszki. Ja kursuje w obrebcie kabaty-natolin, ale przeciez mamy metro wiec nie ma problemu mozemy gdzies dojechac, dajcie znac dziewczyny!

Do góry