reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ursynowa

reklama
hej, mam nadzieje, że jeszcze ktoś tu zagląda. Chciałam zapytać czy może któraś z mam zna jakiś prywatny żłobek do którego można zapisać dziecko tak aby chodziło tam raz czy dwa razy w tygodniu na jakieś dwie godziny.

Ja własnie też się zastanawiałam czy jest tu gdzies taki złobek.
Tak, żeby własnie zamiast na spacer można było zostawić Dziecko tam na jakies 2 godzinki albo nawet zostać tam z Dzieckiem.
Czy jest gdzieś taka możliwość i jaki koszt takiego interesu??

Dziewczyny szukam jakies odpowiedzialnej osoby do opieki nad dwoma chłopcami w godzinach.od 7.30 do 15. Mozecie kogos polecic a moze jakas wasza znajoma chce dorobic

Hej, ja chodziłam tam do pani dr. Małgorzata Gołkowska. Z tego co wyczytałam w internecie to jest to lekarz pracujący również w Centrum Zdrowia Dziecka. Niestety, ale nie umiem odpowiedzieć czy jest dobrym lekarzem, ale po jednej wizycie mam pozytywne odczucia. Ze względu na to, ze Pani dr. rzadko bywa w klinice musiałam znaleźć innego lekarza. Nie wiem jakie teraz ma godziny pracy. Ale polecam!!! Ja teraz chodzę z dziewczynkami do Centrum Zdrowia Kobiet, bardzo blisko BabyClinik i jestem zachwycona. Pozdrawiam

Witam mamusie
Niedawno sprowadzilam sie na do wawki na ursynów i troszke doskwiera mi samotnośc. Mam 9 miesiecznego synka i chetnie pospaceruje i poplotkuje z jakas mamusia z wozkiem :)

reklama
Kolumnea i Liiisek szukacie towarzystwa na spacerki, może sie spotkamy. moja córcia zaczęła 9miesiąc i chętnie pozna inne maluszki. Ja kursuje w obrebcie kabaty-natolin, ale przeciez mamy metro wiec nie ma problemu mozemy gdzies dojechac, dajcie znac dziewczyny!

Do góry