Cześć Mamy. 4 miesiące temu też zostałam mamą i chętnie pogadam na temat swoich spostrzeżeń na ten temat na przykład podczas spacerów. Mieszkam na Stokłosach ale z wózkiem można podreptać trochę dalej.
reklama
Ewafoto
Fanka BB :)
jestem chetna na spacer na Ursynowie
Zielona Zaba, wyslalam Ci priv
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Zielona Zaba, wyslalam Ci priv
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Ostatnia edycja:
izka_izka
Zaciekawiona BB
Odświeżam wątek!
Mamy z Ursynowa proszę o radę dotyczącą wyboru przychodni NFZ gdzie, do kogo?
oleniolek
Hej Ursynowskie Mamy
poszukuję dla moich 15-o miesięcznych córeczek żłobka na Ursynowie. Możecie mi coś polecić?
Najlepiej z własnego doświadczenia
poszukuję dla moich 15-o miesięcznych córeczek żłobka na Ursynowie. Możecie mi coś polecić?
Najlepiej z własnego doświadczenia
Ewafoto
Oleniolek - nie znam zlobkow ale polecam przedszkole Tygryskowy Raj - Surowieckiego 8.
Przyjmuja dzieci od 1,5 roku, przedszkole male, przytulne, max 14 dzieci, na zamknietym osiedlu.
Polecam!!!
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Przyjmuja dzieci od 1,5 roku, przedszkole male, przytulne, max 14 dzieci, na zamknietym osiedlu.
Polecam!!!
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Odświeżam wątek!
Ja zapisałam dzieci na Romera i jestem bardzo zadowolona. Przy pierwszym dziecku miałam Medicover, później przepisałam go do prywatnej Cortenmedic, mającej umowe z NFZ, a córkę zapisałam na Romera. Bylam tak zachwycona, ze syna tez tam przepisalam. Lekarz prowadząca p. Żurakowska ale inne do których trafiałam tez bez zarzutu.
Hej,
jestem z Natolina. Szukam towarzystwa do wspólnych spacerów, zabaw i wspierania się w trudach macierzyśntwa. Dla niezarejestrowanych podaję kontakt mailowy: ewa.swider@wp.pl
Zgodnie z tym co zasugerowała MałaAnka: mój synuś ma prawie 3 miesiace
jestem z Natolina. Szukam towarzystwa do wspólnych spacerów, zabaw i wspierania się w trudach macierzyśntwa. Dla niezarejestrowanych podaję kontakt mailowy: ewa.swider@wp.pl
Zgodnie z tym co zasugerowała MałaAnka: mój synuś ma prawie 3 miesiace
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: