reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
emiliank@ czy to o apteke 24h chodzi? Bo ja nie zauwazylam zadnej kawiarnii ani "nowego bloku"
a moze to ta z opisu ponizej juz stoi?
Park Przy Bażantarni | Ursynow.org.pl, Ursynów, historia, wydarzenia, encyklopedia, zdjęcia, galeria
Park Przy Bażantarni | Ursynow.org.pl, Ursynów, historia, wydarzenia, encyklopedia, zdjęcia, galeria
oleniolek
Fanka BB :)
hej
oleniolek: bedziemy mieszkac na KENie. szukamy jakis fajnych miejsc typu kluby kawiarnie. teraz niestety jest juz za późno na spacerki bo zapowiadają, że bedziemy mieć zimę 1000-lecia. a jak tam dzidzie już znasz płeć?
Hej, dopiero teraz przeczytałam wiadomość od Ciebie :-(
Jak tam idzie poznawanie Ursynowa?
Od siebie mogę polecić kawiarnię Mama Mia. Dziś idę tam na warsztaty.
Najprawdopodobniej będą dwie dziewczynki
ten park przy bażantarni to zupełnie inaczej wygląda niz na tych zdjęciach, to jakaś wizualizacji przed budową chyba, park znajduje jak jedzie sie Ken-em w strone tesco i po lewej mijamy kosciół przy ulicy Przy Bażantarni i kolejna uliczka w lewo to Jeżewskiego i tam za drzewami jest ten park tuż za tym Kościołem bliżej ulicy Ken i Jeżewskiego... jesli chodzi o kawiarnie z placykiem (malutka jest) to znajduje sie w budynku który budowali dlugo ale oddany został jesienią.. tuz przy metrze róg Ken i Belgradzkiej jadąc do cetrum po prawej stronie jest taka duża apteka na samym brzegu samoobsługowa Superfarm chyba i z lewej strony tej apteki w tym samym budynku jest kawiarnia-lodziarnia Kubus czy jakos tak .. nie wiem czy nie namieszałam :-)emiliank@ czy to o apteke 24h chodzi? Bo ja nie zauwazylam zadnej kawiarnii ani "nowego bloku"
A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny dawno nie zaglodałam na forum.Widze ze przybyło mam z ursynowa. mam nadzieje, że przyjmiecie mnie na forum. Obiecuję poprawę.
hej,
kilka dni temu zostałam mamą Stasia i teraz stoję przed wyborem jakiejś przychodni pediatrycznej na Ursynowie (mieszkam na Kabatach, ale wkrótce przeprowadzę się na Imielin), czy możecie coś polecić? będę baaardzo wdzięczna
Pozdrawiam,
Kasia
kilka dni temu zostałam mamą Stasia i teraz stoję przed wyborem jakiejś przychodni pediatrycznej na Ursynowie (mieszkam na Kabatach, ale wkrótce przeprowadzę się na Imielin), czy możecie coś polecić? będę baaardzo wdzięczna
Pozdrawiam,
Kasia
A
agamir
Gość
Kasia Co do przychodni z NFZ to nie wiem ale polecam LUXMED przy Stokłosach. A najwazniejsze gratuluje synka. Ja mieszkam na Kabtch a tesciowa mam na Imielinie
Cyko
Początkująca w BB
Mamy z Ursynowa witam serdecznie i ciesze sie ze jest nas wiecej. W sierpniu urodziłam Zuzankę i od tamtej pory co dzien chodzimy na spacerki, może ma ktoś ochote potowarzyszyc nam. Mieszkam na Kabatach ale kursuje w róznych kierunkach i na rózne dystanse:-)
A co do placu zabaw to nieco dalej bo okolice imielina - dokładnie ul. hawajska otworzona została niedawno bajkolandia.
A co do placu zabaw to nieco dalej bo okolice imielina - dokładnie ul. hawajska otworzona została niedawno bajkolandia.
reklama
Dzięki dziewczyny. Ja kartę do Luxmedu będę miała od 1 stycznia i mam zamiar chodzić do przychodni na Stokłosach, ale nauczona doświadczeniami z ciąży chcę też znaleźć jakiegoś lekarza na NFZ tak na wszelki wypadek.
Agamir - a możesz polecić jakiegoś lekarza? jak tam w ogóle jest z terminami?
cyko - ja na spacerki baaardzo chętnie, ale na razie pogoda wyjątkowo nie sprzyja, a ja jestem jeszcze trochę uziemiona (jestem po CC a u mnie nie ma windy więc muszę poczekać jeszcze ze 3 tygodnie z samodzielnym wyjściem).
Agamir - a możesz polecić jakiegoś lekarza? jak tam w ogóle jest z terminami?
cyko - ja na spacerki baaardzo chętnie, ale na razie pogoda wyjątkowo nie sprzyja, a ja jestem jeszcze trochę uziemiona (jestem po CC a u mnie nie ma windy więc muszę poczekać jeszcze ze 3 tygodnie z samodzielnym wyjściem).
Podziel się: