reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Marcysia troche przeszlas.teraz jak widze chyba jestes zadowolona a jak cora???Co do weekendu to prawda,mnie raz zagladam i cisza.Jutro znowu nas nie bedzie bo G ma w pracy impreze,na to Bon fire:tak:jedziemy zobaczyc w tym roku.

Ide polezakowac bo jakas nabita jestem:baffled:pelny brzuch mam jakis a malo jem:baffled:

reklama
Witam
Marcysia troche przeszlas.teraz jak widze chyba jestes zadowolona a jak cora???

jestem zadowolona bo niczego mi i córce nie brak..... w końcu możemy jeździć co roku na normalne wakacje.....

córka porządku..... mimo jej ADHA radzi sobie dobrze w szkole ( bierze leki na koncentracje) jak na dziewczynkę która rok temu zaczynała z 0 znajomością języka komunikatywnego ...... ale jak to się mówi dzieci małe szynko załapują :D.......

właśnie się :crazy: bo wrzuciłam krawat od mundurka do prali bo cały strój prałam i się rozwiązał dziad jeden i nie umiem tego naprawić a to dość skomplikowane bo jest inny niż te zwykłe męskie krawaty ehhh

właśnie wykukałam że jesteś ze Skegness....... byłam tam rok temu nad morzem ale woda strasznie zamulona ja jestem z Rushden ( Northamptonshire )

a co do imprezy w pracy męża to może być tak że to związane a tą tradycją co kiedyś w średniowieczu złapano jakiegoś zbira i mu głowę obcięli.....w całej Anglii robią jakieś festyny i pokazy sztucznych ogni

Ostatnia edycja:
Witam po latach:-) czy jest tu ktos kto mnie jeszcze pamieta?:-D W kazdym razie pozdrawiam serdecznie wszystkie nowe i ''stare'' (stazem oczywiscie nie wiekiem;-)) forumowiczki :-D

jestem zadowolona bo niczego mi i córce nie brak..... w końcu możemy jeździć co roku na normalne wakacje.....

córka porządku..... mimo jej ADHA radzi sobie dobrze w szkole ( bierze leki na koncentracje) jak na dziewczynkę która rok temu zaczynała z 0 znajomością języka komunikatywnego ...... ale jak to się mówi dzieci małe szynko załapują :D.......

właśnie się :crazy: bo wrzuciłam krawat od mundurka do prali bo cały strój prałam i się rozwiązał dziad jeden i nie umiem tego naprawić a to dość skomplikowane bo jest inny niż te zwykłe męskie krawaty ehhh

właśnie wykukałam że jesteś ze Skegness....... byłam tam rok temu nad morzem ale woda strasznie zamulona ja jestem z Rushden ( Northamptonshire )

a co do imprezy w pracy męża to może być tak że to związane a tą tradycją co kiedyś w średniowieczu złapano jakiegoś zbira i mu głowę obcięli.....w całej Anglii robią jakieś festyny i pokazy sztucznych ogni

Tak jestem ze Skegness.woda rzeczywiscie syf:baffled:ale co zrobic,potem zaraz kapiel trzeba zrobic.co do Fajerwerek to prawda,jakis koles kiedys wysadzil jakis urzad w Londynie chyba bo mial kogos zabic i dlatego sa teraz te ognie.znalam cala historie co i gdzie ale z pamiecia u mnie krucho.Sama potrzebuje jakis tabletek na koncentracje i pamiec :sorry2:

Iskierka witaj:tak:
Uciekam bo sie nie wyrobie.

o ktos mie jeszcze pamieta super :) witam :-) co do bonfire night to mozna poczytac np. tutaj History of the Gunpowder Plot krotko i na temat ;-) albo wpisac w google i wyskakuje cala masa informacji na ten temat:-) kwiateczek nie potrzebujesz tabletek na koncentracje, w ciazy to ja nie pamietalm czasem jak sie nazywam, hormony kochana;-) ale to reakcja odwracalna (ale to pewnie wiesz, bo juz jedna ciaze masz za soba ;-). Milego popoludnia dla Wszyskich :-)

cześć Mamuśki

Nie pisałam ostatnio,bo Sammy miał half term i przy dwójce dzieciaków w domu ledwo za nimi nadążałam;-)

marcysia my mieliśmy iść na fajerwerki zobaczyć z ciekawości jak to się tu obchodzi i pewnie byłoby super,bo miało być ognisko,jedzenie i drinki w cenie biletu ale jak się okazało fajerwerki miały się rozpocząć dopiero o 20-tej wiec to trochę za późno dla naszego 7mio miesięcznego synka,poza tym nie wiadomo czy by się nie bal:sorry2:
A tak chciałam iść,bo strzelają z każdej strony,dookoła domu:happy2:
izka/marcysia ja dziś na necie zobaczyłam przez przypadek o tym karambolu,od razu włączyłam tv i na wszystkich wiadomościach o tym mówili.W skrócie to zderzyło sie chyba56 samochodów w tym 7 ciężarówek.W chwili wypadku od razu byl wielki pożar i niestety zginęło 7 osób,przyczyn jeszcze nie znają ale stało się to o 19.30 wiec było już ciemno i na dodatek mgła.Tragedia!

Ostatnia edycja:
o ktos mie jeszcze pamieta super :) witam :-) co do bonfire night to mozna poczytac np. tutaj History of the Gunpowder Plot krotko i na temat ;-) albo wpisac w google i wyskakuje cala masa informacji na ten temat:-) kwiateczek nie potrzebujesz tabletek na koncentracje, w ciazy to ja nie pamietalm czasem jak sie nazywam, hormony kochana;-) ale to reakcja odwracalna (ale to pewnie wiesz, bo juz jedna ciaze masz za soba ;-). Milego popoludnia dla Wszyskich :-)

WIEM,wiem ale u mnie to tyle gorzej ze zostalo mi tak po pierwszej ciazy i dalej trzyma jak w termosie:-D:sorry2:

Wierka moj ma 3 lata i sie boi sztucznych ogni,my nie dawno wrocilicmy,Kondio spi.za pozno bylo dla niego.Impreza zaczynala sie o 18ej.najpierw bylko takie wieeeeeeelkie ognisko(piszac wielkie mam na mysli OGROM:sorry:)ognie byly o 19.30.Wszystko na posiadlosci szefa:szok:300 ludzi,wszystko free:baffled::sorry2:Bylo sporo dzieci nawet maniunich,nie baly sie tylko moj dzik ale coz,nie mozna zmuszac.za to tancerz najlepszy:-D:-D

Iza po tej to ciazy to lekarz nie unikoniony:-D:-D:-D

reklama
Do góry