reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka :-)

Marcysia witaj

Iskierka witaj z powrotem

Kwiateczek pocieszylas mnie,bo widze ze nie jestem sama-u mnie od ciazy z Olivka tez kiepsko z pamiecia i do tej pory mnie trzyma,a kiedys mialam pamiec nie zawodna:sorry:

Mnie dalej len trzyma i mam nadzieje ze wkrotce mi to przejdzie:tak:

reklama
kamilalopez witaj :-)

kwiateczek
co do ej wody..... to ja i każdy z nas co tam był to stroje mieliśmy w środku brązowe od tego mułu... ale zabawa yła fajna..... ogólnie miasteczko super :)

Pranie trza wywiesic, okno w kuchni zaraz mam myc...troszke ogarnac i po nastke do szkoly...

Pinka napisz jak tam corcia w szkole? dawalas ja do katolickiej szkoly?

Kwiateczek -i juz mam polowe ciazy za soba, ale ten czas leci...

wróciłam ze szkoły z wolontariatu..... przy okazji zaszłam do Gp wyjaśnić jedną sprawę.... i od razu do optyka zapisać córkę na sprawdzenie oczu bo ostatnie badanie miała rok temu w Polsce.... no i po łamaniu języka dogadałam się z panią i w sobotę mamy sprawdzenie oczu ( bo ma astygmatyzm) i chyba nowe okulary....... jak ja się ciesze że tu dla dzieci wszystko za darmo jest

Witam
Gosia juz polowa albo dopiero...:sorry:to czekanie......
Marcysia zrabista to sprawa.Tu leki dla tych co najbardziej ida czyli dzeci i rencistow no i o malych dochodach sa za darmo.Ciekawe czy w Polsce sie doczekamy kiedys tego.Apteka to najbardziej dochodowy interes w Pl:baffled:

Jutro mam szczepienia Kondzio na MMR:baffled:

kwiateczek a co to te szczepienia MMR ..............no tu się chwali że wszystko za darmo...... nie tylko w Pl apteki to dochodowy interes ale i wszyscy specjaliści zarabiają ........a Tu dziecko ma za darmo z czego jestem bardzo zadowolona...... odkąd jesteśmy w Uk dziecko przestało mi chorować ...... a tylko się chodzi po potrzebne leki na ADHD gdzie w Polsce koszt 500zl :szok:

renciści widziałam że płacą 1p także też fajnie :)

właśnie wróciłam z pracy ........ ech nogi w d... wchodzą ehhe idę po kawusie

hello

marcysia -witaj....:-D:-D

Gosia -tak to katolicka szkoła :tak: wiki juz mozna powiedziec ze lubi tą nową grupe choc czasami jej sie nie chce isc no ale to normalne .........ogolnie pieknie czy sie jezyka ja jestem w szoku bo idąc nie umiała nic.... a teraz......zna ogrom słowek i juz zdania z tego potrafi spleść

kwiateczek- powodzenia na szczpionce my za rok nastepne kłócie :baffled: u Wiki a u młodego za 4 mc :rofl2:

muszw sie wam pochawlic ze chrzest młodego mamy w pierwsze święto oczywiscie ksiądz znów wymysla no ale nie będę was tym zanudzać poprostu pozałatwiamy co trzeba i juz.... strój juz zamówiłam :-p dla mojego przystojniaka hihi....
jeszcze Wikuni jakąś sukienkę musze zamówić.... Eric juz wszędzie wstaje i co najgorsze zaczyna sie puszczać więc na oku mam go ciągle a i tak guza sobie nabił.....jeszcze chwila i bedzie 5 ząbków u nas idą mu jak flaki z olejem...........

Marcysia- oj bardzo do kościoła i z powrotem :-D:-D tylko rodzice dziadkowie( chrzesni) i to wszystko.... szkoda kasy na wielkie imprezy ;-)

reklama
Do góry