reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
U nas tez sloneczko,dwa pranka zrobilam a tu w sumie swieto:sorry:
Kondzio wysypany na twarzy,wstal rano i zaczal sie drapac:no:znowu do lekarza,za godz mamy wizyte:baffled:
Irka to w szoku jestem ze zrobili tu posiew,my nigdy nie mielismy a tyle infekcji bylo juuz:sorry2:

Wczoraj mialam scan no i chyba Bedzie Dziewczynka:-)mialam praktykantke,40 min chyba sie bawila,mialam juz dosc Kondzio tez.dobrze ze tatus byl bo warjacji by dostal chyba.pomierzyly w koncu i tyle a ja sie pytam a plec dziecka!?a chce pani wiedziec????no wariatka,ewnie ze chce ale powinna sie zapytac sama a one zapomnialy.no i znowu powrot ale juz im sie nie chcialo za bardzo bo dlugo zeszlo ale niby powiedziala dobrze.mam nadzieje ze nie na odczepke:sorry2:z zakupami sie chyba wstrzymam,w grudniu znowu scan,moze lepiej sie upewnie:tak:tatus pokji co szczesliwy:tak:malo w sufit sie nie wbil w szpiutalu:-D

reklama
Pinka - z tym wymazem to roznie jest, wsrod moich kolezanek nie spotkalam sie zeby dzieciom pobierano wymaz.Pewnie zalezy od lekarza..jeden bierze sprawe powaznie a inny wali statystycznie...

Izka -planuje wpasc w trans sprzatania...ale jakos mi trudno. A jak patrze jaki rozgardiasz mam to najchetniejnbym wyszla z domu i zapomniala, ale ja mam tak zawsze po powrocie z PL...zreszta juz bym chciala tak na swieta zaczac sprzatac...

Kwiateczek - to wspaniale!!!!!! same parki ostatnio :)

Izka- ja czasmi mam wrażenie ze generalne porzadki robię raz w tygodniu :-D:-D na świeta nas nie bedzie wiec tak szybko ogarne i juz....

kwiateczek- gratulacje....

my mamy lekarke polke wiec ona akurat nie bagatelizuje spraw....

kwiateczek gratuluje.
A ja myslalam ze oni tutaj zawsze robia wymaz na posiew, widac mialam szczescie.
A mi nic sie dzis nie chce, wieje za oknem, mam nadzieje ze chociaz nie bedzie padac.

Hej dziewczyny.

Pinka ja tez was podziwiam ze w zimie samochodem jedziecie,ale wiem ze duzo ludzi jezdzi na swieta samochodami bo napewno jest duzo taniej.

Kwiateczek gratuluje:-) oby nie bylo pomylki;-)

A mnie czasem ta sluzba zdrowia denerwuje.Probowalam sie umowic z polozna 2 tygodnie temu to powiedzieli ze musi mnie lekarz moj zareferowac wiec poszlam,wypelnil papiery i wyslal.Probowalam dzwonic do nich to gadaly ze to kilka dni potrwa zanim dane moje beda miec w komputerze.Dzis juz mija 2 tygodnie i znow do nich dzwonie i sie okazuje ze niby nie dostali zadnego listu i musze isc znow do lekarza albo jechac do szpitala i sama sie zareferowac:wściekła/y:I pewnie znow bede czekac kolejne tygodnie na wizyte z polozna a niedlugo juz powinnam miec pierwsze usg.

heyka czy tu są tak zwane pogawędki?? bo ja chętnie się przyłączę.... mieszkam w Rushden niedaleko Northampton ..... mam córeczkę 7 latkę i mieszkamy znów w uk od 1,5 roku :)

pozdrawiam serdecznie.......

bo teraz muszę lecieć na wolontariat do szkoły ( czytam razem z dziecmi i dokształcam język..... bo ja noga z niego )

Witam
Dzieki kobiety.
Kamila ja nie wiem ale dziwnie cie traktuja tam.Ja fakt poowidzialam lekarzowi ze jestem w ciazy ale bylam na wizycie z racji mojego oka,pamietacie i tak przy okazji.wiem ze lekarz musi wiedziec tylko nie wiem po co bo ani testow nie zrobi,bazuje sie na tym, co mu sie powie:no:oklamiesz to tez bedzie:baffled:z Kondziem odrazu umowilam sie do midwife,kazaly mi isc do lekarza,fakt ale umowily mnie odrazu,bez jego konsultacji.

Marcysia wtaj,Zapraszamy do pisania:tak:Co znaczy ze znowu mieskacie w UK|???to wrociliscie do Polski i nie wyszlo?:sorry2:

Uciekam bo zaraz do Jobcentre odhaczyc sie musze:baffled:

reklama
a widzisz a mnie najwięcej na weekendy do 14 :) ale w tyg siedzę rano i popołudniami jak Oliwia w szkole....

fajnie że nasze dzieciaki tak blisko urodzone :D

Do góry