Majeczko zapominlam dodac,ze brzusio piekniusi ,a ty kwitniesz z dnia na dzien ;D
Agnes,wierze,ze ciezko znalesc czas na czytanie,wiesz co do Latwego Planu,ja starm sie dopasowac,oczywiscie nie jest latwo,ale probuj,a moze mal sie przystosuje,wazne jest niby kolejnoc,karmienie,zabawa,spanie,a czas w jakim to robisz to juz nie takie wazne,z czasem malec sam sobie wyrobi godzinki i bedzie dwac znac co chce.Natalk tez w lozeczku nie spi w ciagu dnia,abo zasypia u mnie na rekach,albo na lezaczku,akurat w tym przypadku nie przestrzegam jej rad.Dobrze tak malej wiec czemu mam zmieniac i na sile ja klasc do lozeczka
Dorcia no juz tuz tuz,och jak ciekaw jedstm co bedzie,ale cos mi wyglada brzuio na dziewczynke
Super piekny brzuszek,a ty powiem ci zmienilas sie tak mlodo wygladasz
Pandorka zdiecia super i juz po wielkim dniu,uff czas za szybko plynie,pewne chwile mogly by trwac dluzej
Maggusia jak mozesz to czemu nie jedz do karju,a co ty bedziesz siedziec jak i tak remon na glowie,maz sie wszytkim zajmie,a ty odpoczniesz troche.Wiec ruszaj do ojczyzny ;D ;D ;D ;D
Martuska a ty jak zyjesz,z mezem sparw sie wyjasnila????Jak nasz kochany Aleczek???!!!!Majc taka uczulenie na mleko wogole juz nie bedzie mogl pic krowiego????
A nasza lalunia ma juz trzy miechy uff jak czas ucieka.Wczoraj pierwszy raz obudzila sie z placzem o 22.30,ja bylam w wannie maz probowal ja uspokic,ale nie potrafil,wiec musialm wyskoczyc z wanny na ratunek,podalam mezowi butle nakarmil mala,ale nie wypila za duzo 80ml,przy tym sie wiercila,chyba brzuszek ja bola,wiec ja utulalm i po 2 sekunach juz spala,a ja mogla skonczyc higeine osobista
Spoakowan jestem,ale ciezka ta torba,piluchy,mleko,zabawki,ciuchy i nnie bamocle i tyle waza.Jeszce dzis jedziemy odebrac od znajomej wozek,lekka spacerwoke,bo moj troche za ciezki ;D ;D ;DNataka chyba roznie bo od wczoraj duzo w ciagu dnia spi
Wywolalm mase zdiec,aby Maz mogl zabarc dal swoej mamy,jeszcze na rzywo nie widzial malej wiec choc niech zdiecia ma,ale juz we wrzesniu ja pozna.
To jeszcze foteczka naszej ksiezniczki :
HURA JUZ MAM 3 MIESIACE ;D
TAK WYSTAWIAM JEZYK
a TU TANCUJE ;D
BUZIAKI PAPA