reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pandorka a co ty powrabiasz , ze pracujesz po 12 godzin? Słuzba zdrowia? No i trzymam kciuki, zeby sie udalo z ta druga kreseczką :)

Majuniu kochana nie smutkuj sie ani troszke. czeka Cie wielka radosc juz wkrotce. jak Ci smutno to idz do Pimarku cos sobei kup, bo tam tanio ;) no i na spacerek sie wybierz i kasiazke jakas z biblioteki wypozycz, moze "Przeminelo z wiatrem" ? czytałas?  Tylko, zeby sie nei smucic pod koniec ksiazki to trzeba przeczytac dalszej jej losy pt. "Scarlet" tez napewno maja w bibliotece ;) :)
No i straaaasznie mi milo, ze ogladasz mojego Alusia na rozweselenie. Z góry dziękuję za płytkę :-*  Ja mam filmik jak Aluś tanczy przy piosence "Sweet home Alabama" ale kurde cos nei moge skompresowac tego przez nprogram 'wyslij to', zeby wam przeslac. Wogole musze pozmniejszac zdjecia, zbey je wyslac a to kosztuje czasuuuuu ::) ktego mi brak brak brak ciagle.

Maggusia
badz ostrozna i spotkaj sie z nim najlepiej nei sama i w dzien koniecznie. Tak jak maja pisze  ostroznosci nigdy za wiele.

A co z Evuisia? Maju konieczniekaz jej ten internet zalozyc, bo przeciez nie wiem co sie dzieje u naszej artystki :)

Nic lece gotowac jarzyny na salatke, choc jestem juz padnieta i najchetneij to bym sie nei odrywala od fotela ::)

reklama
Acha Maju, Maxin z kursem to musze zadzwonic w jedno miesce jeszce, bo podobno ma trwa 18 miesiecy, co mnie normlanie przeraza!

A do polski lecimy 31 sierpnia. Z polski tez bede pisala , bo bracia maja internet. Poki co w niedziele przylatuja tescie ;D Bedzie wesolo i jakze ciekawie :p ::) :laugh:

no w koncu moge usiasc na chwile....
A wiec...Bylysmy na szczepieniu. AMla byla bardzo dzielna , najpierw czekala na swoja kolej ze dwie godziny, apodczas tego czasu raz tylko poplakala sobie, kiedy trzeba bylo sie rozebrac do wazenia, a tak poza tym caly czas sie przygladala dzieciom oraz dorozlym, mowie wam, jak tylko ja przewracalam twarza w moja strone od razu protestowala, musialam z nia chodzic i pokazywac rozne miejsca jak juz sie znudzila ogladaniem z miejsca siedzacego, a ona ogladala i ogladala, czasem sie zasmiala do ludzi, zmienialam miejsce 3razy, normalnie szok i tak 2godziny!!Dzielna moja kochana:):):):):):) ale z mamuska dumna jest:):):):):):) szczepienie-oczywiscie placz, a ta pielegniarka smial sie jak HAfsa plakala, juz drugi raz nam robi szczepienie i drugi raz sie smieje. Normalnie jakas chyba nienormalna jest!!!!Hafsa wazy 8,060kg ;D niezle co, w ciagu 4tyg przybrala 1kg i 30gram. Spyatlam sie czy mam ja introduce do stalych rzeczy, ale powiedzielei, ze nie, ciekawa jestem tylko dlaczego ten sam department zdrowia jeszcze 5lat temu mowil ze od 4mies a teraz juz od 6????ale ja dzis kupilam pure baby rice , miseczki i podalam 5lyzeczuniek tego a Hafsa tak sie smala przy tym, mlaskala i w ogole i w sumie nawet duzo nie wyplula, zrobilam z reszta zdjecie:) byla szczesliwa po prostu . potrm sluchajcie jak nigdy sobie zasnela w dzien i spala prawie godz co sie nie zdarza czesto u niej. Dopiero na koniec dnia , przed kapiela odlala i miala jakies gazy i nie chciala zasnac, a wiec wniosek z tegoi, ze nalezy poczekac. Bedzie jeszcze na to czas, ale przynajmniej wiem, ze umie lyzeczka jesc i ze sie z tego cieszy:):):):):) przyjemne doswiadczenie, ale czekamy az kochanie nasze bedzie gotowe:)

DZiewczyny dzieki za gratulacje, wyslanie papierow i dostanie sie to jeszcze nic, zobaczymy czy sobie poradze. Jescze nie wiemy jak to bedzie , gdzie Hafsa bedzie jak ja pojde na uniw.A sluchajcie ile tutaj kosztuje niania, czy jest mozliwosc zatrudnienia tylko na pare godzin po pare dni, nie na caly tydziene?orientujecie sie?

Maja nie lap smutow!!!Ciesz sie teraz spokojem, bo potem to ja nie wiem, kiedy tu wypoczac....nie zebym narzekala, ale wiesz sama, ze nawet od najprzyjemniejszej rzeczy trzeba odpoczac.

Maggusia ja podzielam zdanie Martuski i Maji!No i czekamy na fotki Briana!!!!

Maxin Udanego urlopu!!!!!!fotki koniecznie po przyjezdzie wklej!

Pozdrawiam papatki!

Witam wszystkich gorąco. Chciałabym sie wkupic do Waszego forum. Mam na imie Ania. Mieszkam z 4 miesięczna coreczką i mezem w Mansfild. Moze ktoras z Was mieszka w poblizu. Pozdrawiam

Witaj mamusiu!!!!!Im nas wiecej tym lepiej:):):):):):):) a jak sie coreczka nazywa?moja Hafsa ma prawie 4miesiace. A urodzila sie 28 kwietnia:):):):)

A ja przyszlam zeby sie pozegnac bo juz jutro juz jade, wyjezdzamy na lotnisko ok 5ej. wlasciwie to w Polsce tez mama ma neta ale wiecie jak to jest:) nie wiem czy bede miala czas:)

A tym czasem wklejam zdjecia Hafsy:)

ja tylko na sekundke zameldowac ze jeszcze nie urodzilam

moze jutro bede miala wiecej czasu to popisze

tamarunia-milego pobytu w polsce

pozdrawiam wszystkie mamuski i ich dzieciatka i przyszle mamuski ;D

Hej mamusie!!!

Ja jak zwykle czytam ale czasu nie mam na dluzsze pisanie i dzis juz sobie postanowilam, ze napisze koniecznie!!!

Dziekuje za komplementy i az rosne jak ich slucham ;)

Dziewczynki kochane ale sie tu dzieje na naszym forum :)
Witam nowa mamusie.Anwaryl im nas wiecej tym nam weselej :)

MAxin kochana udanego wypoczynku i czekamy na fotki z wypadu :)

Dorciu ja juz bylam pewna, ze juz sie rozdwoilas a tu prosze ciagle 2 w 1 :) Ale to nic.Jeszcze troszke i sie rozwiazesz :) I wygladasz tak mlodo, ze ja podobnie jak Martuska dala bym ci 18 latek no gdyby nie synus...Slicznie wygladasz i mam nadzieje ze jednak bedzie corcia!!!Trzymam kciuki caly czas i zycze zdrowka...

Tamaruniu ale ci corka urosla.I niezla z niej kobietka :) a co do niani to ja ci nie pomoge bo nie szukalam i nie szukam, bo my Julcie chcemy poslac do przedszkola w nastepnym roku a do tego czasu ja bede w domu...Moze inne mamy ci doradza..

Maju mam nadzieje, ze zly nastroj minal i dzis juz jest ok??Pogoda za oknem nie najgorsza wiec mam nadzieje, ze jest lepeij.Pozdrow Evoske od nas i usciskaj ja koniecznie :)

Maggusiu ale ci Brian rosnie ladnie.Jak ten czas szybko leci.Jejku...A co do twojej pracy to popieram inne dziewczyny.Sluchaj co ci mowi twoj wewnetrzny glos i tak zrob!!Ale ja na twoim miejscu nie wsiadalabym z jakim obcym facetem do samochodu.W dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo...Powodzenia :)

Pandorka a jak ty sie czujesz jako swiezo upieczona malzonka??Mam nadzieje, ze jutro beda dwie kreseczki...Trzymam kciuki...

My tez w poniedzialek wybieramy sie do Polski :) Jedziemy samochodem wiec podroz troche potrwa.Mam nadzieje, ze Julcia dzielnie ja zniesie.Wyjezdzamy na wieczor zeby mala podroz przespala.Bedzie to dla niej mniej meczace...TAk sie ciesze bo juz tyle czasu nie widzialam sie z moja siostra!!!Az sie niemoge doczekac!!!

Uciekam bo Julinek wstal :) Sciskam Was mocno wszystkie i do uslyszenia po powrocie, bo neciku w Polsce nie mam...

reklama
Do góry