reklama
Kurde belek!!!
Gdzie ten czas tak pomyka???hehe
A Tak w ogole to Dzien Dobry moje Mordki
U mnaie przeprowadzka!!dzisiaj przyszly klucze:-):-)
Nie wiem jak my to wszystko spakujemy!!
nazbieralo sie dupereli przez 5 lat
Nie bede miala internetu przez jakies 2 tygodnie:----(,
ale jak tylko bede juz w Br,to zalatwimy te sprawe jak najszybciej.
jak cos,to mam facebook na telefonie,wiec prosze mi tam pisac!!!:-):-)
Ja tez nie mam jeszcze prawka...a po oststnim malym wypadku najadlam sie strachu,
ze na razie nie ciagnie mnie za kolko...choc wiem,ze
bardzo przydaloby sie ...ech!
A o wszach nawet nie mysle...bo bym chyba zwymiotowala!
Nie znosze jakichkolwik robali---feeeeeeeeee!
A swoje dredziki to musialbym pewnie obciac
Gdzie ten czas tak pomyka???hehe
A Tak w ogole to Dzien Dobry moje Mordki
U mnaie przeprowadzka!!dzisiaj przyszly klucze:-):-)
Nie wiem jak my to wszystko spakujemy!!
nazbieralo sie dupereli przez 5 lat
Nie bede miala internetu przez jakies 2 tygodnie:----(,
ale jak tylko bede juz w Br,to zalatwimy te sprawe jak najszybciej.
jak cos,to mam facebook na telefonie,wiec prosze mi tam pisac!!!:-):-)
Ja tez nie mam jeszcze prawka...a po oststnim malym wypadku najadlam sie strachu,
ze na razie nie ciagnie mnie za kolko...choc wiem,ze
bardzo przydaloby sie ...ech!
A o wszach nawet nie mysle...bo bym chyba zwymiotowala!
Nie znosze jakichkolwik robali---feeeeeeeeee!
A swoje dredziki to musialbym pewnie obciac
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
lUCY WITAJ SPOWROTEM:-)
iGASIA CZEKAM AZ WROCISZ,oby szybko ci internet przeniesli no i czekamy na pierwszy sen w nowym domku:-)
Kurcze ale jestem slaba a zaraz do pracki musze isczalatwilam siemarze tlko o lozku i cieplej poscieli.
lUCY WITAJ SPOWROTEM:-)
iGASIA CZEKAM AZ WROCISZ,oby szybko ci internet przeniesli no i czekamy na pierwszy sen w nowym domku:-)
Kurcze ale jestem slaba a zaraz do pracki musze isczalatwilam siemarze tlko o lozku i cieplej poscieli.
Irka- dzieki za info słyszałam ze ciężarne mają lepiej no cóz bedę musiała wykorzystać mój urok osobisty ha ha znając siebie i tak nie zdam za pierwszym razem w niedziele zaczynam jazde
Kamila- a czemu w ciazy nie pozwoli ci zdawac???
Kwiateczek- robiłas jakies badania czy scany w polsce??? ze cię te mdłosc nadal trzymają.........
Igasia-eeeee no juz niedługo przeprowadzka dacie radę wij tam gniazdo wij co na kawkę wpadnę moze jeszcze któraś do nas dołączy???
Izka- ja ci tak z jednej stronny zazdroszczę chłopaki odchowane mozesz spac ile chcesz a ja buuuuu moze za jakies 2-3 lata tez sie wyspie
u nas pomału ja teraz 4 dni w pracy byłam wiec na bb czasu nie miałam Wki juz chodzi do szkoły bez problemu zostaje teraz do 15:20 a Eric w ciagu tygodnia nauczył sie papugować po kimś kaszel,robi Kosi kosi,a dzis go nauczyłam kiwać głową nie nie i ubaw mam po pachy z mojego pierdoły... muszę znów go nagrac...
Kamila- a czemu w ciazy nie pozwoli ci zdawac???
Kwiateczek- robiłas jakies badania czy scany w polsce??? ze cię te mdłosc nadal trzymają.........
Igasia-eeeee no juz niedługo przeprowadzka dacie radę wij tam gniazdo wij co na kawkę wpadnę moze jeszcze któraś do nas dołączy???
Izka- ja ci tak z jednej stronny zazdroszczę chłopaki odchowane mozesz spac ile chcesz a ja buuuuu moze za jakies 2-3 lata tez sie wyspie
u nas pomału ja teraz 4 dni w pracy byłam wiec na bb czasu nie miałam Wki juz chodzi do szkoły bez problemu zostaje teraz do 15:20 a Eric w ciagu tygodnia nauczył sie papugować po kimś kaszel,robi Kosi kosi,a dzis go nauczyłam kiwać głową nie nie i ubaw mam po pachy z mojego pierdoły... muszę znów go nagrac...
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka robili ale na to nic nie poradza.powiedzial ze niektore kobiety mecza sie nawet do 20 tyg.moja kolezanka cala ciaze zygala
A my pochorowani.Ja i G mamy antybiotyk.G jak zaczal u lekarza kaslac to kazal nam w poczekalni poczekac bo za duzo zarazkow wydaje przyniols mu zwolnienie za chwile
A my pochorowani.Ja i G mamy antybiotyk.G jak zaczal u lekarza kaslac to kazal nam w poczekalni poczekac bo za duzo zarazkow wydaje przyniols mu zwolnienie za chwile
hello
wy tez macie taka cudna pogodę??? ja już dostaje szału 2 dni slonca tydzień deszczu wiatru itp.... nie mam gdzie nawet prania wysuszyć buuuuuuuuuuu
Jedziemy dziś kupić coś na inchalacje dla dzieciaków bo nosy ledwo co im oczyszcze znów zapchane a w nocy im sie ciezko oddycha...........
do tego kolejny zabek mu idzie ciągle łapie sie za uszko popłakuje echhhhhhhhh masakra jakaś.....
Pandorka- ja ty sobie dajesz radę z dwójka takich maluchów???? bo ja z jednym starszym i maluchhem ledwo w takich sytuacjach daje radę sie ogarnąć....
wy tez macie taka cudna pogodę??? ja już dostaje szału 2 dni slonca tydzień deszczu wiatru itp.... nie mam gdzie nawet prania wysuszyć buuuuuuuuuuu
Jedziemy dziś kupić coś na inchalacje dla dzieciaków bo nosy ledwo co im oczyszcze znów zapchane a w nocy im sie ciezko oddycha...........
do tego kolejny zabek mu idzie ciągle łapie sie za uszko popłakuje echhhhhhhhh masakra jakaś.....
Pandorka- ja ty sobie dajesz radę z dwójka takich maluchów???? bo ja z jednym starszym i maluchhem ledwo w takich sytuacjach daje radę sie ogarnąć....
witam wszystkie mamusie, jestem nowa na forum i pomyslalam, ze fajnie byloby nawiazac jakis kontak z mamusiami z Anglii . mam 2,5 miesięcznego synka jestem z okolic Liverpool ... mieszkamy tu od niedawna i nie znam tutaj za duzo osob ... Pozdrawiam
reklama
witam wszystkie mamusie, jestem nowa na forum i pomyslalam, ze fajnie byloby nawiazac jakis kontak z mamusiami z Anglii . mam 2,5 miesięcznego synka jestem z okolic Liverpool ... mieszkamy tu od niedawna i nie znam tutaj za duzo osob ... Pozdrawiam
Witaj i zapraszamy do pisania;-)
Irka- no to widzę ze u was tak samo ja tylk z młodym wychodzę w przerwach deszczowych zazwyczaj jest to raz lub 2 razy dziennie
dzis tez ciemno jak nie wiem wietrzycho i deszcz..
Podziel się: