pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
HolyKate... o benefitach przeczytaj w Przewodniku po benefitach . Ile dostaniesz nikt Ci nie powie, poniewaz dla kazdej osoby kwoty naliczane sa indywidualnie w zależności od dochodów w gospodarstwie domowym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko wszystkim, ale tutaj to Cię Pinka chyba troszeczkę poniosło. To, że jeszcze nie mieszka w UK, to nie znaczy, że nie wolno jej tu pisać. Inna kwestią jest juz to co pisze.
Dokładnie!!! Jeśli bylaby taka ''elokwentna'' za jaka się gówniarz uważa,to poszukałaby sobie sama informacji na angielskiej stronie child&tax credits. Tam jest wszystko dokładnie opisane ale jak widać jej ''elokwencja'' pozostawia wiele do życzenia.może i poniosło ale nie będzie mi tu gówniara która wpadkę zaliczyła i teraz kombinuje jak sobie poradzić bo być może facet kopnie ją w D...... obrażać ludzi i od wieśniaków wyzywać.....
wierka Elokwentna to Ty nie jesteś
PINKA25 Bo nie sądziłam, że jesteście tak zawistnymi polaczkami za granicą, skoro nawet nie potraficie odpowiedziec na pytanie normalnie, tylko od razu z zwiścią i agresją
I wybacz moja droga, ale "za granicą" to nie tylko UK, nie byłam w UK wiec nie wiem jakie tam panują przepisy.
No cóż, chciałam tylko uzyskac normalną odpowiedź, i oczywiście zostałam oczerniona z miejsca przez takie internetowe aroganckie osoby jak Wy. Zmiencie podejscie do ludzi, bo to że jesteście w UK nie znaczy, że jesteście lepsze od innych. Bo człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy jak widac na ząłączonym obrazku
Pozdrawiam, i wychodze z tego forum bo widzę, że to jakieś koło gospodyń wiejskich na obczyźnie, a nie grupa inteligentnych osób.