reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam wszystkich,

ja akurat jestem od tygodnia na macierzyńskim i na temat pracy to chwilowo nie mogę nic powiedzieć. Jedynie o agencjach, że to zdziercy i każdy pens z człowieka wyduszą.
Tak więc po urlopie będę wysyłać cv bezpośrednio do firm. To najlepsza metoda, żeby dostać normalny kontrakt i stawkę.
A co do pogody to rzeczywiście do bani. Ale, pewnie się narażę kilku osobom ;), mi chwilowo odpowiada. Za dwa tygodnie mam termin porodu i upały to chyba by mnie teraz dobily.

pozdrawiam serdecznie

PINKA - a u nas pieknie i slonecznie :-)

Dzis bylam u midwife. Dzidzia glebiej osadzona... podobno spory chlopak ma byc :szok: ...kazala mi sie umowic w recepcji na za tydzien... czyli bede wtedy 40+4... i jak sie okazuje NIE MA MIEJSC zeby mnie przyjac w przychodni...jakis horror ! Gdzies zrobili mi appointment w centrum miasta :angry: i wogole nikt mi nie proponowal zadnych masazykow na nastepnym spotkaniu :happy2: uuufffff

IGASIA - laska melduj sie tutaj kobietko. BYlas wtedy w tym szpitalu ?????? A moze juz sie rozpakowalas ?

mamuski POMOCY!jak wyglada skaza bialkowa??Jak wywalczyc z lekarzem w razie czego,zeby mi dal mleko specjanle(w uk poobno jest tylko na recepte???)Jak bylam z mlodym na szczepieniu ze 3 tygodnie temu ,to juz mial miejcami taka szorstak bardzo sucha skore na brzuszku ,nogach i lokciach-zapytalam polozna ona kazala mu smarowac mascia nawilzajaca.Nic to nie dalo,kilka dni temu wyszlo mu to na buzce i za uszkami,po kapieli wszystki czerwienieje.Ponadto zauwazylam ,ze maly ma czasem biegunke(tzn raz kupa normalna ,raz rzadka)Co robic???

anusiak - poprostu musisz isc do lekarza kiedy ma te plamy, szorstkosc itp... pokazywac i pokazywac. Jak nie da teraz to jak mu sie pokaza gdzies indziej plamki , isc jeszcze raz. Poniewaz to mleko o ktore bedziesz "walczyc " jest drogie oni bede prawdopodobnie walczyc z Toba ze to normalne, ze mu przyjdzie itd. Moja jedna kolezanka sie poddala, bo wmawiali jej ze mleko inne nie potrzebne, ze wogole jest przewrazliwiona itp i teraz zamawia np 40 opakowan mleka z PL i ma spokoj a dzieciak nie cierpi i ona sie nie martwi

Cze laski!!
Nooo,Pinka ma racje...spalam do 15-tej!!:szok::szok:
A w ogole to na nic nie mam ochoty...
znowu mnie male palpitacje lapia,
ktg w porzadku,jutro masaz:angry::angry::angry::angry:
\a dzisiaj mama przylatuje-juuuuupi!!!!!!
mam skurcze,czesto...nawet co 5 min...i dupa,wszystko przechodzi...
Maggieja mam tu biala gromadke,angielskich dzieciakow i tez bym je rozszarpala,takie to niewychowane:baffled::baffled:
Anusiaka to nieciekawie masz z ta glowka..zmien lekarza...idz do innego,powiedz ,ze sie martwisz,i bardzo prosisz o badanie.:tak::tak:
Kwiateczekno wez cos i tu opisz,bo ja nie jestem na zamknietym:no::no:,i nic nie wiem ,a som ciekawa!!! jak tam weselisko...????

reklama
Kochane wpadam z cudnymi wieściami!!!!!!!!!!

Małgorzatka dziś w nocy urodziła!!!!!!!!!!! synek Julian waga 4020kg 57cm dł pród 2h

Gratulujemy serdecznie!!!!! Pinka Z Mężem Eric i wikunia

czekamy na focie!!!

Do góry